hoppashoppashoppas..

Underbar dag, vi vaknade upp, och gick ut och så var det sånt här väder som det har varit idag.. jag blev chockad! otroligt skönt, jag och Breek red ut en sväng, också otroligt skönt! Sen åkte vi in till stan och åt mat. Och jag gjorde premiär på den för året !


girlnight

Myskväll med tjejerna.. kan det bli bättre än att man är ledig på en onsdag mitt i veckan och ha tjejkväll på tisdagen? nej. Jag, Linnea, Julia, Amy, Mikaela och Preek var hemma hos mig i mitt lilla hus. Det var otroligt mysigt, tycker jag. Vi dampade lite, rökte lita vattenpipa, kollade på happy feet, spydde, tjötade. osv.. Jag själv älskar att bara vara tjejorna, det är så mysigt att bara sitta och prata om allt och ingen ting, jag tror det är fler än jag som tycker det. Jag tycker ex. att en trevlig tjejkväll är roligare än att festa. Men så kanske bara jag tycker, har ingen aning. I alla fall så hade jag en rolig kväll. Förutom att jag spydde, men sånt händer.
Händelsen:
Preek - Amanda kom, vattenpipan är as stark helt plötsligt (efter tredje gången vi satte på den, någonting hände,...)
Amanda - okej då ...
Jag suger in typ allt vad jag kan .. får världens hostattack, men suger in igen, hostar ännu mer, och känner hur pizzabitarna flyger upp i magen.. sen va det pladask i duschen. hmm, kanske inte så intressant men rätt kul en då
bilder kommer..