minminmin


.





chao Stockholm!

Har som sagt varit i Stockholm hela helgen. Jag har haft det super mysigt och trevligt! Jag har tävlat och det har faktiskt gått sådär bra fredag - lördag men idag gick det super! Fredags kväll åt vi på en fin restaurang, jag Alice, Bella och Matilda. Det var mys. Sen i lördags så åt jag och Alice på en restaurang och vi myste lite vi gjorde lite allt möjligt helt enkelt. Var en del på Stureplan sjukt mycket folk över allt det är inte jag van vid, haha men kul att få vara i storstaden! Sedan idag shoppade jag en del. Ganska mycket smink och lite kläder. Hade inte så mycket tid på mig för att tjejernas mil skulle starta runt två tiden och vi var tvungna att köra ifrån Stockholm innan det i och med att vi vill ju gärna komma hem, annars hade vi fått åka ca 5 ikväll. Så jag hade ca en och en halv timma på mig att gå på stan. Men i alla fall jag köpte…

Foundation från Bioterm - Long wear detox, älskar den! flr 305 kr.
solpuder/rouge från Guerlain Terracotta. - Long Lasting M. Bron
Älskar den för att den är matt och funkar utmärk som både solpuder
och rouge. 490 kr
Ögonskugga från Lancome OMBRE ABSOLUTE  - MONOS. - gråglittrig. 260 kr 
Kajal- black från Lancome 170 kr

Jacka/kappa från Topshop
Fest topp från vero moda
Rosa UGGS från Mathilde.

Nöjd!
Det enda som fattas är en ny rosa mjukis dress, känner att min gamla börjar bli lite sleten.
En rosa halsduk, från någonstans!
Ett par pumps och ett par vinter pupms och ett par stövlar.
Lite vardagskläder.
Ett par jeans.
En ny väska, står och spanar in Burberry, får ser om det blir en sådan! :)
En plånbok också såklart.

osv! Så är inte helt nöjd en såklart. puss


Ångest!

Åhh gud har packat jätte mycket nu, ska som sagt var till Stockholm över helgen. Det är en stor hästtävling (Stockholm horse games) som jag ska till, och där är många utav mina UNDERBARINGAR så jag längtar faktiskt. Dock är det väldigt mycket att tävla, glad över att jag bara har en häst för tillfället. Men mer ska det nog bli! I alla fall så kom jag in nu, har packat massa och tvättat honom och hela faderuttan! Nu ska jag bara packa mina egna saker.. hmm vad ska man ha med sig egentligen, om man ska shoppa där så bör jag ju självklart ha med mig vardagskläder, om man ska på café opera på kvällen så måste jag ha med mig lite finare kläder, gud hjärnsläpp! Om det bara hade varit en vanlig tävling så hade jag tagit med min mys kläder och massa cola. Fast det är helt klart roligare att tävla på dessa tävlingar. Jag ska även träffa Alice i helgen hoppas jag! Miss u babe! Ne nu ska jag återgå till packning! puss


back.

Nu är allt som vanligt igen. Har då inte bloggat på ett tag, men jag har haft mycket att göra nu med skolstart och träningarna har börjat dra igång och helt plötsligt blev allt så himla seriöst. Från att ha gått från ett underbart sommarlov när inget var särskilt seriöst till att gå tillbaka till skolan och träning med hästar och allt. Det känns helt fel. Men en då känner man sig klart hemma för den mesta tiden av ens liv går till skola och träning i alla fall för mig. Detta år ska jag i alla fall försöka vara seriös, har sagt det förut men då var det redan försent. Nu är det ett nytt skolår och allt börjar om från början lika bra att ge det en chans!

Det har varit en jobbig men en då ganska så fin dag. Dagen började i alla fall med ett dåligt väder och ont i ryggen. Sen ska man upp och ställa sig i en dusch helt nyvaken, sen fryser man efter. Ursch! Sedan till skolan måste passa tiden! Kommer fem över åtta, ringer Julia och frågar var FAN hon är,

.-  Jag är hemma..

-  Jaha? När börjar vi då

- Vi börjar tio, är du redan i skolan?

-    -.-

-Men jag kommer till skolan så fort jag kan..


Kl 09:43.. Nu är jag här! YEI. Haha fördrev tiden med att kolla på alla konstiga 93or som vandrade runt i skolan. Och jag menar inte att alla är konstiga, bara vissa.

Skolan slutade med svenska i vilket fall. Sen blev det fika på Diva med Johan, Jonathan, Mikan, Amy och Fredrik, sedan fika på Gårds Med Linn och Carro osv. Det var mys. Sen har jag även shoppat! En tunika/tröja och en halsduk! Love shopping!


malmö

Nu ska jag och linn åka till malmö, tåget går halv två :) men vi hörs när jag kommer tillbax! RING MNIG GÄRNA :´D

tiger lover.


(Och jag turist t-shirten var tvungen, men är faktiskt glad att jag har den nu, lite av ett minne)

Funderar på att beställa tid på min tatuering. Måste ta tag i saker nu, först ska jag tatuera mig och det vill jag göra nu! Jag har bestämt mig. Jag ska ha en tiger klättrandes uppåt längst skulderbladen/rygg och tigern ska titta åt vänster. Och ja, jag vet att många inte tycker om att jag ska göra en tiger, men det skiter jag i, för jag älskar tigrar, det är det finaste djuret på denna planet och om jag skulle få välja själv så skulle jag göra så att alla jordens tigrar överlevde tryggt och säkert, och inte massa jävla tigerjägare som härjar för att på tag på deras pälsar. Sjukt. Varför kan vi inte bara behålla våra vackra tigrar som dem är. Vi hade omkring 100 000 tigrar på vår planet (vilket är ganska så lite) för ca 100 år sedan, och nu är det ca 3000 kvar. Så därför ska jag då också tillsammans med min familj gå med i WWF'S fadderskap där dem lägger alla pengar på tigrarna. När jag var i Thailand i februari så besökte vi även tigertemplet. Pengarna för att få se dessa tigrar och vara med dem går också till att rädda dessa vackra djur. Och jag vet att även fast jag blir "fadder till en tiger" så gör det inte så stor skillnad med jag vet själv att jag har gjort något. Önskar att alla kunde göra det. Sen även om jag får en möjlighet, så när jag åker till Thailand nu i februari igen så tänkte jag besöka tigertemplet igen, och spendera en hel dag med dessa underbara djur. Det kostar även mer pengar men när man vet att pengarna går till tigrarna så gör jag det bara. Och jag hade gjort vad som helts just nu för att få vara i närheten av dessa underbara djur, men det känns ju som om att man lever flera miljarder mil ifrån dem. Men, men nog om det! Tatuering var det jag, snart blir det la av hoppas jag!
  






underbart.


Dagen.

Hey everyone! Idag kom jag hem från Skövde, som sagt gick inte tävlingen så bra denna helgen, dags för skärpning! Min näsa är inte av helt än .. kommer la, och ja det skulle inte förvåna mig. När jag kom hem packade jag ut allting ur bussen, sen åkte jag med pappsen in till stan, där träffade jag Linn och vad hamnade man? Donken.. självklart. Dagen fortstsatte med två filmer, en shopaholics bekännelser och live your dream med Zac Efron.


            

Nej jag blir besviken på Zack i denna filmen, man får inte ens se han rida typ skritt och lite trav! bättre kan du Zacy det vet vi!

Dagen fortsätter med Kina mat! Med Linnsan och Amybaby. Men Linn skulle ha pizza så vi följde med henne. Sedan träffade vi Kennan och Ahli, sen kom Julia, Julia, Johanna, Tessan och Helena förbi en sväng. Sen kom Mikaela och Kassy förbi en sväng och hela bunten! Sen fortsatte dagen med en till film med "Gummi" Amy, Andreas och Linn. Kommer dock inte ihåg vad filmen hette men den var la sådär. Och nu ligger jag här i min säng och tänker! Mys, för det blåser och min säng slår allt! Mjuk och fluffig med massa kuddar och rosa täcke och kuddar och en gosig nallehund. mumms. Men jag är inte trött.. vad ska jag göra åt saken lixom.

Btw, jag ser fram emot tisdag. Ska bli kul tror jag, eller hoppas jag! Först middag hemma hos Willepille sen fest på Labamba med resten! Nu kom jag att på det också, ska ju åka till Malmö på onsdag och träffa my guys! Längtar som satan! Vill bara krama om er. Oj vad nästa vecka kommer att bli en toppen vecka! Puss på det.






 


Tävling.

Har precis tävlat. Hästjävlen nockade mig idag igen på näsan över hindret men inte så hårt men det gjorde sjukt ont! i alla fall så hade inte jag eller lurre en bra dag idag. Vi gick runt med två nerslag. Men jag är ganska nöjd endå med tanke på att jag faktiskt inte känner honom och med tanke på att jag har fel bett så jag kan inte få tillbaka honom efter hindrena, så jag är ganska nöjd. Jaja nu ska jag dra mig hem! SEYOU.

godnatt!

godnatt allihopa!

Reunion.

'Vad säger ni tjejor reunion snart! Vi måste alla vi ha en mysig kväll tillsammans tycker jag, det var sjukt länge sedan! Och jag kommer ihåg dom gamla tiderna "the gang" haha, sjukt kul eller " hallonpaj " herregud, minnerna måste upprepas snart!





love.





thai

Saknar thailand så fruktansvärt mycket!


16:33

Har precis kommit in, var ute hos Lurre och red honom en sväng så att han är mjuk tills imorgon. Jag har lite på känn att detta kommer bli den tråkigaste lördagen på länge! Jag har bara så mycket lust att vara nere i malmö och fira Holger på hans 20 års dag, grattis en gång till och hoppas ni alla får en super kväll! Saknar er i alla fall. Nu blir det la till att sitta framför datan ett jävla tag.. vad annars ska jag göra?? Jaja ha en bra kväll alla som ska ut och festa och ha kul, för det ska inte jag! haha puss

Tävling.

Hej! Nu har jag precis tävlat. Hoppade Lurre på 130, jag var lite orolig i och med att jag har en bruten näsa, för min häst oppar alltid högt med huvudet, men jag klarade mig, han slog bara i halsen i min kind, kunde varit näsan. Men i alla fall, jag fick en rivning på det sista hindret, men jag är nöjd endå! seyou


Bli fadder!

Bli tiger fadder!


3500 tigrar behöver en fadder

Den fascinerande tigern är ett av världens mest jagade djur. Tigerns kroppsdelar används i traditionella mediciner och det randiga skinnet är en dyrbar trofé. Jakt och ett ökat befolkningstryck är de främsta anledningarna till att tigrarna minskar i antal. Idag finns bara cirka 3500 vilda tigrar kvar. Om inget drastiskt görs nu kommer den sista vilda tigern försvinna för all framtid.

  

Som fadder gör du nytta

När du blir Tigerfadder stödjer du månadsvis vår kamp för att rädda de mäktiga tigrarna. Autogiro gör ditt bidrag ännu mer värdefullt. Det är enkelt och regelbundenheten gör att vi kan planera våra insatser på längre sikt och kan sätta in dem med större kraft.

På måndag ska jag bli tigerfadder, för jag tycker att tigrar är det absolut finaste djuret på våran planet. Jag var själv i thailand och besökte tigrana på tigertemplet, och skänkte pengar till att hjälpa tigrar. Så på måndag skajag bli tigerfadder! Ser fram emot det!




Är inte detta världens finaste djur?

aj!



Idag när jag red så nockade min häst till mig för att han fick panik, så jag bröt mitt näsben.. hmm det gick fort! men livet är inte lätt ibland! Ska snart gå och lägga mig, lika bra det så slipper jag smärtan. Har tagit tre värktabletter innom 2 timmar, och jag sitter med tejp på näsan och det blöder typ hela tiden, som tur är så är det inte ytligt i alla fall. Ne nu ska jag sova ska trots allt upp och tävla i morgon om jag orkar, men det tror jag, bara jag inte slår i näsan igen! haha puss.

fest



Örhängen 499 kr från nelly
skor 699 scorett
Klänning 749 kr från nelly
Armand från Mi lajki

Lite sommrigt, kanske inte detr bästa när sommaren är slut, men man vill fortfarande ha en tutch av sommaren, och mixa en vit stilig klänning med färgglatt nertill och upptill så får man också en härlig brytning. Me like! Det ser också för mycket ut om man har ett halsband till denna klänningen i och med att den är hög i halsen. love!

morgontrött

Hej på er! Det är dock inte morgon längre, men jag är sjukt morgontrött endå. Jag sitter här i köket nu och dricker te och äter rost mackor, sjukt gott! Snart ska jag åka till skövde och tävla, ska vara där hela helgen som sagt. Men först ska jag packa min väska. puss

stämmer..

fjortis.blogg.se .. haha lite kul faktiskt, håller på ett och annat sätt med om detta som personen skrivet om, eller kanske inte allt men. Stör mig på Paow /Amir / Kissie/Dessan... men det är nog inte bara jag, haha för det är så SJUKT patetiskt. Bara för att får fler läsare i know it. Det är ju så sverige älskar skitsnacket. En som jag faktiskt hissar är Kenza, ung och framgångsrik, ingen bimbo utan almänt snygg och är model och jobbar på mtv och har en känd blogg. Dissen går till fjortis bloggarna, lite faktiskt, men kissie är endå lite små rolig.. haha!

Ne nu ska jag bädda ner mig, ligger redan upptrykt bland kuddar och täcken, börjar bli en aning varmt när datorn ligger på också. jaja vi hörs i

problem .. är ett stort problem

Jag ställer jämt en fråga till mig själv som jag tror många utav världens befolkning ställer till sig själva, "varför har jag så mycket problem, varför kan jag inte bara leva utan några problem." Alla dessa små problem som plötsligt förvandlas till stora problem osv. En vardag består alltid av tusen problem, ex. Vad ska jag ha på mig, vi har ingen mat hemma, hur ska jag ta mig till stan, jag har inga pengar, man har bråkat med någon och man vill lösa det, vad ska vi göra ikväll och hur ska vi ta oss dit? Affären är stängd, (fan också nu kunde jag inte köpa det), hunden behöver komma ut, jag måste träna men orkar inte, osv.. Sen kan den listan gå i flera sidor. Tänk dig själv att leva ett liv utan alla dessa små idiotiska problem, livet hade blivit så problemfritt, man blir helt galen när man tänker på det, jag satt och tänkte på det nyss, om man ska ha ett problemfritt liv kanske möjligt vis bara för några dagar så måste man ha en almanacka, där du får planera dagen från att du vaknar till att du går och lägger dig, sedan måste du följa almanackan från topp till tå, och du får inte ändra något för då kommer det ett nytt problem. Gud vad jobbit det skulle vara! Jäklar vad det snurrar omkring i mitt huvud nu, attans också! Rätt ointressant, men vafan.


Lite halft mysig

Självklart börjar morgonen med åska och regn, forsar ner i stora floder, hur kul är det att vakna till det? Svensk sommar. kul. I alla fall drog vi oss in till stan och tog en fika på gårdscafét, det var faktiskt mysigt när det regnade. Men sen helt plötsligt blev det fint väder, jag säger bara en sak, Sverige!!! Blir ju snart trött på det. Idag hittade vi även en fluga till Wille som han ska ha på tisdag, jag tänkte ha på mig antingen en kjol och något upptill, eller en klänning, ska ju trotsallt vara "finklätt"

Nu i helgen ska jag åka och tävla, ska bli kul men en då inte för jag missar Julias födelsedagsfirande, men ibland måste man, men jag får träffa Zazza och dem förhoppningsvis! Saknar er flickor!

Sen kom jag bara och tänka på "blogg bråket" haha, det är rätt kul att följa det kan jag säga, typ Kissie vs Amir Pau eller vad hon nu heter jävla fjortis, och Dessie eller nått.. herre min gud! Jag är fan på Kissies sida i detta läget hon är fan stört skön! Älskar att irritera folk genom att älska sig själv, det är ju så jävla klockrent, sen kommer jävla wannabe Paulina som är så ful! Ursch. haha sjukt kul i alla fall..



 


14:35

Nu börjar det dra i hop sig till sitt slut, skolan börjar den 24 tror jag, innan dess ska man hinna med en hel del också .. Jag har saker inplanerade två veckor framöver känns det som, först nu ska jag tävla i helgen på grevagården, sen när jag kommer hem är det en liten tillställning för att Jonathan och Anton ska åka till USA i ett år, sen efter det drar jag till Malmö festivalen, sen kanske drar till Helsingborg och hälsar på Emil, sen fortsätter det bara, sjukt kul!! Dock vill jag inte att tiden ska gå för fort, för då sitter man där bakom skolbänken igen, sjukt tråkigt! Men, men, vad ska man göra, man ska la inte klaga på skolan egentligen. Ne nu ska jag göra i ordning mig lite smått, ska åka och shoppa! love


cill

Sitter i andra huset med Henke och Preek, vi har cepat lite och rökt vattenpipa och druckit lite gran, tänkte på det, fan va kul man kan ha egentligen när man är så lite och när man har en cam , hahaha vi har tagit sjukt mycket cp bilder.. så kan det gå ^^nu ska la vi fortsätta göra något får la se om man tar sig ett dopp i poolen :P puss!




snyft!

Precis nyss åkte min lilla bäbis :( Men jag vet att han kommer att få det bra! Nu önskar jag dig Nicole lycka till och hoppas att det blir många fina framgångar! Puss på er.

ingen tillgång till data!

Heei! Denna vecka som har gått nu har jag inte haft någon tillgång till data, för jag och Erika har passat Erikas mormors hus i en vecka, och vi har passat Joel (hennes lillebror) i några dagar så jag har haft fullt upp med att dega framför tv och äta en massa godis och beställa hempizza denna vecka, men även det har varit sjukt skönt! Har faktiskt varit ute lite gran, det var fest i onsdags och i fredags, så lite har jag varit ute. Jag har även tagit en fika på stan denna veckan också, mer fins det inte att göra förutom att shoppa eller umgås med vänner. I alla fall jag jag vilat ut mig denna vecka, det har känts skönt! Funderar på att sova hos Erikas mormor från och med imorgon till onsdag. Hade varit gott.

Om jag ska vara helt ärlig så var det skönt att komma hem till min dator! Låter så nördigt, men jag har ju inte haft någon data på en hel vecka, så det var lite skönt att sätta sig ner och bara glo på skvaller och bilder i någon timma eller två. Snart hade jag tänkt gå ner och kolla tv. Är så sjukt trött, har typ inte sovit något i och med att jag sov hos Andreas så gick det inte att sova för det blev för varmt! Sen på morgonen drog jag tillbaka till Erika igen och somnade om och sov till fyra, slappisvarning!!!!

jaja, nu ska jag kolla tv. puss!