Paradise

Jaanii, själv åker man till Paradiset om tio dagar. Wiho, sitter och dagdrömmer typ hela tiden, Och partar med Alice 24/7, Dags att börja packa snart omg! Och på tal om annat paradis, Paradise Hotel??? Hallåå vad hände idag? Cimon lix hallå, det skulle ju bara inte hända, nu får jag inte njuta av den snyggingen mer.. fan!
Jaja, just nu sitter i alla fall jag Sara och Erika och kollar scrubs, mmmhmmm, med nachochips, dipp, guacamole, godis och cola! ser ut som en vanlig vardag för oss, haha ne bara måndag och tisdagar när det är PH! haha nu är det dags för mer scrubs! hörs när vi hörs!

Btw så snackas det ju om att Jackie vinner, vilket kanske inte är säkert.. lite inside info, Catja sa i ett av avsnitten idag, att - "Andreas om du vinner får du bjuda mig på en resa"
Nu är Andreas och Catja tillsammans och Catja är i thai och Andreas har betalt hennes resa, så kan det kanske vara så att lille Andreas kanske vinner paraise? Och btw ända anledningen till att Andreas flyttade till Stockholm är för att Catja bor där.. eller? ;) vem vet vad som kommer att hända..







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback