Myskväll med älsklingara!

Idag ska jag ha myskväll med mina babys. Vi sitter i mitt lilla hus, ska kolla film röka lite vattenpipa osv. Det ska bli mys!



Godmorgon!

Godmorgon alla! Har precis vaknat, eller för en halvtimma sedan ungefär, nu ser jag Erika komma också, sömntuta! Jag har precis gjort i ordning mig, vi tänkte åka in till stan och ta en fika, och lämna tillbaka filmen som vi hyrde går. Snart ska vi in och äta en god frukost också, har startat dagen med ett juice glas, kanske inte det bästa! Men gott vare. 

Om jag ska vara ärlig har jag faktiskt tappat matlusten på senaste tiden .. kan ju bero på att jag har varit sjuk, vilket jag hatar att vara. Jaja nu ska vi gå in i det stora huset. Sitter just nu i det andra huset, och hör fins det ingen mat för tillfället. Puss.
Själv hade jag lite kul med camen ^^
'

love!

Mysig lördagskväll

Igår var det lördagskväll, och den spenderade jag med min älsklings Erika. Vi kollade på en 3D film som hette resan till jordens medelpunkt, sjukt mysig film för övrigt! Man blir så glad när man kollar på familjeäventyrs filmer, så den var bra! 
 

:)

cha cha!! Eller kanske jag ska säga cho cho .. .. vilket låter bäst? Gud när man kollar på alla fjortisbloggar får man en riktig hjärntvätt haha sjuikt kul dock att kolla deras videoinlägg! Nu sitter jag förövrigt hos linn med Erika också, vi har precis kollat på en film, ska kolla en till nu! Frågan är bara varför är denna staden så död?? Vill förövriogt vara med mina killar nu, alla är hos Emil, men i och med att det tar fyra timmar ner så är det ganska långt och ganska så jobbigt att åka tåg så länge så vi stog faktiskt över .. vilket man ångrar nu när jag pratade med dom och dom hade AS kul!! Sen blir man så¨ledsen när dom säger att dom saknar en och att dom vill ha en där, då vill man bara komma dit och krama dom! Fy på att vi bor så långt ifrån varandra. Jaja, dags för nästa film! puss

Trött

Jag kom hem från tävling nyss, tävlingen gick inte alls som jag hade tänkt mig, men ibland har man inte turen med sig. Skulle åkt till skåne idag och hälsat på mina killar, men sen fick jag reda på att tågresan tog 4 timmar med 3 byten och då sket det sig, ville ju så gära träffa Martin nu innan han åker till Lumpen, men inte det nej. Ja ja hoppas ni får en rolig kväll killar! You know that i love ya.

Jag lär spendera min kväll med Preek och Linn och dom tror jag la. Får la se vad som händer, Alingsås är dött som vanligt så det lär ju inte hända något i denna staden! puss
loveyou

Kvar att göra!

Saker som måste göras innan sommaren är slut!

  • Åka till stchm och hälsa på Alice i hennes lägenhet
  • Reunion med Falkenberg/Alingsås/Skåne gänget!!
  • Bada helt näck har inte gjort det än...
  • Åka en sväng till Smögen och hälsa på Filip
  • Dra till Malmö och hälsa på Holger, Dide, Andy, Charlie och Martin.

Nu får jag allt skynda mig om jag vill hinna kan jag säga! Men först att avklara är tävlingen till helgen, sen jävlar!
puss


Fixa lite

Tog mig lite tid igår när jag var med Kassy och fixade mina naglar. För en gång skull kanske jag ska säga, orkar nästan aldrig bry mig om mina naglar, vilket är synd för jag älskar i ordning gjorda naglar, men tycker dock det tar för lång tid, men nu tog jag mig som sagt tid och satte på lösnaglar, vilket jag tycker är sjukt snyggt! Och ja blev faktiskt sjukt nöjd också, jag hade inte tackat nej till att ha egna långa naglar, men dem hinner aldrig växa ut innan dom är ner bitna igen, sjukt störande! Det är verkligen så att när man inte har något at göra så biter man på naglarna, en dålig vana!! Ursch och fy. Men nu får jag hoppas att jag håller mig ifrån att bita på lösnaglarna i alla fall.


Falsterbo 09

Veckan i Falsterbo var nog den underbaraste veckan på detta året, Jag hade så sjukt kul så det fins ingen beskrivning, speciellt med alla underbara människor som jag saknar så fruktansvärt mycket, vi träffas inte alls ofta innan Falsterbo var det på Gustafs student men de går för lång tid emellan. Den veckan iallafall var den sjukaste veckan i mitt liv en så länge och mer ska det bli! Vi får ladda för nästa år killar och tjejer och ni vet vilka ni är! Love you so mutch.

Pratade med Andy, Martin, Charlie, Holger och Dide igår, och allt det ni sa till mig värmde i hjärtat killar, love you! Tack för den fina sången också ^^ fan vad jag saknar er, man vill bara krama er! Killar ni är bäst.

I alla fall, ses snart på Reunion och tack för en sjukt underbar och galen vecka, och alla nya minnen jag får dela med er! Underbart värmer i mitt hjärta när jag tänker på alla er! GO Alingsås/Falkenberg/Skåne <3

love

love

Andy <3

Jag Andy Alice och Dide, slår inget <3


Mys med min Kassandra!

Nu sitter jag här i mitt/systers lilla hus, min syster bor här förövrigt men hon i USA i tre veckor och pluggar till pilot, stolt över dig syster! Älskar dig. Som sagt var sitter här med Kassandra vi har precis kollat film (Vi hade i allafall tur med vädret igen) haha kul film. Vi har tjockat oss med chips och cola, mys, snart ska vi la sova antar jag.. fas har så fruktansvärt ont i min nacke, och har världens hosta, men min ängel erbjöd mig massage! Snart kommer ett stort inlägg om Falsterbo inte idag men imorgon .. saknar alla sjukt mycket men nu ska jag vara med min Kassy, puss!

Fredag.

Dagen började med att jag försov mig som alltid .. skulle upp klockan nio och släppa ut hästarna, vaknade lite försent om man säger så, sen stressade jag ut med dem, och efter det hgar jag bara varit helt lost, har duschat och gjort iordning mig osv, och då vipps så var kl fyra, tiden gårför fort ibland, i vilket fall så kom henke förbi en stund han kände sig ensam för att erik fortfarande låg och sov och Ludde hade åkt hem, så då fick man va med han, sedan ha jag bara packat lite smått för snart ska jag iväg till Erika. Dagen fortsätter! pusspåer!


-

kommer alltid vara top1 i mitt hjärta. once mine, always my

Grannen

Kom hem från min kära granne Henke för en liten stund sedan, och nu kan jag inte sova.. värt! Kunde lika gärna stanna kvar.. ialla fall hade jag en trevlig kväll med Ludde, Erika och Henke, satt och snacka och lite så. Sedan kollade vi på sjukt äckliga one man one cup, sjukt äcklig även two girls one cup eller vad dom nu heter, men ursh! äckel peckel, fattar inte att folk kan med att göra sånt, eller folk som faktiskt tänder på det, helt fel! jaja, jag ska inte säga till om vad andra inte får göra, det är ju som sagt var deras egna ensak! I alla fall, kanske ska man försöka sova snart klockan börjar bli mycket.. för mycket , ska upp om 4,5 timmar... kul! puss

Förra veckans shopping

Keps från Ralph Lauren,
"Skön att ha på stranden keps"

Piké från Ralph Rauren
Skärp från Burberry
även en kjol från Gina Tricot.

Lagom trög dag..

Hello everyone! Kom hem för en liten stund sedan efter en shoppingrunda med mamma. Det var jätte mysigt och vi åt en varsin god sallad på paprika. Sen gick vi runt och shoppade lite och kollade lite. Mysig dag med henne! Idag skulle jag även släppa ut hästarna i morse, så vaknade jag kl 11 och dem skulle ut klockan 9, sen när jag kollade ut genom fönstret så hade mamma släppt ut dem! Så sött. Jag hoppade även Lurre idag, gick sjukt bra! Hoppade några hinder på 140, han var så fin så! Resten av dagen ska jag äta god mat med min kära familj! Sen kanske vi ska kolla film, eller så blir det att jag går över till grannen min och tar några glas! Vi får se. Kan ju bara säga att jag längtar lagom mycket till Falsterbo nu! Bara tre dagar kvar! Puss!

Underkläder från H&M
Topp från Gina Tricot
Kjol från Gina Tricot

Glasögon från Bianco, Lösnaglar från H&M och hårband från Gina

puss


Halmstad över helgen

Som sagt var jag i Halmstad över helgen för att jag skulle tävla. Det första jag gjorde var att träffa Zazza & Melle, det var ur mysigt! Vi hade det trevligt, och igår sov vi ensama i lastbilen för mina föräldrar skulle på 40 års kalas hos mamma hornbeck i Malmö. Så vi bjöd över Miffi och Carro till min lastbil och kollade massa sjuka psyk klipp på youtube... sen drog vi ner till Tylösand och tog ett nattbad med hennes bror och tobbe, det var också riktigt roligt, så virrade vi runt i stan och försökte hitta hem. Rolig natt förövrigt! Sedan idag var det dags för tävling på lille Lurre, och jag kom 4ra i 120, så jag var nöjd, ska snart debutera 130 på honom, ska bli kul! En sak jag måste påpeka, det är att det har varit lite för varm i helgen, kanske inte för varmt när man ligger på stranden, men när man har ridbyxor och allt hjälm osv, så blir det en aning för varmt måste jag säga!

Jag har även haft det lite mys med mamma denna helgen, vi gick på stan och shoppade lite, Köpte en Ralph Lauren Piké, En Ralph Lauren keps, En kjol från Gina och Ett skärp från Burberry, Sedan åt vi även sushi super mysigt! Puss på en mycket trevlig helg och att vi har lärt känna nya människor!


Ugly betty!

Pop prinsessan Lady Gaga som alltid har varit sjukt snygg i sina musik videos är ieentligen fruktansvärt ful, jag själv har aldrig tänkt på det för jag har aldrig sett henne i verkligheten, eller a på en annan bild utanför glamour livet, så såg jag ett antal bilder på henne idag i tidningen "Veckans NU" Och hon var så fruktansvärt ful så jag höll på att skratta ner mig när jag såg henne. Herre gud vad dessa kändis drottningar kan dölja sig bakom allt smink och löshår och peruker, tur att vi inte får se hennes vanliga sida på scen i alla fall. Ne nu ska jag inte vara elak, hon gör sjukt bra låtar, dem som jag tycker är bäst just nu är helt klart Love game. Hon är som sagt var en "party prinssessa" och hon gör bra party låtar så man ska kanske inte klaga på hur hon ser ut.. men frågan är ju, kan hon verkligen sjunka så sjukt bra?  

Detta var endå inte den fulaste bilden .. yuurk


Lång text!

Denna dag har varit hyfsat perfekt om jag ska vara helt ärlig. Vaknade upp bredvid Erika, vi sov i lastbilden, kom hem sliten från André där vi bastade och kollade film, så vi kom hem kl 5 på morgonen sen gick jag upp klockan nio för att släppa ut hästar, och om jag ska vara helt ärlig så gick jag upp klockan tio, försov mig.. Sånt kan hända när man är trött. Efter ett trött morgon satte jag mig på min kära altan och åt frukost, och Erika sov. Dagen fortsatte med att vi åkte in till Alingsås och la oss vid gräsbadet, där träffade vi Amy, Helena, Ida, Johanna, Tessan, Jonathan och Robin. Det var trevligt sedan kom även Sara, Linn och Andreas och efter det kom Lemke André och Palle. Trevlig dag vid stranden. Och på tal om det så låg det ett gäng bredvid oss som var sjukt fulla och jätte jobbiga, sådana människor orkar man bara inte med när det är varmt.

Nu har jag packat klart allt till helgen, ska som sagt var till Halmstad och tävla med Lurre och Ubbe. Det var mycket att packa, sjukt länge sedan jag hade med mig två hästar till tävling, har haft en nu väldigt länge, men det ska bli kul, får trots allt träffa Zazza och Melle! Gud vad jag saknar dom underbara tvillingarna! Jag tror faktiskt att denna helg kan bli kul, för en gångs skull, brukar vara så sjukt tråkigt på tävlingar nu för tiden, inte alls som förr då man hade alla sina kompisar där, och när man inte hade träffat varandra på länge var det extra kul att få se alla igen, men den tiden är förbi nu. Nu när alla har gått över på storhäst även jag, så har som sagt ponny tävlingarna börjat bli långtråkiga och meningslösa, dock ska man inte tänka på kompisar och sånt egentligen men helgen blir sjukt mycket bättre om man har sina kompisar där. På tal om långtråkiga ponny tävlingar, Nu ska jag själv lämna ponny tiden, orkar verkligen inte detta mer, känner mig sjukt stor på honom och det känns verkligen som om att jag har vuxit ifrån ponnytiden för 100 år sedan så nu är det dags, + att jag vill att han ska ha en chans att tävla utomlands, det kan han ju inte med  mig för jag är för gammal, cp regler nu blev jag sur. Varför får man inte vara över 16 för att får tävla ponny utomlands? Sånt är bara strunt, men, men vad gör man? Livet är helt enkelt inte så lätt ibland. Men nu ska jag vara helt ärlig igen, när man har ridit till en häst helt själv från att den inte ens kunde galoppera och har ändå vunnit unghäst SM och varit med om en massa på sig häst så är det svårt att släppa iväg den till någon annan. Det är verkligen bland ens största kärlekar. Men vad ska man göra, finns inte så mycket man kan göra för det är som det är och han måste säljas fast i mitt fall nu så ska vi lämna bort honom innan vi säljer honom så att han får tävla utomlands först. Vi får se vad framtiden bjuder på. Nog om detta, för nu blev det en himla lång text också, undra om någon ens vill läsa detta? Får la se. Puss på er.


baby.


Bra dag!

Dagen började med tävling, Erika följde med och hjälpte mig. Det var som sagt min första tävling påp min nya häst, så det blev lite såg, men i alla fall, i 110 hade jag ett ner i omhoppningen, men kom sjua, sen i 120 kom jag två, så jag är riktigt nöjd! + att jag van 500 kr, ett bra sätt att käna pengar på kan jag säga! Sen åkte vi hem och badade med Linn och Sara, sjukt skönt! Sen åkte vi cab med Lemke Palle och André också väldigt skönt! Nu är jag med tjejerna och vi har det mys, får se vad som händer sen! puss