Godmorgon..

Vaknade upp i morse, skulle släppa ut hästarna, sedan bar det av till stan. Sitter här hemma hos Linn nu, vi funderar på att åka till Lygnared och bada, Julia och comp är där. Dock är det lite moln där uppe i det blå.. vilket jag inte gillar. Men vi får se hur dagen slutar, ska förövrigt hem och göra i ordning Lurre till tävling i morgon och Preek ska rida bäbis, (min treåring) för första gången, vi får se hur det går. jaja, nu ska jag kila! hade.

ciao

bra start?

Födelsedagskalas hemma hos Tvillingarna

Har inte bloggat på några veckor eller vad det är.. Har inte orkat har inte hunnit, har inte haft någon lust att sitta vid datorn och skriva när man kan vara ute och ha det kul istället, Själv ser jag datorn som ett tidsfördriv, eller brist på fritid kanske man ska säga, så en stor tumme ner för dem som sitter inne hela dagarna och spelar spel på sin dator eller sitter och nördar sig och raggar brudar/killar på internet. Men alla är olika, vad jag tycker i alla fall så är det väldigt skönt att ligga ute i solen, bada äta ute, vara med kompisarna och sånt speciellt på sommaren eller som man kan säga
SOMMARLOVET som inte ska spenderas i ett varmt rum varm data och ingen luft. nej. I vilket fall har jag haft mycket att tänka på den senaste tiden, mycket som har hänt och mycket att göra så jag har inte orkat som sagt var.
  Mitt sommarlov har börjat perfekt, har fått lite färg på kroppen, har badat en hel del, festat, och tagit det lugnt, fått ny häst, träffat mer folk och allt det hela, och mer har jag att se fram till! Speciellt Falsterbo om 14 dagar, sjukt vad man kan längta, en vecka med Sara Erika och förhoppningsvis Matilda och sjukt mycket annat skönt folk som skåningarna och Gus och Alice och massa mer! Veckan kommer att bli bäst! Men sommarlovet är inte slut än, så nu ska jag bara leva livet, Kärna en jävla massa pengar, lösa mina problem i livet, vilket jag aldrig kommer att kunna göra för det kommer nya problem hela tiden .. Jag hatar personligen problem! Alltid alla dessa jävla problem och allt som händer! Kan det inte sluta någon gång? Det fins säkert en hel del andra som känner lika dant. En dag består av säker mer än 101 problem allt från små, små till stora. Ett störande ting helt enkelt. Men det är faktiskt inte så lätt att leva, jag lovar att alla människor har små problem förutom kanske en munk som sitter på en stenplatta högt upp i ett berg och ber hela dagarna men jag lovar att han lider av könssjukdom det är säkert därför han ber eller för att han inte kommer ner från det gigantiska berget, vem vet? Det var bara en lite teori av 100. Kanske dags att börja tänka på refrängen. Ska ändå upp kl 08:30 imon och släppa ut hästar.. men får ju pengar för det så vem bryr sig om det? Btw har jag haft en sjukt mysig dag med massa bad och sol! Pusspåer.