sometimes can you not have everything you want

but sometimes you get satisfied with what you have. Självklart flyger tankarna över allt i hela huvudet. Känns som om att det kommer sprängas snart. Ibland är det väldigt jobbigt att sitta för sig själv och bara tänka men ibland kan det vara riktigt skönt. Det beror på vad man är på för humör, samma som att jag tycket det är jätte skönt att gråta, bara tömma sig själv.
  Det känns som om att livet börjar på en ny kula igen, dags att ta nya tag move on. Känns jobbigt på ett sätt och skönt på ett annat sätt men för mig är det jobbigare. Detta som jag så gärna ha velat men sumpat chansen att faktiskt ha kvar det, dåligt av mig. Men man måste göra misstag för att lära sig. Vad mer kan man säga? Jag vet att minerna aldrig kommer raderas, och jag vet att du alltid fins kvar.


morning

Hey everybody Time to blog again? Which I'm not so good at .. I will start in which case at 09:05 and I thought we started 08:00 as usual. But now you can take things easy, I usually always have a huge rush in the morning, the question is why I write in English. .. but it's fun so might as well continue. Today I quit 13:25 then I will probably go to town eating little and stuff, nej nu orkar jag inte mer.. Och nu ska jag även gå och klä på mig, vilket kan vara bra! seyou.

Het bild !

I wish sometimes

Dags att skriva igen... ett tag sen som vanligt.. men nu har jag inget bättre för mig så yes! Denna dagen har varit strålande! Jag har varit super glad hela dagen och det har varit superväder! Självklart var inte skolan så rolig, men jag var glad ändå. Sen förgyllde det min dag ennu mer i och med att Andreas kom hem idag från Rhodos, så jag spenderade min dag med Linn och Han och Helena sen men Andreas :) Det var trevligt! Vi år Ben and Jerry glass och kollade topp Modell like usual. I miss it sometimes om jag ska vara ärlig! Men men, sen åkte jag tåget med Andreas och Wille dem skulle kolla fotboll på Ullevi, och jag skulle hem och träna ! yei :)



Fika

Morgonen startade med nationella prov i engelska, ett skriftligt och en hörförståelse prov. Det gick ganska bra tror jag.. får la se. 
   Vi slutade halv 11, och då gick jag och Mikaela till stan och fikade på Espresso House, det var mycket trevlit, sedan kom även Andreas och Gaisarn och tittade förbi. Efter att vi hade fikat åkte vi hem till Mikela och kollade på Mannen som talar med hästar, sjukt sorlig film! lite snyft på det hela. Det var en perfekt film dag när det blåste och regnade ute.
  Vi åkte in till stan igen, då vi skulle fika med Kassandra, kul att träffa henne igen. Vi fikade på Gårds. MYS. Sen självklart gick vi till Mc Donalds.. fast jag tog bara en cola, jag var duktig. Sen åkte jag hem. Jag skulle rida och packa in för imorgon, då jag ska till skogslåten och hoppa ridsport ponny cup.... Har egentligen inte lust att åka iväg denna helgen i och med att jag var i Prag förra, men vad gör man när man har ett sånt liv som mitt, inte för att jag ska klaga för det är jävligt kul, men att jämt lämna alla mina kompisar när dom ska ha kul, för att jag ska sitta i en hästlastbil och kolla på film, vist jag har mina kompisar där också , och jag har i för sig sjukt kul med dom också. I vilket fall, nu har jag packat allt, och nu sitter Preek här bredvid mig och är uttråkad.. så nu ska vi sova i stugan och röka lite vattenpipa! mysfactor nr 1. ee.. godnatt allesammans eller något. puss

   
 mysig dag med töserna! loveyou


Schizofren dag.



Jag vaknade upp och såg regn utanför fönstret, "första tanken - fan " Men jag pallade mig upp i alla fall, ställde mig i duschen gjorde i ordning mig och tog på mig varma kläder. Pallade mig till skolan och tog ett paraply, ungefär så såg min morgon ut, min frukost blev redbull och en macka, kände att jag behövde energi för jag blir alltid lika deprimerad av sånt här väder. Skolan var ganska kort, slappa lektioner och slutade tidigt. Sen blev det skinande sol! yei



Benjamin fyller 17 år idag! - Vi firade han med en fika på Espresso House. Det var kul, och hoppas verkligen att du har haft en bra födelsedag Benny!



  
Födelsedagsbarnet!




Vidare till Gårds för att fika med töserna! Några kom hem från Italien igår
och vi tog en fika och pratade om allt. Mysigt!





-...

Dags att gå till skolan... hittar förövrigt inte mitt repotage, .. borta! fan. köss

tråkigt i en bil typ ? ^^

Prag

Okej.. dags att börja skriva igen? egentligen har jag hur mycket som helst att skriva om men det är allt för mycket för att jag ska orka. Men jag ska skriva om min helg i Prag.

I Fredags åkte jag och mammsen ner till Prag. Mamma hade hittat massa hästar som vi skulle åka och kolla på, så det gjorde vi. När vi kom ner ¨åkte vi direkt till stallet och kollade på dom, då red jag också Lord, (en svart hingst) som vi var mest intresserade av,  så han skulle jag rida två gånger. Efter några timmar i stallet åkte vi till vårat hotell, och jag bodde för första gången på Hilton, det var super! Älskar att bo på hotell. Sen gick vi ner till stan och shoppade och gick ut och åt.
Dag 2. Vi började med att åka till stallet och kolla på en massa unghästar, vi skulle se på dom när dom löshoppade. Sen fick jag rida Lord igen, det gick super!
När vi var klara åkte vi till hotellet igen, duschade och bytte om, sen gick vi ut på stan igen, shoppade lite till. Sen kollade på massa byggnader och åt.
Dag 3 var mest "kulturdag" mamma ville kolla på Prags vackra byggnader .. så jag hängde med. Vid 3 tiden bar det av hemåt. En underbar resa förövrigt, rickigt coolt att få uppleva Prag.



"Shopping"


Jeans Jacka från top shopp ca 700 kr.

Jeans väst från något konstigt ställe.

Rosa linne, från okänt ställe

Rosa bikini från okänt ställe

kjol från H&M 299 kr

Linne från top shopp

Jeans från top shopp ca 700 eller något?
Skor från Guess 2500

Bra helg i Prag! Nu väntas det bara på hästarna!