Lördagskväll

Hej snyggingar!

Gud jag hade en mysig kväll igår, fast först viste vi inte vad vi skulle göra, men vi bestämde oss för att åka in och ta några glas och kanske äta något gott på ambrosia, så vi träffade Mikkan i stan sen gick vi till Ambrosia och beställde in lite och dricka och även oliver och vitlöksbröd. Smaskens! Det var faktiskt riktigt gott, en perfekt lördag när man var så trött som jag, vi åkte även hem ganska tidigt och gick och la oss direkt. Och vi vaknade typ ett idag men gick typ upp 3 och jag åt frukost i sängen, mycket mysigt!

Idag .. har jag massa att göra! Klockan börjar ju bli mycket och jag ska rida, städa, handla, duscha, packa lite.. åker ju om fem dagar och jag vet inte ens vart allt är :S jaja puss


Fredagskväll

Hej snyggingar! Hade ni en bra fredag?

Det hade jag, men lite konstig dock, jag gick och fikade efter skolan med tjejerna på gårds, sen ringde jag Erika och hon sa att hon satt på Mangiamo med Mikaela och co. Så jag vandrade dit, och jag inledde min fredag med en cider, det var riktigt gott, inget går upp mot en kall cider efter en stressig dag, sen så fylldes det på mer och mer, och vi kom aldrig där ifrån.. för det droppade in folk hela tiden, och hej hopps så blev klockan halv sju, sen halv åtta och då kom det mer och mer, och då blev det till att vi stannade, från början var det vi tjejer, men sen blandades det runt och man satt med olika hela tiden. Och det var också en toppen kväll i och med att jag knappt betalade någonting, gratis är alltid godast brukar man inte säga så? Ne men jag hade i alla fall en super trevlig kväll! puss på det.

En martini med oliv blev det också, men kan säga att det inte direkt var min favvo.. kanske inte är någon "sofistikerad drickare" ;)

 

puss


Myskväll

Jag, Ludde, Henke och Erika har haft myskväll :) Kollat på världens sämsta film som ludde valde ... rökt lite vattenpipa och käkat fet mat. Och henke har precis äldat upp sina teoriböcker, GRATTIS TILL KÖRKORTET VÄNNEN! Så stolt över dig, och vi åkte även med han idag.. wiho. Ne nu blir det mer Amarican Pie! puss


Slapppisss.

Hej mina vänner! Har ni haft en bra dag? Det har i alla fall jag! Hur slapp som helst! Som sagt så har jag varit hemma idag för det kändes som om att jag hade sågar i halsen i morse, känns fortfarande som det.. jaja så jag och erika tog en lååång och härlig sovmorgon i morse! Hur skönt som helst, tänkte sova bort mitt hals ont men det funkade inte så bra, så idag har jag knarkat panodil wiho! Och vi har snart kollat igenom en hel sesong av entourage! NAJS. Nu blir det mer! PUSS




Paradise

Jaanii, själv åker man till Paradiset om tio dagar. Wiho, sitter och dagdrömmer typ hela tiden, Och partar med Alice 24/7, Dags att börja packa snart omg! Och på tal om annat paradis, Paradise Hotel??? Hallåå vad hände idag? Cimon lix hallå, det skulle ju bara inte hända, nu får jag inte njuta av den snyggingen mer.. fan!
Jaja, just nu sitter i alla fall jag Sara och Erika och kollar scrubs, mmmhmmm, med nachochips, dipp, guacamole, godis och cola! ser ut som en vanlig vardag för oss, haha ne bara måndag och tisdagar när det är PH! haha nu är det dags för mer scrubs! hörs när vi hörs!

Btw så snackas det ju om att Jackie vinner, vilket kanske inte är säkert.. lite inside info, Catja sa i ett av avsnitten idag, att - "Andreas om du vinner får du bjuda mig på en resa"
Nu är Andreas och Catja tillsammans och Catja är i thai och Andreas har betalt hennes resa, så kan det kanske vara så att lille Andreas kanske vinner paraise? Och btw ända anledningen till att Andreas flyttade till Stockholm är för att Catja bor där.. eller? ;) vem vet vad som kommer att hända..







Igårkväll.

Hej lovers!

Igår var jag och Erika hos Mikael, vi var några stycken som chill drack, det var mysigt faktiskt. Förutom det spelet Mikael hade, apelsinskalsshottarna var inte dem goaste så att säga! Men jag klarade mig bra på spelet i alla fall.. till skillnad från Mikael som fick äta en näve hundmat haha! Ne med det var en mysig kväll! Nu är jag uppe själv, Erika har gått och lags sig igen, hon skulle nämligen upp tidigt och släppa ut alla hästar så hon var uppe vid halv nio stackaren! Och jag bara sooov, så hon har gått och lagt sig igen. Så nu sitter jag här och lyssnar på Owl city fireflies, wiho en låt som man blir glad utav på morgonen! puss så länge



Morgon

Godmorgon alla snyggingar!

Jag och Erika gick upp för en stund sedan, var riktigt skönt att sova ut! Jag har städat hela huset, och ställt in all vår disk i maskinen, men allt fick ju såklart inte plats så vi får köra en till maskin.. Sen har jag dammat och grejat, gud är helt slut nu! Så nu sitter vi och latar oss i soffan..

Och idag är den en speciell dag!! Mikkan fyller ju 18 idag! Grattis älskling! Tyvär så kan jag inte komma in till stan och vara med på födelsedags fikat, men hoppas du har en underbar dag nu hjärtat! love


nattiss

Jag och erika kom precis hem.. vi har varit med Aria, Mikael, Stefan Ida och Sara, det var mys! Och nu har erika kokat ett ton snabbmakaroner, wihoo!



nattidags??


ständingt fikande

Yes is true, fikar varje dag.. men det är faktiskt något som nästan alla gör i alingsås, antingen på Espresso House eller Gårdscafét.. men det är mysigt! Och idag fick jag mig allt ett par härliga fikor, först med Emma och Nathalie på Gårds, sen med Tessan, Linnea och c.o, så det var gatt, satt på e house i några timmar. Nu är jag hemma här igen och då hade sara och Erika lagat mat.. eller ah lagat mat, korv med börd wiho! Och Erika hade gjort chokladpudding.. mumma! Jag tror hästarna ska få vila idag, deras vilodag är egenligen i morgon med tänkte rida på morgonen, börjar ju faktiskt halv ett! najs!


mumma

Har precis kollat på Criminal Minds nyss, fyfan vilket hemskt avsnitt! ursch stackars pojk säger jag bara! Nu blir det snart sova! Puss

Mumma min kvällsmat!




NUTELLA i mikron! i like it


Myskvällarna

Man får inte nog av våra myskvällar, nu fär tiden är vi aldrig inne i stan på kvällarna och ränner runt, haha ne fel ord, men förut brukade vi alltid vara hos någon och kolla film eller något sånt, nu är vi här och folk får komma till oss, för vi har blivit lata blekfeta valrossar som inte orkar röra skärten från soffan.. i princip .. fast vi håller faktiskt igång med ridningen så vi är inte så lata! Men en sak jag inte fattar, är att det tog mer en än timma för mig att komma upp idag.. ställde klockan på halv åttan, bara för att jag skulle komma UPP I TID! Men yes jag snosade till halv tio, alltså från halv åtta till halv tio.. kul, och när jag snosade halvsov jag så jag kollade inte på klockan när jag tryckte vidare. Så korkad! Jag hatar mig själv när jag gör så, för jag älskar att ha tid på mig, att äta en god frukost, sminka mig långsamt, fixa håret, (för det tar faktiskt lite tid när man har så långt hår, i och med att jag inte kan ha slickepott hår), bestämma kläder osv, och jag gillar när jag har tid, men nene, på morgonen vid sängen blir jag en lat fet kossa.. yes! Men i morgon ska jag ha medlet att mamma eller pappa knackar på dörren, då måste jag springa ner och öppna, det är ju inte precis så att Erika eller Sara skulle göra det? Eller? Vi får la se om jag kommer i tid imorgon.


Jag har fortfarande lite panik för thai.. 

Måste fortfarande köpa en drös med saker.. eller a kanske inte så mycket.. men


I thai såklart ;)


pigg

Gud varför blir jag och erika så pigga på kvällarna? Nu när vi har vänt tillbaka dygnet så borde vi inte vara så pigga.. men nejnej, så nu ska vi köra vårat bodyworkpass, känns bra! Har precis städat också, så nu är det hyffsat rent i alla fall. Och i morgon ska jag upp klockan åtta, och komma i tid till skolan, som dem flesta vet så tar det en timma för mig att komma upp så jag kommer antagligen sätta min högra fot i golvet kl 08:30, sen lägger jag mig ner i 10 minuter igen, och sen sätter jag kin högra fot i golvet igen, sen sitter jag på sängen i tre min, sen är jag uppe! så går min process till på morgonen. Ne nu ska vi köra bodywork byebye! puss


 btw så kan jag visa min tattoo ;)




Min tattoo :) bev faktiskt riktigt nöjd! Va faktiskt precis så jag ville ha den så :)


Hämta ut

Har hämtat ut mitt paket idag! Tre bikinis från Victoria's Secret! Mumma! love them, men en var lite liten, men det funkar!


Shopping!

Skönt, hade ingen skola idag, gick upp 12, mumma! Sen bar det in till stan, gick till läkaren, sen tog jag en fika med Maja(julias lillasyster) och Julia, och vi har planerat att ha myskvöll hos mig någon kväll! Och Maja gjorde massa fina frisyrer, haha det var kul! Sen Fikade jag även Mikael Aria och Anton, det var också lite mys! Sen hem till min kära lilla sötpropp erika som låg och väntade på mig, och ja hon latade sig ganska mycket, men hon hade faktiskt ridit! woho.

Jag shoppade lite idag också, eller inte mycket alls bara lite småsaker.


Värmeskydd för håret, 130 kr kicks!

Tröja från MQ halva priset, så fynd!







gggaaah

Åh gud hektisk dag.. skola sen dirr till götet med Erika möta upp Mammsen, sen åka till Kungsbacka för att tatuera mig! aj säger jag bara. Hampus har precis smörjt in den med helosan, och självklart skulle han smiska till mig rakt på tatueringen. fuck you! Har precis kollat PH med Hampus hans vänn och klart erika, och jag har spillt notella över hela mig haha smällt notella! mumma! Snart är det dags för bodywork! Sen sova , ska upp tidigt imorgon och rida, kan ju alltid hoppas att det blir så .. aja hörs kanske senare! bilder på tattoo bler imorgon! :) puss


Goa cambilder

haha några sådärgammla bilder med Erika











Bland dem bättre människorna på denna jord!!






KÄRLEK


skärriitime!

Just nu.

Nu sitter jag och erika och tjockar oss med notella och andra gosaker och kollar på Scream 2! Omg myskväll idag!! OHJA, taigen gårdagen! :)


fashionstore!


Topp Monki

Byxor Nelly.com

Boots Scorett

Nästa inköp? Fast jeansen vet jag inte om jag vågar, vet inte riktigt hur dem kommer sitta..


Gårdagen..

Fiuu! Det blev faktiskt en rolig kväll igår! Vi festade lite hemma hos Aria, och det var en del folk fär faktiskt! Och Lite senare sen drog Jag Erika Stefan och Kevin hem till Stefan, det var kul. Vi körde Dare haha det var ju mindre kul! Ne men det var en mycket trevlig kväll! Har dock inga bilder..


Godkväll!

Jag Erika och Sara är påväg ut till stallet för att utföravåra dagliga sysslor ... rida! Wiho alltid lika kul att rida i dena kylan! Håller ni inte med? Ne fy, längtar som fasiken till våren då är det den bästa tiden att rida på, inte för varmt och inte för kallt, bara kärleksfull nyvärme! Men såklart längtar man ju mest till stekiga sommaren! Vem gör inte det? Är trött på vinterkylan nu, börjar faktiskt gå mig på nerverna, det har typ varit - i tre veckor nu.. kul! Nej kallaste vintern på väldigt länge. Men gott folk det är inte långt kvar till Vår/sommar, då knopparna kommer å så mysigt det är!



ååååh!

Gud, jag kom precis hem från stan! Och var tvungen att åka in till stan klockan ett för alla tjejer skulle samlas på resia, och nu är det KLART! Våran resa till Alanya är bokad ;) Åker den 30 juni . mumma! vad är vi 16 tjejer nu, fyfan vad kul! Vi har redan börjat planera lite smått haha! Men fyfan vad jag längtar nu! Bara ett halvår kvar, och 21 dagar till thailand ;) puss på det!



Vårat hotell, kanske inte det finaste, men man ska ju bara sova där typ, det är ett ungdomshotell ialla fall ;)


Shopping!

Idag shoppade jag lite! Kände för lite nya kläder, så så blev det!


Topp från MQ

Leggins från gina med blingbling

den sysns inte så jätte tydligt men det är en klänning/tröja från Wani,
med ganska uringad rygg :)¨

 

Sen har jag även köpt mat för 500 kr.. behövdes fyllas på!


Fetingfrukost !

Mumma våran frukost.. haha notellamacka är nog det bästa som fins! och självklart en kopp av bestfriend thé! Så sjukt gott :) Det var en bra morgon!


thé

Gud vad jag njuter av att dricka thé! Man blir så lugn, och glad! För det smakar så gott, fast jag och erika har faktiskt tankarna på att ta hem en espressomaskin så vi kan göra chailatte, haha man måste ju ha lite olika saker, men en sak vet jag i alla fall, och det är att jag har sjukt mycket thé, man blir ju förvirrad när man ska välja!
Jag sitter i alla fall nere och kollar på tv, har precis slängt in den sista veden i brasan så jag istter bara och njuter nu. Erika ligger på övervåningen och kollar tv, och i morgon ska vi upp jätte tidigt och rida innan min skola börjar, så kanske dags att snosa till sängs nu.. fast först lite bodywork! Men nej nu ska dricka upp mitt thé först! Och städa lite.. jag städade för typ en timma sen, men det ser ju ut som ett bombnerslag igen, så dags att röja lite också.. bara inte klockan blir för mycket måste SOVA!




skorpor mumma!

sötproppen


Ne nu ska jag stänga av! Puss


klippeklipp

fiuu, jag har precis klippt upp erikas hår och styla hennes hår, det hängde ju som en slickepott igår, så jag fick uppdraget att klippa upp osv, och nu är det sjukt varmt här i vårat hus så jag håller på att dö!! och jag har hår över hela mig .. kliar och sticker. Men jag är stolt över min erika att hon vågade klippa av det från att ha haft så fruktansvärt långt! Ne nu är det dags för bodywork! Måste ju hålla igång haha, men man känner sig dum när vi enbart har onyttiga saker i våran kyl förutom mjölk och filmjölk.. goodgirls! pusspåer.



resenoja

Jag börjar bli jätte stressad! - Jag måste utföra en del ärenden innan jag sticker iväg till thailand, jag har en del jag måste inhandla och en del saker att göra

nr 1. Köpa en keps, MÅSTE ha en keps, blir vansinnig på solen ibland och då är det perfekt med en keps på huvudet, funderar på Ed Hardy, för att deras kepsar är bland dem skönaste, eller en Ny yorker, inte en sån stor keps, men en mindre, passar mitt huvud.. det är ett MÅSTE. - Och nej jag tänker inte köpa min keps i thai, tro mig jag har varit där många gånger jag hittar typ inga.. tog ett jäkla tag att hitta Hjalmar och Jonathans

Nr 2. Köpa ett par glasögon, har ju som sagt synfel, och det börjar irritera mig, speciellt när jag kommer läsa mycket på stranden i thailand.

Nr3. Köpa lite tunikor som man kan ha utan byxor i thailand och med byxor/leggins i kalla Sverige. 

Nr4. införskaffa hawaiian tropic

Nr5. Köpa nya linser

Nr6. HALLÅ MAMMA JAG VET ATT DU LÄSER MIN BLOGG SÅ SNÄLLA BOKA IN TATUERING NU! om du inte redan har gjort det, men då skulle du sagt det, och snälla nu när jag väl har hittat en så kan du la ringa eller? shit, det är ju inte långt kvar nu.. måste ju hinna läka lite i alla fall. så please!

Nr7. Jag ska åka till Nääs och flytta upp en extension som har åkt ner en jäkla bit, måste boka tid.

Nr8. Gå på manikyr, tänkte sätta på riktiga lösnaglar.

Nr9. Köpa ett par solglasögon, och nej jag vill inte köpa mina i thai, vill ha ett par riktiga.  Behöver inte vara något märkvärdigt bara ett par glajor!

Nr10. tänkte färja mitt hår mörkare, men jag har lust att färja det rödaktigt bara för att jag vill göra en förändring!


Shopping!

Nu har jag ch Erika precis varit och handlat, vi skulle handla mat men det blev gosaker, och dricka.. jaja sånt händer, sen kanske det inte precis är så att vi vill köpa all vår mat på ingaredshandeln så det blev lite gottelager istället. MUMMS. Storhandling blir la nästa vecka eller i helgen antar jag, det skulle ju behövas!


underbart

Hej alla goingar! Det har varit en underbart fin dag idag! Solen högt uppe och inte ett enda moln på våran himmel. Skola har det självklart varit också.. ganska tråkigt like usual.. men det måste ju göras. Efter fikan så fikade jag Amy och Tessan, sedan kom även Thai och Alexandra. Vi satt där ett tag och pratade, och sedan skyndade jag mig hem för erika och Sara var här och hade ruttnat i stugan, någon måste ju få liv på dem haha! Så jag och Erika började jobba sen, hästar som skulle ridas serrru. Så nu sitter vi här och har ångest för vi måste ha mer mat, det enda som vi har levt på är panpizza och kakor och coccopopps.. typ, så dags att handla riktig mat kanske, men vi är för lata för att röra på oss, har varit en hård dag i stallet, och med tanke på vårat stenhårda bodywork pass igårkväll så är man rätt slut i magmusklerna och benmusklerna och det är dom musklerna man arbetar med när man rider.. AJ! Så nu sitter vi och pösar, men ska man ut och leka lite med fyrhjulingen kanske? As kul ju, så kan vi åka till Ingared och köpa fettomat! mumma. puss sålänge.


omg erikas hår is offffff!!


Sjukt

E det inte lite sjukt att min statestik har gått upp sjukt mycket efter att jag skrev det där med läppförstoringen, haha jag kanske inte ens ska göra det.. kanske jag bara ljuger? Haha blev lite chokad när jag gick in på statestik och det var efter den dagen jag hade skrivit inlägget, och sen hör man ju att folk börjar prata, hihi sånt är ju bara sjukt kul! NÄÄE ska hon verkligen göra det? Shit... men tagga ner people. mig är mig och jag bryr mig faktiskt inte så mycket om eran åsikt ;) inte nu i alla fall.

Fast det ser ju faktiskt äckligt ut.. :)


foto

Lite bilder från kvällen!





Men inga bilder kommer upp ;) ni får se om hon verkligen har gjort det, vill verkligen denna barbie bli miss perfect??


drägggeell

Jonathan Bennett ofc!




23:00

Hej snyggingar! Har ni haft en bra dag? Det har i alla fall jag, jag har varit otroligt glad idag, vet inte varför, men det är ju inte ofta jag är sur.. men jag har varit konstigt glad.. hm! Började runt halv tolv idag, så sjukt skönt, hade två lektioner, och efter skola gick jag till stan med Mikaela och Amy, och självklart tog vi en fika på E-house, sen gick jag och sara en liten stund på stan innan vi gick och gjorde sekret stuff och hyrde film, wao! Nu sitter jag då i stugan med erika och Sara i stugan, och vi har precis kollat på Amarican Pie Band camp, den gick på tv, så sjukt söt är stiffler, Sen har jag även hyrt Van Wilder - freshman year.. Jonathan Bennett spelar huvudrollen, omg kanske bland dem snyggaste killarna i världen eller sötaste! MUMMS, och gud jag på tal om något så ska vi klippa av erikas hår nu, barbie goes miss perfect!! wiho, mer bilder kommer sen ofc ;) så får ni se erika före efter!!! moha!


Massor av underbara myskvällar!

Hej alla! Nu har vi myskväll igen, vi sitter i mitt och Erikas lilla hus, med brasa och hela paketet har precis ätit pizza. Och snart är det Paradise Hotell! Fasiken va bra med dubbelavsnitt! Vi har också inrett vårat hus idag, massa kuddar nya gardiner matta ljushållare, även handlat också, mumma med mer cola! Men nu ska jag kolla 2 1/2 man :) najs






vårat mysiga hus ;)


Godmorgon!

Godmorgon alla vänner! Som sagt så orkade jag inte gå på min enda lektion idag, min lärare är as slapp också och jag har gjort det viktigaste så jag hoppar skolan idag! Jag och Erika gick upp för en liten stund sedan, så nu har vi ätit frukost och rökt vattenpipa yummi! Haha vår frukost innehöll coccopopps nyttigt ;) Jag måste sticka iväg och handla lite till till stugan nu för vi har typ ätit upp allt!
 Snart blir det att gå ut och jobba i stallet, ska rida två hästar var, kallt! Men man känar ju pengar på det så va fasiken;)


hmm...

Ska man eller inte?? Ja nu vet ju ingen vad jag pratar om.. haha ne men jag har funderat mycket på att testa botox i läpparna, men vetefasiken asså.. hade ju varit en kul grej i och med att man bara lever en gång! Det håller ju bara i ca tre månader, men man är ju rädd för att bli beroende :S nu blir jag förvirrad.. vad ska jag göra? haha, med tanke på att det är så vanligt idag så känns det inte så farligt haha! Fast om jag skulle testa så ska jag inte ha mycket alls.


tre veckor kvar..

shit, nu är det tre veckor kvar tills jag åker till Thailand .. är det inte sjukt, och herregud vad brun jag kommer bli, äntligen slipper man den blekfeta gråa huden! Och vi ska ha det så kul! Jag och Alice och förhoppningsvis Erika och Michelle och Annelie (erikas mamma) om du ser detta så BOKA BILJETT NU JAG TVINGAR DIG ANNARS HEMMSÖKER JAG ER OCH TAR DITT KORT OCH BOKAR SJÄLV! paaaasssa dig ;) Åå att bara få sitta på altanen med en cider eller en iskall cola och känna värmen och spana in alla människor, och havet! Vandra i skogen, se thailand (som jag inte har gjot förr...) ne men fan vad jag längtar! VÄRMEN HERE I COME!




Omg!

Åh idag har varit en superskön dag! Jag hade inga lektioner i och med att jag hade möte.. mm så gatt! Så efter mötet åkte jag in till stan med Kassi, Mikaela och Johanna, fast det var bara jag och Mikkan som stannade i stan, vi tog en ficka på e-house och självklart var det chailatte! Mumms. Vi satt där väldigt länge för vänner droppade in lite då och då, så vi satt med lite olika personer, det var mycket trevlit! Sen efter det gick jag och Mikkan en stund på stan och kollade runt lite. Sen åkte jag och handlade mat till stugan, massa gott!

Shoppinglista... haha

Kakor
4 liter cola
10pack panpizza
frukt
Snabbmacaroner
Socker
Juice
Godis
Chips och massa mer, ni ser jag är nyttig! äsch jag orkar inte bry mig haha!

Sen köppte jag även thé från tantagustas och thé burk, har ett par söta små thé burkar!
Efter stan så åkte jag hem och jag skulle rida alla hästar med Erika så hon tog Bäbis och Sugar och jag tog Armani och Lord, så vi har fått vårat träningspass idag, och shit vad kallt det var, ändå har jag ridhus, det borde inte vara så kallt där inne, och jag borde inte klaga egentligen, tycker synd om alla er små stackare som får rida ute så här års! moha!

Som sagt så sitter jag och Erika ´nu i våran stuga och brasan är tänd och det är 100% mys här inne, vi dricker av det nya thét och jag har precis smällt i mig panpizza, mumms, sen har vi kollat på dubbelavsnitt av Paradise Hotel, omg det var ju as spännande idag, i like it! Doch gillar jag inte att Annelie åkte ut sist, det borde ju vara Rami fast det skulle ju vara en tjej, men då skulle ju Dalin åkt ut, eller heter hon Dhalin? ne Dalin.. jaja men shit såg ni vad som hände i slutet??? The bitch is back.. why??? fucking äckel frasse, jag blev så förbannnad. Ne nu ska vi fortsätta att mysa! Röka lite vattenpipa också, mumma! puss på er.

Men ursh!

Jag gillar dem inte .. speciellt inte för att dem är så falka och äckliga allihopa! hmm, men man förstår ju varför folk började titta in på deras bloggar! Om det är något som man skulle vilja ha en känd blogg för så är det mordeblogg, modellblogg, eller bara vanlig blogg.. inte spela någon som man inte är ..  :) men jag hittade lite roliga bilder, eller roliga och roliga, söta bilder!



Dessie sötan!


Krillebooii!

pissi!

Hej du fräscha människa, ja hon är ju faktiskt inte så söt som man trodde ;)

Man blir ju förvirrad ;S


Förvirrad tjej?

 


mumma!

åååhhh mina bikinis från Victoria Secret kommer snart! Kommer precis i tid till thailand!

Dessa har jag beställt!




Jag tror inte det var någon mer, haha jag kommer inte ihåg vilka jag beställde :P

puss på att jag kommer att få en underbar semester!


MYS

Hej kära vänner! Nu sitter jag och sötproppen Erika i stugan! Vi kollar tv och dricker thé framför brasan jätte mys! Snart ska vi också åka och shoppa på IKEA till vårat lilla hus :) Sen ska vi också köpa massa saker på indiska. Idag har vi fått inredning till köket, massa saker! Nu fattas bara en ny soffa, (har den gammla) sen nya kuddar filtar, ljushållare och gardiner osv, lite mysig inredning ;)

Btw idag! Så blev jag sparkad av en häst... inte lika mysigt, eller jag blev sparkad av min häst, kul! Nja, det gjorde rätt ont, kan inte riktigt gå på benet, han träffade lårmuskeln så det blev en liten lårkaka.. haha pour little me!

Ne nu ska vi dricka vidare på vårtat thé! Det enda som fattas nu är vattenpipa, men nome tobacce heré!! :( jaja, puss på en toppen mysigt kväll!!



Hos min syster!

hej alla snyggingar!! Just nu är jag i min systers lägenhet i göteborg! Det är jätte mysigt här ´. verkligen!!! pusspådet . vi har fikat och sånt! mumma, ne nu ska jag åka hem, tjaoo!
asgött nu när hon bor här ;)

Shitt!

Vilken långhelg! Jag kom hem idag från falkenberg, har varit hen superlånghelg där! Jag firade som sagt min nyår där! Kom ner i onsdags och åkte hem idag. Och Alice hade nyårsfest, och ja den spårade ;) men det var sjukt kul! dock missade jag lite... men sånt händer lätt!Och det var otroligt underbart och roligt att träffa alla underbara vänner igen, vårat tagga gäng slår inget ;) Jag bara längtar så sjukt mycket till nästa reunion! Sen efter nyårsafton städade jag och Alice i två dagar och det tog inte slut! Man hittade dålda snuskigheter överallt! var så jäkla jobbigt! Och huset är fortfarande inte klart, i alla fall inte när jag åkte! Sen igår när jag och Michelle sjulle ha myskväll hos Alice råkade vi beställa 6 pizzor från två olika pizzerior med hemkörning kl 01:18 haha, och ingen gick att avbeställa så vi fick hem 6 pizzor, och dom tog slut ;) mumma! Och nu sitter jag i alla fall här och har precis kommit ur duschen typ.. det var riktigt skönt!!