fem och en halv timma tills vi lämnar sverige.

Som sagt så är det fem och en halv timma kvar tills vi lämnar kalla Sverige! Det ska bli riktigt skönt. Var hemskt att säga hejdå till alla idag, kändes som om vi skulle flytta, jag och Bella började gråta, haha mitt i caféet, alla bara kollade på oss. Men, men. Vi ses alla om 16 dagar och hoppas vi hörs tidigare, kommer sakna er alla! massa pussar!

seya


rummet..

På tal om ingenting, så köpte jag en jacka igår. Jag köpte den från Nju Jåk, LRG för 1300 någonting, men sen var det 40% på den så den kostade runt 837 kr, så det var ett bra köp! Mycket nöjd är jag också!

Sen är det lite bilder på mitt otroliga välstädade rum!



Mitt fina rum...



mysigt!


0001390109

Skolan.
Jag vaknade upp med Erika, jag hade även lite, lite sovmorgon, till kvart över nio, och självaste Erika började 12, jättekul! Men hon följde med till min skola, en liten, liten stund. Sen gick hon till Linn. Skolan var som vanligt tråkig.. speciellt när man har Företagsekonomi, Språk och Engelska .. inte alltid kul men det funkar!

Efter skolan..
Gick jag och Julia till stan, vi mötte Andreas och Vilhelm. Vi gick och köpte godis, mumms! Sen gick vi hem till Andrew och satt där.. haha. Vid fyra tiden kom pappa och hämtade mig, sen satt jag och väntade på mamma ett tag, och Erka kom även till mig. Sen när mammsen kom hem så skulle vi lämna Ubbe på spa, det var riktigt najs där.. massa bra saker! wiho.

Tid för mig själv.
När jag kom hem började jag med att äta en avokado, mycket gott, även väldigt nyttigt! Sen drack jag 2 L Cola, mindre nyttigt.. Efter alla mumsigheter fixade jag mina naglar, sen la jag annsiktsmask, med jordgubb i, så nu luktar jag gott!
En varm dusch är aldrig fel, jag gjorde en riktig pilning, så man skrapar bort all gammal hud, så slipper man tappa all brun färg haha. Sen kollade ja på en läskig thriller, ursch. Jag har packat klart nästan allt, det är bara lite som håller på att tvättas nu, min väska är proppfull! Jag lovar att jag inte kommer att använda 40% av kläderna men det ger sig.

Nu kollar jag på scrubs, sjukt bra måste jag säga! Jag har packat nästan allt, har några saker kvar i tvätten, men förövrigt är allt klart. Det ser ut som FAN i mitt rum, allt ligger över allt, vet inte vad ja ska göra, haha. Hittar ju knappt mig själv. Men ja ska plocka upp lite här imorgon. Mitt handbagage är snart färdigpackat också, dom sista sakerna packar jag imorgon. Och snart blir det sängen som gäller! Men det ska bli skönt med sovmorgon imorgon. Börjar kvart i 11. najs!

Mitt handbagage..
- Bok, om jag kunde drömma.
- Mobil.
- Tofsar.
- Hårklämma.
- Ipod/hörlurar.
- Godis.
- Massa tuggugumi.
- Lite pengar.
- Min nessesär.
- Shorts.
- Linne.
-osv.. Intressant va? mycket.

puss


Jag har ett blodsprängt öga, fin! Och oerhört störande med hårstråt som
sticker in i ögat! fiuu


Onsdag.

Skola som vanligt? Var segt att gå upp i morses, även gick jag och la mig kl elva. På lunchen gick jag, Julia och Amy till thai, där satt även Benjamin, Isac och Filip, så vi åt med dom. Det var gott! Alltid gott, så att säga.. men jag kommer nog får nog av det i thailand. När vi hade slutat gick jag, Mikaela och Andreas till stan och kollade en snabbis, jag köpte även en stor hårklämma, som jag ska ha i thai. Efter det gick vi hem till Andreas och fast innan det sprang jag och Mikaela ner och köpte en varsin Snickers kaka. Mycket mummsigt!

Vi färgade håret på Andreas
Jag och Mikaela sprang ner och köppte hårfärg till Andreas, så satte jag igång med det, mycket roligt! Det blev faktiskt bra, lite mörkare än vad han hade, sen vet jag inte ifall han är nöjd med det, men jag är det i alla fall. mycket snyggt! pusspådig.

Hem och vara oseriös!
Jag åkte hem med min kära pappa, och vi åkte och köpte pizza. Mumms! Jag ringde in Erka, så vi åt pizza tillsammans! ha! Sen hade vi allmänt mycket damp. Det var kul, typ " ja ska baaata" dig! haha, Sen gick vi ut och red, och dampa och dansade i stallet, varför har jag alltid så sjukt kul med dig ???? fast man ska ju inte tacka nej till att ha kul haha. Nu sitter vi här, vi kollade på Knight rider, den va bra! Nu ska vi kolla på into the blou  Plus att vi spottade på varandra, aldrig fel!

Packa packa packa. Städa städa städa.
Dags att packa nu då, har hur mycke som helst att packa! Och tvätta, herregud, sent ute som vanlig. Plus att jag är så sjukt seg... sen ska jag städa mitt rum också, inte så kul. .. Men jag har ju Erka här, det göra allt bättre!!!


Kommer sakna dig maaasa din korv!

Och dig med din bata! Fyfasen!!!!!! massapuss


Tisdag.

Mycket skola.. för mycket skola! Efter skolan gick jag upp till Andreas i en liten stund, då kom även Martin. Vi drack o'boy och åt mackor. Mycket gott! Sen drog jag hem för att jag skulle träna men det var ingen träning.. kul att hon säger det så sent. Men, men.
Jag kom ut från en riktigt varm dusch för en stund sedan,  nu sitter jag här i min soffa och myser, och kollar på filmen Loser, dock världens bästa film! puss.

Måndag.

Skola. Inte så kul kanske, men man måste! Efter skolan gick jag till Nju Jåk och hittade en gaah sjuk snygg jacka från LRG, en vårjacka då, som jag har lagt undan. Så, såblire! Sen kom Andreas, och vi åkte till götet med Mikaela också. När vi kom fram åt vi Thai, som om att jag och Mikaela inte kommer få nog med thaimat. Men nej, nej. Men det var gott. Sen gick vi till alla möjliga affärer, fast bara tjejaffärer, så kanske inte så kul för Andreas, men han fick stå ut. Det var trots allt han som ville följa med! pusspusspussss. Ne men det var mysig och jag hade väldigt trevligt för ni är allt för bra!


Köppte vinröda chinos från Monki för 250 kr.

Ett linne från TopShop för 299 kr.

Även detta linne från Carlings för 299 kr.


Söndag.

Upp tidigt på söndag morgon. Vi skulle åka till Skåne och provrida hästar. Så när vi väl var nere så började jag med att rida en skimmel. Den gillade jag inte så jätte mycket. Sen red jag en stor brun häst, som ja flög av när jag hoppade ett litet kryss, yes.. hästen gjorde massa glädjesprång, så den slängde in mig i väggen och trampa på min häl och lätt i magen, men ja hatar att ge mig, så ja hoppade upp igen, och den var underbar! Sen red jag fem hästar till efter det, och jag blev rätt trött. Och det var väl när jag var klar som smärtan kom. Kunde knappt gå. Ursch! Men sen bar det av hemåt, och vi var hemma kl 12. lång dag!


Lördag.

Vaknade upp med Erkan i stugan, klockan var runt två .. har aldrig gillat sova så länge på dan, känns som om att man sover bort hela helgen! I alla fall så gick vi ut och red. Jag och Erka red ut i det kyliga vädret, det blåste lite också, kanske inte så vidare men vi hade kul i alla fall! Efter att jag var klar i stallet åkte jag hem till Thimsan, och för våran del bar det av till Alingsås.Vi hämtade upp Wille och körde till Maxi, där träffade vi på Jonathan Gaisarn, Joel, Johan, Mattias och Oliver. Sen gick vi vidare till Zeb som hade lite party. Det var faktiskt kul. Blev en hel del dans men mina underbara tjejor! Sen åkte ja hem och sov. Mycket skönt!



Björn Gustavsson var på g.

Mattias och Oliver smakar på sin fruktansvärt äckliga drink! haha min var mycket
godare! moha

Bella buws!

Hej, lagom skabbig bild men den bjuder ja på! Galet bra brudar.

Nu orkar ja inte lägga upp mer av alla bilder, men seya!


Fredag.

Nu är det fredag igen. Alltid lika skönt! Börjar såklart med skola, kanske inte lika skönt, men vi hade sovmorgon så ett plus för det! När vi väl hade slutat, gick vi ner till cafét i skolan och där stötte vi på Hjalmar, och vi bestämde oss för att åka till Maxi för att handla, så det blev så. Vi köpte massa chips och dipp och dricka, tjock som man är .. sen åkte vi vidare till videomix eller hemmakväll eller var det nu heter och köppte MEGA mycke godis. mumms! Sen bestämde vi oss för att åka hem till mig, fast vi körde först hem till Frans och plocka upp honom, och när vi endå var i farten så hämtade vi Johanna också. Vidare hem till mig.. Vi åt rostade mackor och Hjalmar hjälpte mig att ta in min häst, och han fick till och med hålla de, eller kanske man ska säga han vågade till och med hålla den och klappa den på huvudet! wao. Sen kollade vi på filmen Honey som är SÅÅÅ bra! älskar filmen. Och godiset tog slut -.-

kl 17:35 kom min mamma på att vi skulle vara på nääs skönhetsfabriker kl 18:45 så det blev snabba ryck och åka dit. Fixade mina extensions, riktigt skönt måste ja säga! Ja införskaffade mig även två nya ögonskuggor från id. När ja kom hem, så kom Erka in till mig.. vi hade lite mys, sen kom
även Elin, och vi tog en liten biltur ner till Ingaredshandeln och köpte lite småttochgått... Efter det gick vi in i min stuga och väntade på Mikaela Johanna och Hjalmar, och dom kom efter en stund, kort efter det kom även Victor och Daniel på besök... och sen kom Frans! Vi kollade på Mamma mia , för typ 7 gången, BÄST är filmen! Sen kollade vi på Step up 1, osv.. Efter att alla hade dragit hem myste ja å Erka, och kollade på en 100 år gammal skräck film som heter fredag den 13, riktigt gammal va den och riktigt läskig, där kan man snacka om hoppa fram scener. Sen gick vi och la oss.


Thailand.

Jag var och kollade lite på vårat ena hotell som ligger i Koh Tao, det heter Sensi Paradise Beach Resort. Sjukt vacker var det! och jag hittade lite bilder.

Liten pyttedel av stranden                                                       Huset vi ska bo i.

sjukt najs!


Sen Sarikantang Resort and Spa, gick inte att ta några bilder men,men.
här är en..


Om jag kunde drömma - Stephenie Meyer.

  • Träningen gick mycket bra! Han var betydligt mycket lugnare, fast fortfarande inte lugn, men ja som sagt var så gick det mycket, mycket bättre! Vi gjorde plankövningar och lite svängar och sånt, en bra förstaträning på året, dock var det min andra men ja, ja. Imorgon ska min häst vila, eller han ska longeras av mamma, så ja är ledig, ska bli skönt! Inte ofta ja får det nu innan thailand.
  • söndag åker vi till Skåne och provrider massa storhästar, ska bli hur kul som helst! Ska prova massa olika hos en tjej som säljer hästar och även några hos privatpersoner, så min söndag spenderas i Skåne! lite hästsnack sisådär. Så vem vet kanske blir det en ny liten sak i stallet snart. Längtar. Fast en då inte, för jag kommer få mindre fritid... och det har varit så himla skönt nu när jag bara har en. Från att ha haft tre hästar i ständig träning till att ha en, som har haft ont i ryggen i ett bra tag nu, och knappt har ridit nått så är det ganska stor skillnad, och det har varit skönt kan ja säga, för ja har fått tillbaka suget!


Jag ska ta tid för mig själv.

Genom att ställa mig i duschen i en halvtimma, göra hårinpackning, som man måste när man har extenision.
Sen ska jag sätta på mig myskläder och ett par goa tofflor.
När allt det mysiga är på, ska ja fixa naglarna, jag ska måla fransk manikyr, kan vara lite fint tycker jag, efter som att jag har gått runt med ett halft borta rött naglack på mina naglar som såg ganska så ruttet ut så kanske det är dags att fixa lite. Sen ska jag även fixa mina tånaglar. Efter det har jag bestämt att jag ska göra te, mamma har köppt nytt, så nu blir det jordgubbs te med tre sockerbitar och lite mjölk, (intressant) och så blir det en bulle till detta. Kan det bli bättre? Nej.
 

Om jag kunde drömma.
Av Stephenie Meyer.

Boken som är grunder för filmen Twilight som är så sjukt bra. Den boken ligger här bredvid mig och bara väntar på att läsas, men jag ska inte läsa en sida innan Thailand, då ska premiären bli. På flyget. Klart man blir sugen när man hör hur folk säger, att boken är hur bra som helst, mycket bättre än filmen. "brukar låta så". Men jag tror faktiskt på det, för jag har lyssnat på min kära syster, som sa att boken var bättre, och att man får reda på mer i boken, mer detaljer, och sånt.

Vem skulle tro att jag var en boktjej? Ingen tror ja, jag har faktiskt inte läst många böcker i mitt liv, kanske fyra totalt, det är inte så bra, men jag har aldrig tagit mig den tiden att sitta i en soffa eller vad som, och läsa en bok, för när jag väl har börjat så slutar jag efter kanske 50 sidor, så jag har säkerligen börjat på 76 böcker men bara läst ut fyra, så för mig måste boken vara otroligt bra för att jag ska kunna läsa. Annars anser jag att det finns så sjukt mycket annat att göra än att sitta då och läsa en bok? Men om jag ska vara helt ärlig vill jag läsa denna bok bara för att det handlar om Edward Cullen, (Robert Pattinson) som är så sjukt snygg. Ne men boken verkar bra. Vi får la se.

3 uppföljare.
Boken har tre uppföljare,
När jag hör din röst - Handlar om att Edward ger sig av, och Bella hör hans röst inom sig, och inom kort får det henne att ledas mot en klippa där hon vill hoppa osv.
Ljudet av ditt hjärta Handlar b.l.a. om att hon tvingas välja mellan hennes bästa vän Jacob (varulv) och Edward hennes pojkvänn (vampyr)
Breaking Dawn - som handlar om Bellas synvinkel.

Kan ju knappt vänta tills den andra filmen kommer ut.

seya!


 
 
Dock ruskigt dålig kvalité!










Torsdag.

En trevlig, dag vi hade inställt språk, så jag, Mikaela och Sinead drog till stan och åt thai, mycket gott och jag åt så mycket så jag sprack! Efter det gick ja till Andreas och sa hejdå, han ska åka till stöten med Martin idag, får inte träffa lillen på fyra dagar nu.. så då gjorde ja de, sen gick jag halvägs till skolan, och då skickade Julia ett sms att vi hade inställd lektion, igen .. så ja väntade lite på att Mikaela, Jonte och Wille. Sen gick vi å köpte godis, och så gick vi hem till Jonte en liten stund. Sen efter det har jag suttit hemma och lyssnat på massa hög musik, och letat fram massa sommar kläder, åker trotsallt till Thailand om åtta dagar.. ska bli så sjukt härligt! Och ännu härligare när Mikaela är med, och hon fyller år när vi är där också, så det blir en hel del firande! gud vad ja längtar!

Snart hoppas jag att Erika kommer men hon är såklart långsam som vanligt.. men vi får la se, och sen ska jag hoppträna för Emma Emanuelsson. Ska bli kul!


Onsdag.

Faktiskt en mycket trevlig onsdag.

Allt började med att vakna upp i sängen, och såklart lite för sent.. som vanligt! Men vi hann nästan i alla fall. Vi slutade två så det var rätt så slappt, men efter skolan gick vi till stan och upp till Andreas. Satt där en stund och väntade på att Hjalmar och Frans skulle sluta. Vi skulle äta pizza. Så vi körde till kvarnen, alltid bäst pizzor! Sen kom även carro och Martin och åt pizza med oss. trevligt trevligt. Och sen kom även Gens som precis hade tagit körkort. allagrattis! Efter allt ätande bar det av till Andreas igen, alla var där och vi sminkade Hjalmar, (alltid lika kul) Sen brottades ja med Frans också kul, dock kanske inte så intressant men men! Min dag kanske inte är så viktig men va ska ja annars skriva om? Iallafall, sen åkte ja hem till mig, och ja stoppade mina ben i en varm dusch, sen gick ja ut till stallet (lagom lockande..) och nu sitter ja här efter att ha tagit en riktigt lång dusch! intressant!


Tisdag.

Tisdagen var sjukt härlig! Vi slappade sjukt mycket, och på eftermiddagen gick vi som sagt ut och red, och var hur duktiga som helst, så vi städade som sagt var hela sadelkammaren, och rensade allt och slängde de som skulle slängas. Sen när vi gick in gjorde vi te och åt supergoda skorpor med smör, haha.Efter det åkte vi in till Alingsås, vi gick hem till Andreas och var där en liten stund, sen åt vi på mc donalds, fy..får sluta äta där snart. Inte bra! Men men. Sen tog jag tåget och Mikaela hoppade på tåget i VB, så vi åkte hem till mig och pluggade lite, sen fixade vi lite kort till mitt rum. Och sen gick vi och la oss. Var så trött!
puss.


Hemma själv!

Jag kallar det naaaajs, att vara själv hemma! Det är ännu roligare när Erika är här också! Hon har också en "sån idrottsdag" så hon kom till mig. Och vi har varit väldigt duktiga för vi har ridit, och gjort allt i stallet, och även gjort iordning i sadelkammaren lite. Så yei oss! Vi ska åka in till stan om en liten stund. Men först ska vi dampa lite med hög musik eller nått. like usual! pusspåde.


loveyou!

<3



Erika ville att ja skulle ladda upp denna bilden också haha fin fläck ja fick
på min klänning ... höhöhööö


JAG ÄLSKAR DIG!

Zazza !

Åå mys! Jag pratade med min älsklings Zazza nyss. Har inte hört hennes röst på evigheter så det kändes riktigt skönt att göra det igen! Jag saknar dig massor gumman, alla roliga minnen vi har tillsammans är oförglömliga! Och jag kommer aldrig glömma när vi träffades på SM i Helsingborg för länge sen, så sjukt mysigt! Eller alla andra roliga och sjuka minnen jag har haft med dig. Gumman du är oslagbar och jag vill att du ska veta det, för jag menar det!  Hoppas vi ses snart hjärtat, för du betyder allt för mig! Älskar dig <3


Denna bilden är från första gången vi träffades <3


När vi va hos mig, och skulle till scandinavium <3


love!






twillingsystrana och alingsåsarna ?

cpminnen med dig man saknar!

<3

denna bilden frår avsluta, för ja älskardig!


22:16

Hellu!

Kom in för en stund sen, har varit ute och tränat i tre timmar för Ted. Det gick super bra! Med båda. Fölrsta gruppen red ja Ubbe, han var dock väldigt pigg men det va sjukt kul. Och lite kallt! Sen i andra gruppen red ja en annan häst som en som heter ida har. Eller hon gillar inte att hoppa så nu vill hon att jag gör det, och hästen har inte hoppat på 8 månader, men jag hoppade i alla fall 130 på den idag, ett bra framsteg! Sjukt kul.

När jag kom in frös jag som bara den. Tog av mig alla jackor och grejer, och gjorde mackor och drack o'boy, sen satte ja mig vid tv'n och kollade smekmånaden, just love it! Sen des har jag stått i duschen mins en halvtimma! Mycket skönt. Nu sitter jag här med morgonrock och turban på huvet. Vad ska man göra nu? Trotsallt ledig imorgon.
Vi har en "idrottsdag" vissa spelat fotboll och vissa åker skidor och vissa gör annat, och så får man rida också, och då frågade vi våra lärare ifall man fick vara hemma och rida om man hade hästen hemma, och då sa dom att man fick de, om man tog kort på det, så dom vet att man har gjort de, då sjukt slapp dag imon!!!! Erika är också ledig imon så hon ska joina mig. MYS!!!!



om tolv dagar bär det av till Thailand med Thimsan!

mumms!

mat!

Vi slutade för en stund sen. Jag och Mikaela gick och köppte pomesfrites och hon köpte mosbricka eller va de heter, haha , sen gick vi hem  till Andreas och nu sitter vi här och äter. Han kommer la snart antar ja ... :)

tankeställare.

Ja har funderat länge på nu hur jag ska göra med mitt liv. I ca ett halvår nu har jag endast spenderat mitt liv på kompisar party fika, saker som är viktiga men det finns saker som går före det en då. Som familjen, det viktigaste du har! Skolan, sporten. Sen måste man självklart kunna vara med sina vänner och ha kul en då. Men på något sätt måste man lära sig att planera, och det kan jag erkänna att jag är riktigt dålig på. Jag kommer alltid på saker i sista stund, ja gillar inte att sitta själv hemma, (fast det faktiskt kan vara väldigt skönt att sitta för sig själv och datorn) så det gör att jag jämt är med någon antingen sover dem här eller så sover ja borta. Jag är bara själv i min säng en gång i veckan i princip. Nu ska de bli någorlunda ändring på detta. Jag har bestämt att ja ska lägga ner mycket mer tid på min sport, för att jag faktiskt vet om att ja kan bli något. Kanske borde ta tag i skolan, men det lär inte hända hur mycket jag än försöker övertyga mig själv. Ja ska tänka på mina kompisar, självklart! Ja ska ha kul. Men det får komma efter jag är klar med det andra. Sen såklart det kommer undantag, men ja måste tänka mig lite för nu ...


LRG


Åh denna mummsbiten också, 999 kr från LRG. Junkyard.se

kläder.


Lite kläder som är vill ha nu.

Massa skit som ja faktiskt vill ha!!, förutom chinosen, eller ja vill ha svarta.
I vilket fall, så är:
T.shirten från LRG för 399 kr på junkyaed.se, helt normal t-shirt.
Blåa converse, finns lite här och var. För 699 kr om jag inte mins fel.
Chinos, vet jag faktiskt inte var dom kommer från, kan man också hitta lite var som
ex: sisters, h&m ginatricot osv.
Ipod.. bara en sak som man kollar lite på, har en blågrön.. ville haft en rosa..

Kanske inte så intressant men det blir nog nästa inköp.



Söndag.

Vaknade som sagt var upp hos Andreas, va sjukt trött! Och i och med att vi hade somnat när vi kollade på filmen så kollade vi klart på den, eller jag gjorde. Han somnade, ovanligt? Och typ degat hela dagen, kom hem från han för en stund sen, och efter det har jag inte gjort någonting! kul va? rätt gött faktiskt.


Lördag.

Efter att Erka kom till mig, så drog vi in till stan.. självklart hamnade vi på donken .. oväntat? Men där var vi som tur var,  inte så länge. Vi träffade även Emil Jesper och vad han nu heter.. iallafall. Sen gick vi hem till Andreas som var själv hemma. Vi förstörde hans kväll för vi drog dit Linnea också, så han och massa tjejer. De va kul. Men vi drog i alla fall vidare till Amanda, som hade 18års party, grattzi! De va kul. Efter det kom Elin och hämtade oss, och ja åkte hem till Andreas. Vi var trötta och satte på en film. Det blev The curious case of Benjamin Button. Sjukt bra film dock lite svår att förstå när man inte har någon svensk text, måste jag faktiskt erkänna! Och lite konstigt slut. Men men. Sen somnade han hela tiden! Så ja gav upp och somnade ja med.




taggad! Bild från nyår btw. Har inga från igår.


Erka!!

Erka kom hem till mig och hon kollade på när ja åt, haha .. sen gick vi ut till stallet och var duktiga, vi red ut i denna kalla kylan! fy. Nu sitter vi här. och hon är på toa, vi ska börja göra i ordning oss lite, sen får vi se va som händer. puss


Fredag.

Mm, sjukt tråkig skola må jag säga! Varför kan det inte vara kul att gå i skolan? Ja hatar när man jämt är uttråkad. Ja vaknade dock upp med Linn och Erika, och vi hade sovmorgon så det var najs, själv hemma och dunka musik. haha! Sjukt kul. Vidare till skolan då, som jag redan har sagt mycket tråkigt. Men, men, man ska ju som sagt var inte klaga ! Ee.. Efter skolan gick vi och kollade på lite kläder, Sen kom Johanna Frans Daniel och Andreas, och vi fikade på gårds. Mycket mysigt! Sen såklart ville Andreas att ja skulle med han och städa så då gjorde vi de.. och sen gick vi tillbaka till gårds igen. Sen efter det drog jag och Mikaela hem till henne, slappade lite. Sen åkte vi in till stan och hem till Williams nya hus! Det var najs :) Men ja somnade och dom drog thailändskt nässpray sak under mina ögon, och när ja vaknade så kunde ja inte se och ja grät på ena ögat och det gjorde svinont, tack! Jaja, sen kom Matilda och Andreas och Daniel och hämta oss, och så åkte vi hem till Andreas och åt! mumms.


Gammal bild på mig och Wille, sjukt ful måste ja säga!


Torsdag.

mm, lite bilder från i torsdags..


snygg snggt! dock är bilden hemmifrån mig.


vad ska man säga? dagens outfit?


Sunshine!


snygg tjej!


coolt!


mm, fint skratt! 

puss!


Torsdag ...

... Vaknade upp lite för sent, tönkte inte på att vi hade skola, men ja kom lite försent så jag missade första lektionen, sen när jag väl kom till skolan så hade ju vi såklart inget språk så jag gick till skolan i onödan. Så jag och Mikaela gick hem till Andreas, och ja och mikaela gick ut med hans hund, sen kom vi in och nu lagar dom mat till mig..kan det bli bättre? mumms.



ovärdbild?

onsdag ??

skola.. .. ...... tråkigt! 

Efter skolan åkte ja hem, Erika kom till mig, sen åkte vi till Alingsås. .. Där träffade jag Andreas, vi gick på yesman. Den var bra ! Efter de gick vi hem och han lagade mat och jag gick ut med hunden. Haha, ja träffade Linn och Erka en snabbis sen gick ja tillbax, och vad ska man säga , maten var klar!  Den var mycket goooood! Vi kollade på Pimp my ride, haha, det var kul! höhö.


Suddig bild hm ja...

Leka med hunden.. ett nöje!

mmmm

TWILIGHT!

Asså! Denna filmen går att diskutera, eller så kanske det räcker att jag säger en sak? Världens bästa film typ, och kan knappt hålla mig till tvåan kommer ut, haha tänk att man kan vara så besatt av en film? ehja. Sen kan man ju inte säga att killen är läcker? Tycker iallfall ja och jag vet att min kära syster (beeergman.blogg.se) dom är besatta av han! Ja måste se den på bio, det var inte så jätte bra kvalite på filmen men vi såg den endå två gånger! yei. Hoppas den går på bio nu. pusspåer.

Muse - Super Massive Black Hole - låten från när dom spelar baseball. sjukt bra! :)




ehm bäst.

Massa vill ha!

                                                                                                


























Finns på H&M för 129 kr för överdel
och 98 kr för underdel. Super!


Ska även beställa denna, har inte gjort det än. men på G.
Den är från Asos.com för £ 11.75 och underdelen för
£ 9.79.


Ja är mycket sugen på denna! £ 39.15 ursöt! tycker jag.



Jag är sjukt sugen på denna också! Den är från Victoria Secret. Rea $ 29
mumms!



Man blir ju lite sugen. Rea $ 38  från Victoria Secret

Ne nu ska jag kolla vidare på Scrubs! Me like!


Hästar

Kan bara säga att jag har varit extremt duktig med min häst igen! hmm.. något som har hänt med mig? Tappade intresset ett tag för detdär, och då menar jag verkligen tappade intresset, det var inte så himla bra, men nu har jag nog hittat tillbaka igen, känns faktiskt kul igen, tro det eller ej. Men det har gått så himla bra nu på sistone och han är jätte lugn, (inte precis normalt) så det är faktiskt kul! Red i en timma och 20 minuter, hmm ja jag kan iallafall säga ... SNACKA OM SERIÖST.. haha ! Ne nu ska ja inte tjata om hästar, kanske inte så kul, men får faktiskt tänka på att det är nästan det viktigaste jag har här i mitt liv. faktiskt.


Två bilder på mig och ubbe när vi vann SM för ungponny.
  
ja jag saknar det!

tisdag

fullt ös i skolan!

Prov idag, inte så kul.. matte dock, menmen. gick ifrån svenska lektionen, orkade verkligen inte! AS TRÅKIGT var de.
Mötte Andreas och vi gick hem till han och åt mackor och o'boy, de var gott, efter det en liten shoppingtur, och nu sover han typ. trötter! Ska hem om en stund.. nu ska vi äta pasta !!! shaoo



happyface! -.-

mysig kväll

Idag har det varit en bra dag, men mycket regning och blåsig, dock inte så bra!

Efter att jag kom hem från Andreas, så var ja jätte duktig och gick ut till stallet direkt, red min häst i hela en och en halv fucking timmar, det var jobbigt speciellt när man har haft brottningsmatch innan -.- haha. Efter det stod jag och masserade han en timma, och smörjde in honom med linnement över hela han, sen stretchade ja han också, gud så duktig ja e! Vi har införskaffat oss en massage maskin till hästar, skit kul, den vibrerar som bara den.
När ja kommit in så ställde ja mig i duschen jätte länge! Ja la även i hårinpackning och satt med den i en halvtimma, sen gick ja och duschade igen i typ en halvtimma.. det var mycket skönt! Det har fatiskt varit ovanligt skönt att bara vara hemma idag, med tanke på att ja inte har varit hemma på väldigt länge och jag har alltid haft massa och göra hela tiden, så det var en bra dag att bara sitta i sin soffa på!

På tal om ingenting så åker jag till Thailand om två veckor, det ska bli skönt, vi är borta i 16 dagar, och bara har det gött, och man ska ju självklart bli brunare än alla andra, och speciellt Andreas! Såäre, nu blev ja sjukt shoppings sugen!

Saker som ska göras innan Thailand:

  • Köpa ett par solglasögon, funderar på ray ban, men får se.
  • Införskaffa mig tre nya bikinis åtminstone två.
  • Köpa nya klänningar
  • Köpa ett par sommarskor
  • Börja läsa på min bok som handlar om Twilight
  • Proppa min iphone och ipod med massa från Kid Cudi.
  • Ta kort på Andreas
  • Ta kort på Erika
  • Köpa en ny väska. Kanske DKNY igen? just love!!
  • Hinna kolla Twilight en gång på bio , har bara sett den på film..
  • Sola solarium åtminstone någon gång, så man inte ser ut som en lysmask!
  • Färga håret mörkare
  • Köpa nya t-shirts ..
  • Köpa nya shorts
  • Nu orkar ja inte mer.

Jaja, får la hoppas att ja hinner men det gör ja nog :)

Dagens låt eller ska man säga dagarnas låt kanske, i all fall Kid Cudi med The Prayer, saknaden är stor kan ja säga! Speciellt sen när ja åker till Thailand.

Kvällens låt: Brandy, Right here, tycker den är rätt go,.
Nu har ja lagt in massa nya låtar så nu kan man somna gott!
pussgodnatt!

 
hej ja vill bli brun nu!!!! puss


regning dag..

Har inte bloggat på jätte länge! Men kanske är dag nu ..

Det har varit en slapp dag i skolan idag, började åtta, skulle slutat kvart över elva, men vi skulle välja vårat val inför tvåan, valde foto osv.. jaja, iallafall så fick vi sluta tre istället .. inte så jätte glad! 
Ja träffade Andreas och vi köpte med oss thaimat och åt, och nu ska vi kolla på ps. i love you.. snyft! Även om man har sett den en miljard gånger så kan man inte låta bli att se den igen. passar perfekt i det äckliga vädret yummi.



2008

Lite bilder från 2008 ..

Tjejkvälla hos mig


Många timmar på gårds


Många underbara stunder med dessa underbara töser!


Många timmar på mcdonalds


Jobbiga timmar i skolan!


Och många underbara stunder med denna tösen!


Fester hos mig


Många stunder i bastun hos jonas


Strömstad<3


Kräftskiva hos pinnen


Många stunder hos erika!


Även många stunder med denna sköna erika!



2008 har ja haft mycket saknad av alice <3


Många roliga fester :)


Och så avslutningsvis nyår, orkar inte ladda upp fler bilder -.- haha

mer bilder..

Nu kommer denna tösens bilder!



Jag var mycket glad. ...

Thim och Johanna :)


Glada flickor :)


Någon var nykter? ;)


happy moment!


Erika anton och ja :)


Andres Sineas och Johanna :)


Lets dance ;)


Jag Victor och Erika , gris e ja !

tidsfördriv

Vad ska man säga? Skön dag, ohja. Legat i sängen typ hela dagen, sen fick jag och Mikaela ryck så vi ville åka in och äta pizza, mumms? Så det gjorde vi, vi träffade även Anton och Philip och dom i farten även rasmus mfl också, mycket folk ute. Efter vi hade ätit pizza  gick vi till Mc donalds och åt glass, haha fetton? ohja. Men det var gott, inne på mc donalds fanns något väldigt underhållande .. En skitzofren tant, som satt vid ett bord och stickade, hon hade me sig eget caffe och ett litet stearinljus som hon tände, och hon gick en egen promenad inne på donken, och såklart pratade med sig själv .. hm mycket underhållande! Sen bar det av hemåt, packade massa, letade fram snowboarden och nu var man nästan klar, ska packa det sista imon, och sen bär det av till Vemdalen, flyget går inte förs en halv 1 som tur är så vi får sova lite imon i alla fall. Men nu ska ja göra nått annat som är ännu tråkigare... spela harpan , haha mitt och thims favo spel nu .. eller ska man kanske se på en film? jaja pusssålänge.

-Då man var brun .. saknar sommaren , thailand mumms!



Thim!

Sitter här i sängen och slappar... Mikaela sitter bredvid mig, med sin data -.- nördar? jaja... Frågan är om man ska åka in och äta något, är trött på att vara hemma .. men vi får la se! Jag ska börja med att ta en dusch i alla fall, och nu ska ja sätta på en låt! hadet bra  .. :) puss


saknar! Frida Kassi Ja Mikaela och Sofii <3

NYÅR



Nyårsdressen :)

NYÅR

Nyårsafton!

Startade med middag hos Mikaela, vi åt kycklingspett med klyftpotatis osv, mycket, mycket gott! Sen var det ölspelet som gällde, sjukt kul! Vid nio tiden drog vi vidare till Nyårsfest hos Caroline Modig, mycket rolig! Dock tycker jag lite synd om Johanna, vi två fick tävla mot varandra i en shott tävling .. och jag är inte s bra på att shotta inte johanna heller, men hon vann över mig och grattis ! För ja suger på dedär haha men kul en då! Mycket mycke dans och skratt, blev nersprutad av champagne i mitt ansikte, kunde inte kolla..  haha ! Sjukt trevligt kväll med mycket trevliga människor! tack :)

Kom hem sent, var trött som baraden Mikaela och Bella spv här , trångt men mysigt, pusspådetnyaåret!



Hos mikaela


Jag och Sinead




Massa bilder :) ja och Sinead

Mat


Erika ja och David. Kör ölspelet


Godbitar!


Sedan vidare till Carro, och där var det drag. Har inte så mycketbilder..


puss på en trevlig nyår!