underbart

Jag kom på nu att jag fick en strålande nyhet igår!! När vi har påsklov vilket är om .. två veckor, så ska min älskling Alice komma hit! ÅÅ jag har saknat henne och thailand så himla mycket! Och nu ska hon äntligen komma, kommer bli grymt ju! Sen följer jag förmoligen med henne upp till stockholm efter också! wii!


<

 lööve


I väntan på något.

Klockan är 09.05 vad gör jag uppe? Jag har faktiskt blivit ganska morgonpigg, hur kunde detta hända? ee ingen aning, i och med att jag har varit världens segaste morgon människa.. men nu är ja allt lite piggare.

Jag funderar på att dra ut i stallet och göra det jag ska göra, så har man gjort det. Hade varit sjukt skönt att varas klar tidigt, så kan jag åka in till stan och fixa allt jag har kvar att fixa för ikväll! På tal om ikväll, så hoppas jag det blir riktigt kul! Jag vet att det ska komma sjukt mycket folk så man vet ju aldrig hur det slutar.. men jag hoppas det blir grymt! Så jag har lite saker kvar att fixa fortfarande, ska hämta mina kläder, sola en sista gång, köpa en bandlös bh, strumpbyxor, ta en fika med Ida och Sandra osv .. så yes here we go!


Tisdag

Sjukt mysig tisdag. Jag stannade hemma från skolan, för jag mådde inte så bra på morgonen. Men fram mot förmiddagen började jag må bättre och jag fick tillbaka mitt groggyhuvud till normalt igen, (fast det lär ju aldrig bli normalt) Så jag tog mig ner till stan, blev jätte rastlös! Så jag åkte in och träffade Julia och Amy, solade lite med dom mot en vägg, var ju typ 100 grader i solen! Sen tog jag en lång och mysig fika med Erika Zara och Kim. Och självklart efter det så kollade jag Erika och Thim på kläder sen fikade vi med henne också. Så som vandlig så blev min tisdag en fika dag precis som alla andra dagar! tjohej!







Hört att vi kallades clubben.. "för oss som älskar vita convisar"
Jag Erika Mikaela och Andreas :)


klaga!

Ja! Jag vet att jag inte har uppdaterat på hur länge som helst.. men som jag sa i förra inlägget så har jag inte haft tid, men jag kan la lägga ner lite tid nu när jag är sjuk.. Halsfluss är aldrig kul alltså! Har det ganska ofta, så jag har funderingarna på att operera bort halsmandlarna.. men jag har dock hört att det gör väldigt ont efter sen, och jag HATAR smärta!

Så vad gjorde jag nu i lördags då? Jo Jag hade ju lite smått feber i fredags så jag trodde verkligen inte att jag skulle hitta på något, men efter att ha proppat mig själv med vitaminer och några panodil så mådde jag sjukt mycket bättre! Så vi drog till Mattis, han hade förfest, det var ganska mycket folk där, och det var jätte trevligt! Sen efter Mattis så drog jag Maria Ida och Erika till Idas mammas pojkväns lägenhet och drack och gjorde cp lekar, det var sjukt mys! Och det blev den perfekta söndagen, vaknade upp med ida i Rogers lägenhet sen gick vi och hyrde film och gick hem till mikael och slappa! G.

Ne nu ska jag fortsätta att vara sjuk, och krya på mig själv! blää


..

Det var inte igår jag var inne på denna sidan.. Jag har helt enkelt inte haft orken att skriva något, fast jag har varit med om sjukt mycket saker dem senaste veckorna! Just därför har jag inte haft tiden. Gud vad ska man skriva? Jag har ju som sagt varit i thailand, var där för ca två och en halv vecka sen.. och det var Grymt! Åkte dit med en tjejkompis till mig, och det vor nog den sjukaste resan jag har varit med om i mitt liv! Så jag hade två och en halv underbara veckor där! Ville inte åka hem, och sen var man ju snarare svart efter också, men nu är man blek igen, sjukt vad fort det går! Helgen efter vi kom hem från thailand, var det även scandinavium horseshow, så där tillbringade jag en långhelg och träffade alla gammla vänner som man inte har träffat på typ ett år, (har ju inte varit så acktiv när det gäller hästarna) Så det var sjukt kul, festade även på Gothia Towers nattclubb både fredag och lördag, så det var roligt! Sen har jag även fått tillbaka min gamla ponny, så jag håller på med han nu, och det går skit bra! Så skönt att han är hemma igen, dock lite jobbigt. Sen förrra helgen var jag och massa vänner på hotellet på fredagen, och sen på lördagen så firade vi amy hos henne med en middag och lite dricka osv.. Lång historia kort i princip.. Men nu är det ju helg igen, och igår spenderade vi våran fredag hos Mikael och kollade lejonkungen och dom körde något jävla finsk tequila rejs, men jag drack inte, i och med att jag inte var så frisk igår.. Vad händer idag? Det får vi se, planerna är hitils Förfest hos Mattis sen hotellet, men vi får se! Puss