Helgen.

Helgen har varit toppen! i Lördags så var vi och firade Linus 18 års dag, eller dagen efter 18 årsdagen. Det var super kul, tack verkligen för en kul fest! Och grattis ennu en gång i efterskott. Jag åkte från fester runt halv fyra, och då åkta jag direkt till Tyskland men mamma och pappa. Det var sjukt jobbigt, men jag somnade typ direkt.

Framme i Tyskland.
- Ja det såg ut som Sverige, Ne men vi åkte till ett stall och red två hästar, en valack och en hingst, jag älskade hingsten! Men vi får se. Sen åkte vi vidare till nästa ställe. Och då hittade jag en häst som jag blev kär i. han var sju och han var brun och han var 180, haha lite stor men älskar den. Så vi får se. Vi kommer köpa valacken i vilket fall, bara hoppas på att den går igenom besiktningen. Sen kanske hingsten. Hoppas, hoppas! Vi kom hem i morse kl 7. Jobbog resa, men jag kan säga att i efterhand var det värt det.

pussochkram!


..

Okej jag tror inte hon är så bra på att tänka i min situation heller.. typ bryr sig inte om vad jag vill eller inte vill, men så hotar hon mig också. Vilken stil. Trodde en sån som hon var mer förstående men det visar du inte i alla fall. punkt

Tack mamma för att du finns, men just nu orkar inte jag, allt med skolan hästen kompisar osv, det blir fruktansvärt mycket för mig nu, du måste förstå det. Va inte sur på mig snälla! älskardig.

the day..

.. Var ska man börja? Solig dag igen.. är det inte ovanligt för att vara Sverige? Jag hade till och med mina nya skor på mig och jag frös inte.. Vi slutade skolan kl 10 över 1, så det var skönt. Sen gick vi till stan och fikade på gårds, otroligt mysigt i solen. Jag fikade med Julia, Linnea, Linnea, Johanna, Emma, Amy och Tessan. Vi satt där ett långt tag, sen bar det av hemåt. Jag skrev på min engelska inlämning, den är nästan klar nu, måste bara översätta den och skriva lite till. Sen hoppade jag min häst, och det gick väldigt bra. Sen gick jag in och satte mig i mon soffa. har inget att göra men ska nog fortsätta på min engelska.

Mamma är sur .. bara för att jag inte ville följa med till tyskland, och hon ska köpa en häst som en annan ska rida, så varför ska jag följa med då? det är ju idiotiskt. Men hon vill att jag ska följa med och provrida hästar åt henne. Det är inte precis så att man orkar åka 7 timmar för något som inte ens jag själv ska ha? Visst det låter jätte ego, men om det är hennes hästar får hon sköta det själv, för jag är en person med ett högt temperament, och om ska kräva det ur mig så att jag själv blir sugen på storhäst när jag väl är där nere, så är det ganska riskabelt för mig själv. För dem som inte fattar så funkar min hjärna lite speciellt. Om vi säger att jag åker ner till tyskland för att då rida hästar åt mamma, så säger vi att jag hittar en häst som jag verkligen gillar, och då kanske jag vill ha den till mig själv, men jag ska inte ha någon så jag får ingen, men jag kommer bara gå och snacka om den hästen hela tiden. Och om vi då säger att hon köper den hästen bara för att hon vill att en annan ska rida den, då kommer jag själv bli oerhört sur, för att jag kommer vilja ha den hästen till mig själv. (tänk att hästen står i mitt stall, jag vet att vi äger den, men jag får inte rida den) Så därför är det väldigt riskabelt för mig. För jag vill bara ha hela tiden, tror hon inte att jag kommer bli sur ifall jag riden en as bra häst som inte ens jag ska få ha... e jo. (vist jag är ego, men så ligger min hjärna till). Så nu är det så här att jag åker inte ner och riskerar mitt temperament, för vem vill inte ha något man verkligen gillar? Och sen kommer det en då att sluta med att storhästen blir min och jag hinner inte med något annat än hästar.. kul! Nej.

Hoppas att mamma läser detta, för du verkar verkligen inte förstå.


...


harkul


ansiktsmask

Prova gör egen ansiktsmask, jag lovar att det är lika bra som att köpa, om inte bättre?

För det första kan det vara bra att veta vad man ska använda till rätt hud typ. Och jag hittade en lite karta.
IngrediensHudtyp
AprikosTorr och åldrad hy.
AvokadoTorr och åldrad hy.
BananTorr och åldrad hy.
PersikaTorr och åldrad hy.
PapayaTorr och åldrad hy.
ÄppleTorr och åldrad hy.
AnanasFet hy.
CitronFet hy.
JordgubbarFet hy.
PäronFet hy.

Gör en fuktgivande ansiktsmask med persika.


En fuktgivande ansiktsmask väl lämpad för torr eller åldrad hy. Tistelolja verkar återfettande medan honung är både rengörande och återfuktande. Persika är ett bra väl för torr hy och frukten är lätt återfuktande.

Äggula är rik på lecitin och svavel vilket är två ämnen som tros vara bra för huden och motverka rynkor. För torr hy bör däremot äggvita undvikas eftersom den är uttorkande.

Mosa en persiska och vispa tillsammans med:

  • 1/4 dl vatten.
  • 1 tesked honung.
  • En äggula.
  • Tre matskedar tistelolja.

Fuktgivande ansiktsmask med persika

En fuktgivande ansiktsmask väl lämpad för torr eller åldrad hy. Tistelolja verkar återfettande medan honung är både rengörande och återfuktande. Persika är ett bra väl för torr hy och frukten är lätt återfuktande.

Äggula är rik på lecitin och svavel vilket är två ämnen som tros vara bra för huden och motverka rynkor. För torr hy bör däremot äggvita undvikas eftersom den är uttorkande.

Mosa en persiska och vispa tillsammans med:

  • 1/4 dl vatten.
  • 1 tesked honung.
  • En äggula.
  • Tre matskedar tistelolja.

Ansiktsmask med avokado mot torr hy

Avokado är en fet frukt med en hög andel är enkelomättat fett i en sammansättningen av fettsyror som passar huden. De enkelomättade fettsyror tas lätt upp av huden och de täpper inte lätt igen porerna. På huden verkar avokado återfettande och kan vara en välgärning för en torr hy.

Den mossade avokadon behöver inte blandas med något utan kan läggas direkt som ansiktsmask på torr eller solskadad hud. Om man vill kan man tillsätta lite olivolja för en jämnare konsistens.


Banan mot torr hy

En ansiktsmask av banan, havregryn och honung för torr hy och åldrad hy. Ansiktsmasken har tre effekter som kompletterar varandra:

  • Mjukgörande.
  • Fettgivande.
  • Fuktgivande.


Banan är en bra frukt för torr hy och verkar mjukgörande. Den gör huden mjuk och fin hy. Havregryn innehåller oljor med en hög andel fleromättade fettsyror och är fettgivande med honung verkar återfuktande.


Gör ansiktsmasken så här:

  • Mosa en banan.
  • Mixa med 1 - 2 matskedar honung.
  • Sätt till 4 - 6 matskedar så du får en lagom konsistens.
  • Lite vatten kan behöva tillsättas.

Fukta sedan huden med ljummet vatten och massera in ansiktsmasken.

Lite egna ansiktsmasker som är lätta att göra.





21:51

Idag var det soligt igen! Helt underbart, fast det var lite kallt faktiskt. Skolan var helt okej, slutade ganska tidigt. Vi gick till stan och skulle köpa mina skor. Sen gick vi och fikade gårds, det blev en kladdkaka och en te. Det var sjukt mysigt och en massa värme av solen fick jag. Sedan gick vi till Linn och åt, mycket mysigt. Sedan bar det av hemåt, jag och erkan cepade lite och tog lite bilder, sedan gick vi ut och red ut i det fina vårvädret med Matilda. mumms! Nu sitter jag här i min soffa, jag har skrivit klart min rapport i företagsekonomin, och skickat det till Maggan, duktigt jag är. Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa naglarna om jag orkar, kanske lägga en ansiktsmask.. sen får vi se vad jag hittar på. puss



me and mu sugar, dock blev bilden oerhört vit. Men jag gillar dig.


Nya skorna, jag vet jag gillar inte heller mina tår! köpte dem på eurosko för
399 kr.


Erka tog lite bilder, haha! bullen asså.

fråga inte.

skolaskolaskola..

time for work? Har svenska nu, måste börja på repotaget som ska vara inne om två veckor, men jag har inte min rapport här så jag kan inte skriva, vad gör man, sitter på facebook, hänger lite på bdb... bloggar lite .. ?? Men nu tänkte jag läsa När jag hörde din röst, den andra boken om twilight. Kul! :)

Fika dag

Solig dag idag, fast fruktansvärt kallt. Vi slutade 12 idag, dock väldigt skönt. Sen gick vi in till stan och jag skulle fika  på gårds med Julia Tessan och Alexander. Det var mys. Sen gick vi på stan en stund och jag la undan ett par pumps liknande gladiator skor... bruna i vilket fall. Sen träffade jag Linn Gabbi och Erka, och vi gick och fikade på gårds, (andra gången för mig - jävla fetto) iför sig drack jag bara te och åt en liten kaka. Sen gick vi hem till Linn en lite stund. Och nu sitter jag här hemma, Erka sliter i stallet och jag har färg i mitt hår.. mycket bra. har ingen aning om vilken färg det är, tog någon som stog i skåpet, men jag gissar på någon brun! haha. Snart ska jag in till stan igen. Puss så länge!


Bloggar..

Jag tänkte vara lite snäller och skriva ut lite bloggar som är värda att besöka ! :)

mikaelathim.blogg.se
http://sineadekane.blogspot.com
http://madeleine1992.blogg.se/
[email protected]
www.alxvonbennie.blogg.se
www.rosselleri.blogg.se

enjoy!


Smink.

På tal om ingenting så köpte mamma lite nytt smink till mig här om dan. En smink box från id minerals. Boxen innehåller ett lite mer korallfärgat läppglans, ett läppglans som gör läpparna större, inte precis vad jag önskade mig men mamma viste inte det, sen är det tre ögonskuggor En ljusrosa, en mörkbrun som skimrar i guld, och en ljusare brun som också växlar lite i guld. Sen är det är rouge som är lite mörkrosa. mycket fint. Dock älskar jag id minerals. Dels för att jag vet att det sminket är bra för huden och 100% mineraler + att deras smink ser så naturligt ut, inte kladdigt och jobbigt. + för id!

Boxen.

Sminket. - Det saknas en mörk ögonskugga. Hittade inte den.


23:19



Dagen har varit bra och nu börjar jag bli trött. Det var sjukt fint väder förut. Vi satt mot väggen i linne och solade oss. Det var sjukt mysigt :) När skolan drog sig mot sitt slut började molnen komma, och då blev det väldigt kallt måste jag säga!


Vi satte oss på Coffe house. Jag åt en köttfärs paj, och spillde såklart på mig själv, like usual. Sen gick jag till baby och värmde mig för det var som sagt fruktansvärt kallt. Vi kollade på Twilight, igen.. eller slutet på Twilight. Och jag måste bara säga att den filmen går inte att beskriva hur bra den är, har redan sett den fyra gånger nu. Och på tal om boken som är 700 gånger så mycket bättre än filmen! Sjukt. Kan knappt vänta till nästa film kommer ut. November 2009 för er som inte viste.

Hem och rida. - Jag och Erka tog en sväng i skogen, det var mysigt men kallt. Men solen sken upp i alla fall. Sen tränade jag i manegen och det gick bra!

Hur kul kan man ha med en häst på en skala från 1-10?
- Jo man kan faktiskt ha sjukt kul. Eller i alla fall jag. Haha. Jag släppte lös min häst i stallet. och så la jag morots bitarrunt typ hela stallet och så gick han och åt en efter en, sen kom han fram till en skatt och det var 10 morötter i en hink. Haha vilken skatt. Sen lekte vi även med en fotboll som jag hittade i mitt stall längst in i ett hörn i manegen i vilket fall. Det var också sjukt kul. Seriöst vad fult haha leker med en häst, vem gör det? ö jag..

In och mysa i min sjukt goa soffa. Jag satte på en film och drack redbull .. och nu är jag pigg som en hmm.. hyperaktiv sengångare?  Iallafall. Nu ska jag nog hoppa i duschen sen blir det sängen för mig. Gud så skönt! puss



Thai.

Det är helt sjukt vad jag saknar Thailand! Det går inte att förklara. Sen när alla jämt spelar den låten Were's your head at, så tänker jag ännu mer på thailand för den låten spelade dom hela tiden! Och om man tänker sig en strand med minst 8000 pers och alla sjunger samma sak så får man en ganska skön kännsla. FY! Så nu kommer lite bilder! - Då man var brun.













Underbart! Realy miss.


Shopping!

I lördags var jag och shoppade med mammsen! Det var otroligt trevligt.


Jeans i mängder!
Jeans skorta från MQ, priset kommer jag inte ihåg.
Jeans Jacka från Zara för runt 700 kr
Jeans kjol från Zara. Kommer inte ihåg priset.


Jeans klänning från MQ - älskar!


Blå vit randig tröja från Sisters - 199 kr
Vitt linne från Gina tricot - 149 kr
Grå t-shirt från Zara
Linne med tryck från Zara hör ihop med t-shirten.
Vit t-shirt från Gina tricot 129 kr


Skjorta från gant - 895 kr.


Klänning/kjol från indiska 199 kr. Jag har den som klänning.



'Skor från Din sko. 149 kr


Skor från Nilson sko, 599. Finns även på Scorette.

Solglasögon från Page run 250 tror jag. Finns på Sisters.





 


sängen

Nu vare dags att sova! godnatt. Se you. puss








helo



Beyonce - helo









kläder





Topp - Chilli Pepper 1559 kr. Nelly.com
skor 95 £ Topp shop
Jeans 40 £ Topp shop
Väska Asos.com 17,75£

Jag hade lite lust att kolla kläder, jag hitta lite. Stilen är lite
utegång/fest stil, men man kan ändå ha det till vardag.



vårkänslor!

Ja nu är det vårkänslor på riktigt! Solen skiner blommor i gräset fåglarna sjunger glada människor och massa kärlek! Vad kan bli bättre? Kan ju börja att berätta om igår. Skola like usual.. Fruktansvärt fint väder, så vi satt mot väggen och myste massa! Efter det gick jag Jullia, Mickan, Jesper och Amy till gårds.. Vi satte oss där, och sedan kom även Tessan, Johanna och Linnea, så det blev fruktansvärt trångt så mickan välte ut en hel kaffe på mig typ haha de va kul, (men en då inte) men en då! Vi satt där och myste massa! Sen åkte jag och Julia hem till mig. Vi åkte till Mickan som var med Amy. Sen gick vi ner till vattnet och satte oss på några klippor, och grillade och åt massa go saker och kollade på solnedgången. Mumms så mysigt det var! Efter allt mys åkte jag Julia och Mickan hem till mig och vi skulle mysa i stugan. Och så blev det.

.. Idag vaknade vi runt halv nio tiden. Solen sken som "vanligt" vi gick ut och det var sjukt skönt! Sen åt vi rostade mackor och hoppade studsmatta. Vi hann med en liten solning på mitt tak också. Mycket skönt. Efter det åkte vi till skolan, började 11 någon gång, och vi hade språk i ca en kvar sen fick vi sluta, och i stort sätt kom jag till skolan för en lektion som var i en halv timma... hm, plus att den läraren tar inte ens närvaro. Sjukt onödigt! Men så kan det va!

Efter skolan.. Jag gick med Andreas till stan, sen gick vi hem till han och började baka en muffinskaka? Skulle la bli muffins men det blev en kaka istället, det var sjukt god måste jag säga, haha! Jag gjorde även mackaroner, och jag gjorde väldigt mycke makaroner! men det var också gott.. Sen gick vi en stund på stan sen åkte jag hem för jag skulle träna min lilla polle! Det gick faktiskt bra, han var inte alls lika pigg denna gången, och han kunde faktiskt koncentrera sig! Ett framsteg. 

Nu sitter jag och degar i min soffa, jag har fortfarande ridkläder på mig, men jag ska snart hoppa in i duschen och stå där länge! Så det ska bli skönt.

Sedan tänkte jag uträtta lite saker:
Måla naglarna
Läsa boken jag lånade av mikaela twilight 2.
Lägga ansiktsmask.
Skriva lite på engelskan.
Ringa Andreas.
Hoppa i säng!
Haha kul








Sjukt vackert att se detta! Mysigt med mina flickor. love

                                                                                                                                                                                                                 


Skor

jag var inne på Din sko och kollade lite skor, och hittade lite skor som fick mig att längta till sommaren väldigt mycke mer!

Pumps för 399 Din sko.
399 kr. Din Sko.

349 kr Din Sko. - Jag hade hellre haft denna skon som låg istället för klack,
hade varit mycket snyggare! Men skon i sig är sjukt snygg

Skärpning?

Haha, okej dags att blogga igen? Börjar snart växa spindelnät här..

Tiden går snabb och snart är det sommarlov, ibland känns det som om att tiden går för fort, och det gör det just nu för mig .. allt bara spolas bort och jag skjuter fram allt in i det sista och sen när jag tiden är inne har jag satt mig själv i klistret. Men jag är förstås inte den enda som gör så, dem flesta människor gör så innan dom skärper sig och börjar tänka lite, men nu har det gått 16 år i mitt liv och jag har inte ens hunnit tänka. Vad mer ska jag säga? -TIDEN GÅR FÖR FORT.

Just nu sitter jag och lyssnar på Lifehous Everything. Den låten väcker en himla massa minnen så det är nästan sorligt, ursch, vad kan bli mer deprimerande en regning måndagskväll.. och så lyssnar jag på den låten också.. Snart är det la dags för självmords musik också, okej det där var lite att ta i. Min måndag har i alla fall varit ganska bra, Började i skolan, sedan gick jag lite på stan med Julia, vi kollade lite kläder, och jag köpte en t-shirt från Volcom. Sen fikade vi med Linnea Mickan Linnea mfl! Det var mys, Efter det gick jag hem lilla Andreas, de var också mys, men sen skulle jag hem och träna. Sen har jag bara suttit i min soffa och ätit mat. Det var mycket gott haha!

Kanske dagas att hoppa in i duschen? Det hade varit fruktansvärt skönt! puss så länge!



Ge mig sommar så man kan gå i sånna hära kläder ute , UTAN att frysa tack!

hästar hästar och eh hästar?

Onsdagen spenderades för det mesta nere i Skåne men även i skolan förstås.

Ett rejält simpass!
 Vi hade gympa, men denna onsdag var det ingen vanlig gympa utan det var simning. Simning är ingenting som jag själv föredrar, jag tycker det är jobbigt att simma i vattnet visst det är roligt att bada men att simma 40 längder fram och tillbaka så är det väldigt tröttsamt! Men jovisst han tvingade då på oss 40 längder. Det var inte det roligaste, i och med att jag faktiskt inte har så bra kondition (får erkänna det själv) så nej det var inte kul. Sen efter det gick vi in till lilla basängen, och där gjorde vi övningar som var 100 gånger så mycket jobbigare än 40 längder, ex. som att springa fram och tillbaka så fort man kunde i vattnet... ja som ni förstår så är våran gympalärare ganska så tuff!

Vår promenad till donken.. ee, låter inte så romantiskt, man kanske hade en större förväntning om att det skulle stå vår promenad ut i det härliga vädret.. men nej, det bar av till Mc donalds. Jag Mickan Bella Amy och Julia gick dit, om jag får erkänna själv så var det fruktansvärt gott efter att ha simmat så länge!

Hem ljuva hem - Jag hoppade faktiskt över svenskan bara för att jag skulle ner till Skåne och provrida fem hästar, så jag hade ganska så bråttom. Men när jag väl var hemma så var det bara att slänga på sig kläderna och ut i bilen och åka ner till Skåne.

När vi väl var nere skulle jag upp och rida min favo häst, sjukt kul, (jag har redan varit på samma ställe en gång innan) sen red jag en 6-årig som jag inte gillade så mycket, sen en vit holsteiner, och efter det en brun holsteiner, det var mycket kul! När jag var klar med hästarna så var det bara att slänga sig i bilen hem och sova. Vi kom hem runt halv tre, fy!



23:24

Allt är segt, mitt huvud är segt min kropp är seg, mina fingrar är typ bedövade efter att jag har ridit alla dessa hästar dag utan handskar, så jag har blodblåser och grejer. Jag har ont i svanskotan för att jag har suttit ner så fruktansvärt länge. Erika åkte hem för ett ganska bra tag sedan. Och vi satt och kollade på Jackass 2, sjukt rolig! fast efter att man har sett den ett antal gånger så blir den inte lika rolig, men jag och Erka skrattade konstant! När hon hade åkt hem tänkte jag tjocka mig lite, så jag gick faktiskt ner och hämtade chips och cola, och det var SÅ GOTT! MUMMS. Men nu blev jag otroligt trött, och jag borde plugga men jag har inte gjort ett piss! Shame on me.


Ne nu är det faktiskt dags för tandborstning. pusshej!


090309

En helt underbar måndag har gått! Det var verkligen vår kännslor ute, och vi satt ute halva skoltiden. Dagen gick snabbt, och efter skolan gich jag Mickan, frida, Sinead och Andreas till stan för att kolla lite kläder. Sen gick jag, Sinead och Andreas och åt thai.

Vidare till Emanuelssons.
Direkt när jag kom hem, bytte jag om till ridkläder, så åkte jag och mammsen till Emanuelssons stall och skulle provrida lite hästar. Jag provred b.l.a. Nickolas, Gwen, och Delta MB. Det gick faktiskt bra, men dom jag gillade bäst var Gwen och Delta, men faktiskt mest Delta. Men vi får se. Jag ska ju trots allt åka ner till Jenny i skåne och provrida fem av hennes hästar på onsdag. Så det ska bli kul!
Lite förvirrad när det gäller storhäst..
Mamma vill att vi ska åka till holland och kolla hästar, pappa vill att vi åker till tyskland eller england, Ted vill att jag kollar i tyskland, och Anna vill att jag kollar i sverige, men som tur är så har jag två bra tränares stöd som hjälper oss att hitta bra hästar! Så vi får la se vad framtiden bjuder på! Massa hästsnack på tal om ingenting.

man blir ju lite sugen!

Dålig bloggare!

Ja som sagt så är jag ingen bra bloggare, jag orkar inte, har haft så mycket nu det senaste så har lagt det mesta åt sidan.

Fredag.
fredagen firades hemma hos Elin i och med att hon fyllde 19 år, det var kul dock var vi inte där så jätte länge, kom dit runt nio tiden, sen drog vi vidare till hotellet vid ca 11-12, nått sånt. Faktiskt en sjukt lyckad kväll!
Lördag.
Jag har inte så mycket att säga om lördagen förutom att jag tävlade. Det gick sådär, min häst var otroligt pigg och stressad, så som sagt gick det inte så jätte bra, han ställde sig en gång på banan och då fick jag fyra fel.. Men vidare hem och göra klart i stallet och sen in och slappa. Vid sjutiden åkte jag och Erka in till stan för att träffa Andreas. Vi bestämde att vi skulle gå på bio i Göteborg, och så blev det också. Så vi mötte upp Matilda i stan, och sen bar det av till götet för att se fredag den 13, sjuk film måste jag säga. Och man njöt inte direkt att kolla på den. FY! Men det var sjukt mysigt att få vara tillsammans med er! Sen sov jag och Matilda hos Erka. SJUKT MYSIGT!
Söndag.
Dagen startade bra, vi vaknade kl ett, och vi var ensamma, sjukt skönt. Sen kom Joel och då lekte jag med honom hur länge som helst. Älskar den ungen! Sen åkte jag hem, och sen vidare till Alingsås, där jag träffade Martin Daniel och Andreas.

Wipeout.
Konstigt program måste jag säga. Jag och Andreas kollade på det idag, men det var kul när dem gjorde illa sig haha. Iallafall så var det konstigt!