punktpunktpunkt

Fredagen började i skolan, som vanlig hade vi långa och tråkiga lektioner, men jag och Mikaela skippade matten för att vi hade prov och ingen av oss kunde någonting, så vi slutade tolv. Då gick vi till stan och shoppade lite. Jag köpte b.l.a. en kjol från MQ, och en långärmad t-shirt från MQ. Sedan gick vi även och fikade med Benjamin, Isac och Jonathan. Det blev en chaite och en räkmacka. mumms! Sen träffade jag Andreas en snabbis på stan, träffade även Erika och Linn och Hjalmar och Madde och Johanna, osv.. haha, sen gick vi hem till Linn och väntade på min pappa. Jag och Erika skulle åka hem till mig för min häst skulle slutmätas. Men min mamma åkte iväg med honom och jag slapp hänga med, Så vi gjorde klart stallet jätte snabbt istället. Efter att ha hjälpts åt med stallet så skulle jag hoppa Sugar, det gick sådär hon var sjukt pigg och lyssnade inte nått och låste hela nacken så hon sprang rakt igenom hindrena istället för att lyfta på benen, men vi får la se hur det går, ska kanske tävla henne nu framöver några gånger och hjälpa Erika att sälja henne. Vidare hem till Erika. Vi skulle göra i ordning oss. Sen hämtade Elin oss och hon körde oss till Sara, och där satt vi ett tag och degade innan vi tog tåget till götetPå tåget träffade vi Jonas, Robban, Gabbe, Alex och Törnvall och hela familjen Winberg, för Jonas fyllde som sagt år, grattis igen! Och dom skulle ut på krogen. Mycket kul mycket kul.
Vi själva va på något ställe ingen aning om va de var, med det var inte så kul i alla fall, men, men. Sedan sov Ronja och Erka hos mig. Det var mys!

Flummig morgon!
Vaknade upp med dom två små korvarna, och jag och Erka började dampa direkt. Haha sjukt kul. Sen gick vi ner och åt frukost. Vidare till Ingaredshandeln, och köpte Cola och godis och hyrde film. Sen bar det hem till mig och bara tjocka oss. Vi såg Desaster movie, SJUKT dålig men den var bra en då för man behövde inte tänka. Sen när jag och Erka skulle ut och rida, skulle hon hämta Kelly (en häst) och efter ett tag ser jag att det står en lös häst utanför det andra stallet, då får jag panik i och med att jag inte såg Erka, Så jag fångade in hästen, sen sprang jag till Erka och då låg hon på marken, och hon hade blivit sparkad av den fula hästen på armen, om hon inte hade skyddat huvudet med armen så hade hon fått sparken rakt i ansiktet, så det var tur. Och jag tycker så synd om min lilla Erika. Lilla gumman <3

Nu sitter jag här, jag kom in från stallet för en stund sedan. Jag har packat allt inför imorgon och gjort i ordning han osv. Sen har jag gjort massa annat där ute. Så för mig blir det bara att sitta inne hela kvällen, men det gör ingen skada alls, lättare sagt så kan jag faktiskt behöva det! Funderar på att lägga mig tidigt också för jag är sjukt trött nu, och med tanke på att ja ska upp halv sju imon så kan det behövas.



Jag och min snygging!

Mumms ja. Bilderna är från i onsdags eller va det nu va när jag sov hos
henne ,

Min älsko.

Jag och mitt fruktansvört fula öga!!!

påväghem


oaktiv på bloggen.

Hej!

E som ja kanske ni förstår så har jag inte varit inne på bloggen så ofta, och jag ser att antal besökare stiger för varige dag, som om att det förväntas att jag ska skriva något, men det har varit dåligt med det.. har inte orkat och har inte haft tid helt enkelt. Snart kommer the story about Thailand, men inte än för det kommer bli en lång berättelse så vi får vänta med det.. Ja det senaste som har hänt så att säga är Scandinavium horse show, spenderade hela förra helgen då i götet på självaste Scandinavium. Jag träffade även alla mina underbara vänner som Matilda, Linn, Natta, Iza, Emelie, Calle, Fidde, Emil, Emil osv ! Sjukt kul. Jag träffade även nya människor det var också trevligt. Sen var jag även ute på krogen med Calle Fidde Emil och Victor, sjukt kul det med, tack alla för en HELT underbar helg!

Fika med flickorna.
Som sagt var då så har jag inte bloggat mina dagar, men i tisdags så var jag och Mikaela på gårds, alla flickor var där, Linnea, Ida, Johanna, Sofie, Julia, Helena, Ida och tessan, jag och Mikaela väntade på Frida och Sofie, kassandra var sjuk. Vi tänkte nämligen ha en liten old times fika. För dessa flickor gick nämligen i min klass från sjuan till nian sedan skildes vi åt. fy! I vilket fall var det ju fettisdagen, semledagen så att säga. Jag åt en jätte stor macka med salami och brioost, sedan åt jag även semla och drack chaite, eller hur det nu stavas .. jaja. Men det var ju trots allt fettisdagen! Efter det gick vi på stan en liten sväng, sedan gick jag till min kära Andreas. Jag kommer faktiskt inte riktigt ihåg vad vi gjorde men jag tror vi kollade på Las Vegas, men inte säker . Haha minnet är på topp!

Idag.
Helt galet seg dag! Vaknade upp hos Erika, släpade mig själv till skolan, och var i skolan en timma för tidigt.. som vanligt. Gjorde engelska prov, vet faktiskt inte hur det gick, men jag lär antagligen märka det. på lunchen gick jag och åt thai mat med Julia och Madde, det var mysigt. Sen gick vi på stan en stund och provade skor. Efter det gick jag hem till Andreas och åt mackor med O'boy, e mumms! Vi kollade även på Las Vegas. Sen kom även Mikaela och Wille på besök med en pizza haha, fettos. Fast jag fick smaka lite.. Efter detta gick vi ner till gårds för där satt flickorna. För vi alla skulle gå och möta italienarna som kom till Alingsås idag. (utbytesstudenter för er som inte fattade det) Man kan ju inte direkt säga att någon utav dem var direkt en 10 poängare, den enda som såg okej ut det var Jontes och Maddes, dem var faktiskt söta. iallafall. Sen gick jag tillbaka till Andreas och kollade på Las Vegas igen.. Sedan somnade jag och vaknade kvart över tio sen tog jag elva tåget hem. Och nu ligger jag här i min säng... borde sova men orkar inte, eller jag är inte trött längre. Men nu blev jag det helt plötsligt så godnatt! puss


haha pussbyebye


Thailand

Vilken resa! Först tog vi planet till finland, det var jobbigt, eller inte så värst kanske, sen tog vi planet till bakgkog, väl där nere gick vi en shopping runda inne i bangkok, sen var vi as trötta! ndagen efter var det 6 timmars bussresa till båten som skulle gå till kohtao, och där sitter jag nu, jag har redan hunnit bränna mig.. trotts att jag bara var ute i solen i knappt 2 timmar, iförsig utan solskyddsfaktor, inte så bra men men, vi har ett sjukt fint hotell, eller jag och mikan har ett eget litet hus vid havet, och eget soldeck osv.. egen stran också för den delen, mycket mysigt!! Ne mer ditaljer kommer n är jag kommer hem, nu ska vi ut och ta några drinkar, mumms!!!! pusshej, ha dety bra i sverige!!