myskväll!

Å min dag har varit riktigt bra faktiskt!

Vaknade upp, gick ut till stallet och gjorde några sysslor, vilket var mysig sisådär på vintermorgonen. Sen åkte jag in till stan och träffade tjejerna och tog en fika. Och även shoppade lite inför nyår. Sen fikade vi igen på espresso house med Mikaela och Amy, mumma! Sen när jag kom hem så var det rida som gällde, och jag fick även en ny mobil, så alla vet så måste jag ha nummer!!

Sen började min myskväll! Jag åt jätte god mat med familjen, mys! Sen gick jag upp oc tog ett riktigt varmt fotbad med massage och fotsallt och oljor. Sen gick jag och skrubbade ansiktet med en jättebra skrubb som verkligen rengör! Sen la jag ansiktsmask och la sen på en jätte mjuk ansiktskräm, så nu är mitt ansikte babyrumpa! efter det hoppade jag in i duschen, lite korkat att hoppa in i duschen efter man har smörjt in sig och så men.. haha. Jag rakade benen och så, så nu är dom också babyrumpa! Sen skrubbade jag även kroppen. Och efter duschen la jag på ett tunt lager brun utan sol, så man har en liten nyans till nyår! Så nu är jag genom ren!!! Känns så himla skönt. Och snart är det dags att packa.. eller nu, men jag har fastnat i en film Scarface asa bra!

Ne time to packa! ;)


Lösnaglar med strass, så slipper jag sätta på det själv.. även lösögonfransar från Make up store och limm.

Bobbys, jag köpte en liten först. Bra att ha med sig i väskan nu när jag
ändå ska bort. Det kostade faktiskt bara 35 kr fast jag hade Kicks kort, men endå!

Mitt underbara fotbad!


ladda in för new year!

Jag sitter och har lite panik för jag ska göra massa saker imorgon och jag vet inte omjag hinner, eller jo så farlig är det nog inte.. haha jag ska ju som sagt bara in till stan och köpa lösögonfransar, lösnaglar, lite smycken kanske.. och något annat. Sen även köpa lite skumpa ojaaa. Sen annan dricka som cider och lite så .. ... .. Sen måste jag köpa lite produkter till mitt hår, det är ju så fruktansvärt långt nu och tungt så måste ha bra saker som håller det på plats, man vill ju inte se ut som en slickepott.


Kanske man ska ha strass på?


2 x OSiS Dust it Mattifying Powder i gruppen Varumärken A-Ö / OSiS hos Bangerhead.se (SA000045)
Maria Nila Saltspray  i gruppen Varumärken A-Ö / Maria Nila hos Bangerhead.se (2246)
Och kanske testa Bobby's, alla säger att det är så bra. så jag får la testa!


hårfärlängning

Kom precis hem från hårförlängningen, eller jag kom hem runt halv åtta, och jag kom dit klokcan 3, så jag har varit där ett tag. Men idag har jag lagt i färg i håret sen även satt i extension, och jag blev faktiskt riktigt nöjd! Och äntligen har jag långt hååårrr! wii. Ne nu ska jag ringa Alice, plandera lite mer ;) puss på det.


nattligheter

Gud varför sitter jag uppe fortfarande?? Helt onödigt. Men jag har ingen lust att sova, och så är jag hungrig också.. attans! Min vecka fram tills onsdag ser fullproppad ut, ganska jobbigt! Men jag har en del saker att fixa så fullproppad är den kanske inte.

Saker att göra..

Imorgon- Rida, växla pengar innan 3, klockan 3 åka till nääs och fixa extenisons och fixa lite andra saker ;)
Tisdag- Fixa champange och annan dricka, köpa lösögonfransar, naglar, och andra stuff. Sen rida också. hämta högtalarna hos Bella. packa 
onsdag- åka till falkenberg så tidigt som möjligt och innan det rida .. och möjligtvis fixa något i sista sekund villket jag inte vet än .. sen planera massa hos Alice när jag kommer dit inför nyår. pfttt! Jag orkar inte.
Imorgon kommer bli en jobbig dag, pluss att det är jobbit att sitta i den jävla frisörstolen i typ 4-5 timmar, sist jag hade extensions hade ag 113 slingor, nu ska jag ha 195 slingor, så det kommer ta sjukt lång tid, med tanke på att jag satt i 4 och en halv timme sist ...

Sen har jag panik också .. !!! :S

Jag och julia var i göteborg förra veckan, och vi letade seriöst i varenda jävla butik efter en nyårsklänning, men vi hittade ingenting! Antingen var det slut eller så hade dom inte fått in något och det verkade ju lite märkligt.. och denna vecka har jag ingen tid att åka till götet och kolla på klänning så jag får ta den som jag hade förra gången, iförsig har jag bara annvänt den två gånger så det skulle ju inte skada att ha den igen, men endå.. och sen är jag kär i den också. Men den har blivit lite för liten över brösten.. gud vilket ilands problem!

Ne nu ska jag sova! har en viktig dag imorgon :P puss


pust!

Gud jag är helt slut efter denna helgen! Jag och flickorna var på trädgårn i fredags och vi var även där igår igen, sjukt kul var det och vi spårade en del! haha,. igår kom även Anton Aria Johan och Kiwi till trädgårn också, och så var det massa alingsåsare där precis som i fredags. Sen träffade jag även massa snälla människor, så det var trevligt!
 Och snart är det nyår gott folk! och min nyår kommer bli galet bra! Jag ska nämligen till Alice och alla underbara malmökillar kommer sen mina tjejer för hoppningsvis, och så ska vi äta en stor middag och sen är det fullt ös medvetslös!!!! puss på det. ne idag ska jag ta det hellugnt, orkar inte göra något, så slappsöndag som vanligt blir det. och imorgon ska jag fixa extensions! wihooo

julen är över

Hej kära vänner! Nu är julen "äntligen" över, ne så ska jag inte säga för det är mysigt! Men julafton har i alla fall varit! Har ni haft en bra jul alla? Det har jag i alla fall :) och jag har fått superfina julklappar som jag är riktigt nöjd med! Och det bästa med denna julen var att det faktiskt snöade! Det gjorde det inte förra året, och nu är det massa snö ute, Andreas har till och med gjort en snögubbe utanför mitt hus, haha. Sen känner jag även att man har gått upp några kilo denna julen, jag har ätit as mycket mat! Och en hel aladinask .. a som sagt något kilo kanske.

Mina julklappar i år!

Extensions
Pengar till tatuering
Pressentkort på rasmussons.
Pengar
skinvantar (typ bästa julklappen haha fryser alltid om händerna)
Massa ansiktsbehandlingar
Fotbehandlingar
Handbehandlingar
Ett rikktigt fotbad med massage
Olja,fotsalt,skrubb osv till fötterna
Massa nagellack
en mimi fön
mascara från helena rübenstein
Smink från mary Kay från Erika
även thé också.

också lite andra små saker! ÅÅh en toppenjul :) tack för alla fina klappar mammsen pappsen och jossan och erika!
Mina extensions ska jag göra på måndag så äntligen långt hår igen ;)


Detta har jag även gjort med mina naglar


modevisning.

Här är lite bilder från modevisningen i onsdags, det var kul faktiskt, en superrolig dag med er tjejer!





det glittrar!

ÅÅh det glittrar så fint där ute! Jag har iprincip sovit bort hela dagen.. vaknade klockan fyra, och sen  kollade jag på mion telefon och såg att jag hade 11 missade samtal och 13 medelanden.. jag måste ha sovit riktigt djupt för jag hade ljudet på, och hallå min ringsignal är värsta rocklåten, haha men vad vill folk mig så sent? jag gick och la mig klockan fyra halv fem, någon gång där.. bara undra.

Igår var det en rolig dag! Jag vakande upp med Amy och vi åt världens frulle, och jag var bakis som ett ägg.. haha kul? Sen slappade jag hela dagen! Och sen ringde erika och dom och sa att jag skulle med till hotellet, nej jag var inte sugen på att dricka, men jag följde med endå, så vi hade förfest hos Linn, sen gick vi till hotellet, och där var det faktiskt ganska kul, roligare än sist, kanske för att det var 18 denna gången och att man kände lite mer folk. Dock tog jag det lugnt med drickan.. så jag har faktiskt pengar kvar sen igår.. wohoo stolt över mig själv!! Och sen fick jag och vicke skjuts av Nicklas till Linn från grillen, hallå vad snackar vi om typ 300 meter? haha men han ville köra, och det är aldrig fel! Och självklart när vi kom hem till linn så var det massa folk där, haha det var kul. Och nu sitter jag i min soffa i mitt tidsfördriv och det är paradise idag!! wii.

puss

stress?

Hej snyggingar!

Gud jag är så stressad.. Idag har jag sprungit runt på stan! Letat efter julklappar.. men hittade typ inget.. hittade en pressent till mamma och en till min syster.. men det enda jag hatar med julen är att köpa julklappar, man vet ju inte vad man ska köpa! Sen efter en stressig dag på stan lugnade jag ner min några kilo och tog en fika med Kassandra Robban Jennifer och Carro på e.house, det var skönt! Sen åkte jag Amy och Robban och hämtade Julia på hennes jobb, och sen drog vi på bio. Kollade 2012, jäklar vilken film! Satt ju skärrad hela filmen, grymt! Och sen körde andreas hem mig. Och nu är jag lite stressad för jag ska ju som sagt gå modevisningen i mon för hantverk .. ångrar mig lite nu men jag gör det endå för mikkans skull, sen självklart är det lite roligt också. Så jag ska vara där kl åtta imorgon, och jag ska ha massa skor och skit med mig och jag vet inte ens vart alla mina skor är som jag ska ha på mig.. så fuck that. Sen ska jag fixa lite mer saker, och plocka upp alla mina kläder på mitt rum för städerskan kommer i morgon, och sist hon var här så sa hon, - det var det värsta rummet och den värsta toaletten jag har städat i hela mitt liv som städerska, hehe jag har la inte riktigt ordnign på damråttorna.. jaja och nu ska jag packa allt inför imon så puss!

Helgen

Hej snyggingar! Idag kom jag hem från skövde, jag har som sagt varit och tävlat.. det har gått sådär faktiskt men jag är nöjd endå för det har faktiskt gått ganska så bra! Erika var ju med också, det gjorde tävlingen mycket bättre för vi har haft det supermysigt! Vi har även umgåts med Miffi och Tobbe hela helgen, i fredags så kollade vi idol hos Miffi, sen i lördags så drack vi några öl och hade det trevligt i tobbes lägenhet, och vi hade en sjukt rolig grej att prata om som bara är våran lilla hemlis ;) Men nu är jag som sagt hemma, båda somnade som stockar påväg hem, vi låg och guppade där uppe i sängen på vägen hem, haha det kunde misstolkas, men vi låg och sov och det är så gött för hela lastbillen "guppar" ju när man åker haha, så det kändes som att det vaggade typ.. jaja nog om det! Jag har i alla fall precis kollat på Paradise Hotel, haha sjukt kul är det nu när han Rami kom in, det blir så spännande! mommmssss.. och i morgon är det skola alltid lika kul!

Btw har jag köpt en ny jacka.. sen har jag köpt en ny ridhjälm också haha.. kul att veta? nja, men det behövdes, eller kanske inte jackan men..

puss sålänge!


tjugoettfyrtiosju

hellojsan sunshines!

Idag har varit en gosig dag! Skola ofc, jag hade modevisnings övning idag i några timmar så jag missade en del i skolan men jag var tvungen haha, efter skolan åkte jag, Erik, Benna, fille och Julia och åt pizza, sjukt gott vare! Sen drog vi en liten vända och sen in till "centrum" Julia skulle ta ett till hål i öroat. Mycket fint blev det! Sen mötte jag upp Andreas och vi gick och kollade på julklappar. Mys. Nu sitter jag här i min ensamhet.. kom in från stallet för en timma sedan kanske, har kollat på paradisehotell, haha sjukt kul är det! Erika äger ju!! Ne nu ska jag fortsätta kolla på filmen som går på tv, shanghai kinghts. bra film, dock har jag sett den för länge sedan! så puss sålänge

envanlighöstdag..

heyllow hooodiiess

Höst/vinter? ja det är ju vinter men kan man tro det när det när det är grått och inte vitt? Jag hatar sveriges väder överhuvudtaget, as tråkigt lättare sagt! När man vaknar så är det första man förväntar sig grått och tråkigt. Och OJ så va det vist, sen blir man tp överlycklig när det är sol! Typ på med glajorna? Idag har i alla fall varit en dag som alla andra så jag ska inte dra storyn igen, men a skola sen fika sen hem till andreas och sen stallet! Nu sitter jag i alla fall hemma hos erika, vi har lite mysps, har precis kollat paradise hotell fast avsnittet som var i förrgår, för jag missade det, och hahahah när frans.. något bir så förbannad! Sjukt kul att se men ja hatar henne så hon får gärna åka ut för min del eller vad säger ni? Och jag har precis suttit och umgåts med mamma preek, det var mcet trevligt, vi pratade om allt möjligt! mys. Nu blir det la till att krypa till kojs kanske? Eller äta lite till.. får se vad kvällen bjuder på!!

Jag och erika sitter här nu i vår ensamhet, vi funderar på att skaffa en blogg tillsammans, bara för att. Det är skönt att en blogg bara för att skriva av sig! Då blir man inte lika rastlös, funkar faktiskt bra innan man går och lägger sig! Så det funderar vi på.

Sen vad ska man göra på nyår? Haha har inga planer faktiskt, det enda jag vet är att jag ska i alla fall spendera min nyår med min älskling Alice! Puss på det mina käraste.



Btw så drar jag och Alice och Erika till thailand snart ju, måst bara få mamma preeks tumme ur röven först! haha!


pusspålove.


Tisdag!

hey bitches!

Missade som sagt var Paradise Hotell igår.. så jag måste kolla det idag! Sen har jag även tre filmer att glo på också!! iwii.. Brüno, En natt på museét 2 och någon annan.. så jag har fullt upp, sen ska jag duscha också och göra hårinpakning, mitt hår är som en utorkad gräsplätt i öknen .. så dags för det! Min dag har även varit vädligt mysig! gick i skolan.. inte lika mysigt kanske, men sen efter skolan så gick jag och Gaisarn till Andreas, Victor var också där, vi spelade xbox tror jag eller var det playstation? hah jaja skit samma, och Gaisarn ägde mig totalt på alla spel haha och andreas så bilspelen så jag förlorade ganska stort, men jag lär mig haha! Sen gick vi ner och fikade med Gens och Martin osv, mycket mysigt! Sen svängde jag även förbi Gårdscafét, några i thehgänget satt där och filip åså. Sen var det hem! Andreas körde hem mig gulledig! Och nu ska jag bara kolla film och btw så är det riktigt god mat där nere! Kan det bli bättre?? mumms.

Sen pratade jag med min älskling nyss! Vi satt och planderade lite till för thailandsresan! Och vi ska boka hotell typ imorgon eller något.. najs! Gud vad jag längtar! Sen är det även andra smarrigheter som väntar i thailandf! moha eller hur alice ;) jaja lite hemligheter får man allt ha! ne nu ska jag ner och äta och sen är jag uppbokad för filmkväll! MOMSIGT. puss

btw sitter jag är med min söta godispåse, så gott!


Måndag!

En redig fettodag ja! Gick självklart i skolan, men efter skolan så gick jag och åt thai med käraste Mikaela, det var jätte gott! Vi åt klart thai bufé. Efter det så gick jah och Fikade med Andreas Gaisarn Mikaela Martin osv.. Sen efter det med Robban och Patrik, det var mys! Och sen gick jag faktiskt och åt suschi med Linn haha, fettodagen helt klart! Men gott vare och mín mage var svullen som om att jag var höggravid.. men det var gaatt! Sen åkte jag Erika och Sara hem till mig och red, det gick riktigt bra faktiskt! Och efter det så var vi i lillstugan och myste med vattenpipor med Robban och Patrik, och sen vare sova! En mycket mysig dag i alla fall! Puss på det

jeah!

Jag måste bara passa på mednas jag är på gång! Såg en sak som jag har stört mig på sen igår! Så nu kör vi Hiss och Diss! Men vi börjar med Diss så vi får det lilla elaka eller vad ska man säga? i början!



Tiger jägare. Som alla vet så älskar jag tigrar! Och jag har sett så mycket om inlåasta tigrar och massa skit, och man blir så ledsen, snälla låt dem vara? Och samma med alla jävla djur plågare, jag ger en feting diss till tigerjägare och djurplågare och även andra som jagar sällsynta djur! Hatar de

 

Men typ vaaa??? varför händer detta i vår stora värld? Vem kom på modet egentligen, eller mode är ju svårt att säga, med stilen? Vita läppar (eu) jävla katt wannabe liknande kinder och självklart nos.. upp punschade bröst fast du inte har några typ.. lär dig att leva med det? alltid 15 lager brunkräm.. eu fjortisäckel nr 1. Dissar verkligen, och ja, jag hade en tanke i det.


Skit snack och fördomar!, alla jobbiga rykten och äckligt skitsnack som går om en, herregud våran stad lever på detta för er som inte fattar på det. Jag har hört en hel del om mig, och till en början tog jag åt mig som fan, men gör det verkligen inte längre! Vist snacka gärna skit om mig om ni tycker det är så underhållande, och fördomar, herregud lär känna personen för fan! jag ger skit snack en careface diss!



Tiger jägare. Som alla vet så älskar jag tigrar! Och jag har sett så mycket om inlåsta tigrar och massa skit, och man blir så ledsen, snälla låt dem vara? Och samma med alla jävla djur plågare, jag ger en feting diss till tigerjägare och djurplågare och även andra som jagar sällsynta djur! Hatar det.




Nitar i alla ära! Det är så sjukt snyggt, och jag gillar också att det påminner mig om min gamla, sil, lite på den "punkiga tiden" haha, ne men sjukt fresch. Och snyggt till i princip allt, förutom såklart det lilla söta! Hiss på det!



mumms, så jukt underhållande när man har tråkigt så hiss på det!



Mysig hemmakväll med några vänner och några glas vin istället för fest! hiss!


Dags

Dags att krypa till kojs snart? Jag börjar bli lite små trött, men inte tillräkligt! Jag sitter och tänker på vad jag ska shoppa någon dag denna veckan, och jag vet redan en hejdundrans massa saker, får bara hoppas på att inte allt är slut, butiker jag i alla fall bara måste gå in i är självklart..

Zara (min favvo butik)
Fanny Michel
Mouche
Carlings
Sisters 

Några utav mina favoritbutiker men Zara slår klart allt. Haha, men inköpet denna gången blir naturligtvis vardagskläder i högsta grad! Någon partyblåsa kanske, skor! Kanske både stövlar och high heels, smycken! En kurrig halsduk, men framförallt typ baskläder några snygga toppar, ett par jeans kanske, för jag behöver verkligen renska garderoben!

På tal om att rensa kläder.. som dem flesta utav mina kära vänner så vet ni att jag har en sjukt garderob, med det är inte mycket som jag använder, men jag har verkligen problem med att slänga kläder, verkligen, för det ligger så sjukt mycket onödiga plagg där i som jag verkligen aldrig kommer att använda någon gång! För nu har jag verkligen problem, mina kläder får inte plats och min mamma vill ju inte att allt ska ligga på golvet som det brukar göra, så jag måste rensa nu speciellt när jag ska shoppa nu i veckan, så ifall det är någon som är frivilig att tvinga mig att slänga kläder så doit! Ni får gärna ta sånt som jag ska slänga, kan ju hända att dem passa bättre på er än mig!


Helgen och allt!



Som sagt så redovisade vi vårat sjukt stora projekt i fredags, och det gick jätte bra, även om jag inte sa så mycket så skötte mina "ARBETSKAMRATER" jätte bra! Stolt över er! Efter det kände vi för att bara ha jävligt kul och avsluta projektet på ett roligt sätt, så vi skulle ha en klassfest "entreprenörerna" ofc! Alla kom inte, men det kom lite annat folk istället! Och det var jätte trevligt! Vi hade det riktigt mysigt och samtidigt var det lite smått galet, haha för vissa blev det lite för mycket och för andra helt klart lagom! En sjukt rolig kväll i alla fall! Puss på mina älskade klasskamrater!




Mikaelas bilder!
haha vindruvor i hela käften!


Sötnosar

love

Lördag, haha ja vad har jag att säga om lördagen, Jag Amy Wille Johan och Viktor som hos Mikaela, och jag vakna och va cp på lördagen och i princip fick i gång hela huset! Vi åt frukost haha det var typ som familjefrukost! Sen kollade vi på Totally Spice ett tag och en jävla massa filmer på tv, sen lagade jag och Wille tacos till alla, och så åt vi runt fyra, sen kollade vi på massa filmer igen, och vi lämnade soffan kl 22:00 och då har vi även tryckt i oss glass och muffins och chips, sen åkte killarna hem, och vi satte oss i soffan igen och drack vin, sen blev vi typ as trötta och slokande direkt. Så vad ska jag säga vi spenderade hela lördagen i Mikaelas sköna soffa och hade det myspys!


Eller vad säger ni? :P


 


åren..

Då till nu.

2006!




2007




2008



2009





En jävla skillnad! ;) från inget till punkare, till fjortis, till killstil till något och till något haha, ALDRIG mer tuppkam i alla fall! ;)


It sparkles so beautiful out there in the dark..

Hej snyggingar!

Kom precis hem från Henke. Gick i vintermörkret nu när jag var på väg hem, det är helt underbart, det är helt stjärnklart och det glittrar i alla träd och i gräset och det är fullmåne, kan det bli vackrare? Dock var det lite för kallt.. men om man har en varm jacka och ett par uggs så klarar man sig i alla fall, fast näsan trillar ju nästan av.. Jag var i alla fall hos Henke och kollade Paradise Hotell, sjukt najs!

Idag vaknade jag upp hos Erika i alla fall, vi hade typ en myskväll igår, låg och kollade på sjukaste bloggen, kommer inte ihåg vad den hette.. Men i alla fall, så missade jag två bussar idag så Pappa fick hämta mig och köra mig till skolan, så jag kom in kl 12, kanske lite sent men vi har ju special vecka så det var ingen fara. Efter skolan fick vi skjuts in till stan av Erik, sen gick jag och Julia och åt China mat, mycket mycket gott! Och suschi igår, massa god mat! Sen var det hem och träna direkt, AS kallt, men det gick sjukt bra, jag håller på och tjatar på mina kära föräldrar att vi ska isolera ridhuset, men inte det inte, bara för att dom slipper rida i två och en halv timma i ett kalt ridhus! gah. Å gud jag vill ha en till häst, fast det räcker nog med tre ett tag.. för mitt egna bästa..

Sen fick jag en kommentar om varför jag inte hoppar av skolan när jag ändå ska jobba med hästar i framtiden..
- Nej jag vill gå i skolan, känner att jag inte vill fördriva tiden här hemma än, när jag ändå kommer jobba här hemma när jag går ur skolan så vill jag vänta med det för innan jag får körkort och sånt så kommer jag bara sitta hemma och ha ångest för att jag blir för lat, och sen kan vi inte skaffa fler hästar förs än Erika och Sara har gått ur skolan, och det är jobbigt att bo här ute när man inte har körkort, så då åker jag in med pappa på morgonen och sen kör han hem mig när jag vill hem, så jag vill ha körkort innan jag börjar jobba med hästar, vilket jag redan gör.. eller a ni fattar. Så nej jag tror inte jag kommer hoppa av skolan, men vi får la se till nästa år.




Hittade en sjukt söt bild på erika ^^


Autumn makes for a moderate depression.

Det blåser ute, regnet piskar mot rutan, kan det bli bättre? Sitter och glor in i min tv, har dock inget ljud på.. och det är reklam.. Jag är höst deprimerad och lider av svår muskelvärk! give me strength thanks! Jag har precis varit hos Henke btw, vi kollade på två avsnitt av Paradise Hotell och spelade tv spel, det var mysigt :) Så nu sitter jag som sagt i min soffa och har inget liv. Vill att min skoltid ska ta slut nu så att jag kan skaffa mig fler hästar, jag och Erika och Sara har big plans för framtiden här. Och jag vill även att allt ska gå fort, det enda som kan få gå långsamt är jullovet, och sen ska det gå snabbt till den 5 februari då jag åker till thai, sen ska det gå långsamt i två veckor sen ska det gå snabbt till den 28 juni då vi åker till Alanya sen kan det gå långsamt i en vecka, sen kan det gå fort i en vecka sen åker jag till Falsterbo och då MÅSTE det gå långsamt.. då hade det varit perfekt.

Pressen under oss.

Just nu håller vi på med ett väldigt stort projekt arbete i skolan, "Projekt Nolhaga Park" det är invecklat.. så just nu har vi special vecka, så vi bestämmer vårat egna schema eller vi i gruppen, det är i och för sig skönt men sen har vi även press på oss för vi måste vara klara med allt tills på fredag och tro mig det är en stor presentation! För massa företag och sånt i Alingsås.. men vi har gjort det förr så man får la hoppas att man inte blir för nervös och börjar stamma när man ska hålla talet, och att Willes röst håller ;9 haha! Men som tur är så har jag väldigt flitiga och väljobbande kompisar i min grupp som gör mycket, så det är inte så jobbigt! Men en då.. talet..

Det är helt sjukt vad ja saknar thailand Med Mikaela nu! Sjukaste på länge!
Men 2010 drar ja med Alice och Erika, lär bli najs eller?
GUUD SAKNAR!!..