in till stan

heey!

Robban ska snart hämta mig, och vi ska in till stan och köpa lösnaglar till mig, och lite annat smått och gott ;) mys :D

skrubb och tvätt!!




Jag har precis tvättat ansiktet, skrubbat ansiktet med peeling, och tagit olja under ögonen och smörjt in mig med en fuktig kräm. Kände att jag verkligen behövde detta. Kan ju i alla fall säga att jag känner mig 100 % fräschare än förut i alla fall, och dessutom luktar jag gott också.

Jag använde i alla fall Elizabeth Arden Cleansing cream. Cleansing cream med olja och mycket fuktgörande. Jätte skön att gnugga ansiktet med.

Sen Mary Kay peeling för händerna, använde det på kinderna och hakan och i pannan, inte på dem känsliga ställena i ansiktet. Ville ha en sån stark peeling för att jag hade lust att skrubba bort allt skit!

Sen efter så tog jag Decleor Aromessence néroli en olja som man ska ha ex under ögonen så ser du mycket fräschare ut.

Och sist Mary Kay dagkräm med mycket fukt i. Känner mig inte sjuk längare i alla fall! Puss på det !!!!



bättringsvägar!

Yes! Som ni ser så proppar jag mig själv med mediciner och massa annat så jag blir frisk till Båstad.
Igår ringde jag mamma..
jag - Mamma jag har feber jag måste bli frisk till Båstad!!
mamma- en nej lilla gumman.
jag- köp c-vitaminer och kan jang och allt du hittar så jag blir frisk!
-mamma. ofc!

När hon kom hem så hade hon då köpt massa saker, dock var det inte så gott men jag vill ju bara bli frisk, och idag har jag ingen feber, dock har jag tagit en hel karta panodil haha, massa Kan jang och två glas Berocca så nu fan ska jag bli frisk!!!!


Jätte dålig dag..

Hej allihopa!

Jag kan bara säga det att igår så blev jag, sjuk. Inte kul alls men ibland kan man inte bestämma själv. Jag Kollade film med Aria och Joel igår och innan det så fikade vi, vi satt ute och då började min hosta ta över mig själv, sen fick jag nästan astma attack hemma hos Aria, sjukt läskigt. I alla fall så skulle jag upp till Nygård igår och skrämma barn, hade lovat sara att vara spöke på spökvandringen, det var i och för sig sjukt kul för dem blev så stört rädda! Men i och med att jag låg ute i skogen i en timma så blev jag rejält sjuk så i morse vaknade jag upp med feber, och inatt kunde jag knappt somna för att jag hostade så mycket, hur många tabletter tog jag inte egentligen? typ två panodil, en för smärtstillande i rygg och leder,(har ont i ryggen) en hosttablett, och min astmamedicin .. haha men jag mådde i alla fall förjävligt i morse. Det känns ju bra nu innan båstad.. så nu ligger jag i min soffa och hoppas på att bli bättre! hoppas verkligen det.

Nu försvinner det en dag från mån "planering" jag kan ju inte köpa någon maskeraddräkt idag efter som att jag måste ligga hemma. Så i morgon ska jag köpa dricka, maskeraddräkt, fixa present till Dide och Micha. GAAD. Jaja får se först om jag blir frisk! puss


gah

jag sitter och väntar på att någon ska hämta mig, hallå där ute jag behöver någon!!! haha, det är ganska ensamt att bo här ute :S i alla fall så har jag kul medans tiden.


ser inte bilden ganska konstig ut? :P hahah


lovet..

tja snyggingar!

Jag kom precis ut från duschen, det har varit en härlig morgon. Vaknade hyfsat tidigt vilket jag tycker är skönt! Gick upp och gjorde en smarrig frukost, fast vad ska man göra när man sitter själv hemma en förmiddag? Det går inget bra på tv.. man sätter sig framför datan, inget speciellt där .. hm kul? Nja inte så värst, men jag stod i alla fall i duschen ett bra tag nu, fördriver tiden lite.

Jag väntar på Erika och Sara dem ska upp och rida och jag bad Sara rida min häst, så kan vi alla tre rida samtidigt, kuligt!

Denna veckan är lite smått stressig..!
Först idag ska jag rida sen in till stan och fixa svart färg som man kan ha till ansiktet, vi ska skrämma barn idag på spökvandringen, jätte kul ska det bli! älskar att skrämmas! Och där ska jag vara runt 9 tiden eller 10 och innan det ska jag hinna rida, komma in till stan, fixa färgen, fika osv..

Imorgon: ska jag fixa haloween dräkt tills på lördag, jag ska rida och fixa lite andra saker.

på torsdag: ska jag rida, packa, sen köpa lite smått och gott från systemet, shoppa lite saker osv.

fredag: komma upp ur sängen, rida, åka ganska tidigt til båstad med tjejerna, sen festa hela kvällen/natten!

Lördag: Hem igen, sen vidare på en haloween fest ..

gud och en massa andra småsaker.. börjar redan känna mig stressad, fat egentligen behöver jag inte vara så stressad för det är inte så mycket saker egentligen. Mycket lov och ta det lugnt för


01:19

Hej snyggingar!

Idag är det fredag och det är första dagen på mitt lov! Det ska bli så fruktansvärt skönt med lov. Jag är så skol trött också så det är ett + i kanten! Idag har jag bara myst med tjejerna, eller lättare sagt jag har fikat hela dagen igen, något ovanligt? nej. Jag hade ingen lektion idag som sagt var för vi hade prov och jag kom överens med min lärare att jag skulle göra provet efter lovet, asaskönt! Så jag vandrade in mot stan och åt tidig lunch med Becca, sen vandrade jag runt lite i storken och försökte hitta något festligt tills imon med jag misslyckades ganska rejält... Men i alla fall, sen ringde älskade Erika mig och vi bestämde att vi skulle fika, och sen ringde Amy och ville vara med. MYS! Sen kom även Becca igen och Sara och Sen Carro.. mums. Sen åkte jag och Erika hem för att rida, det gick bra och det gick snabbt, för sen skulle jag in till stan och fika igen.. med Mikaela och Amy för att senare kl 8 gå till Julia och kolla idol med tjejerna inklusive Oscar.(han är alltid med) ^^ Sen kollade vi även på en däckare? eller något som gick på tv'n också väldigt bra! Joel och Aria skjutsad även hem mig vilken var väldigt snällt! så tack för skjutsen;) Där fick ni öra om min jätte livliga dag!!!!

Och nu sitter jag här och laddar inför imorgon, ska shoppa med mamma sen har jag en hejdundrans massa saker att fixa, så det blir en lång dag/natt för mig imorgon wii!

Och nu har jag fått höra ännu mer spännande nyheter angående nästa helg för på fredag ska jag ju till Båstad vilket ska bli så sjukt roligt! Speciellt att få träffa alla underbaringar igen! Sen på lördagen så ska jag på Haloween fest. Massa festligheter för mig! Underbart:) Ne nu ska jag faktiskt sova är jätte trött och i och med att jag har en sådan lång dag/natt framför mig kan det vara bra med lite sömn!! Puss på det.


22:21

Hej allihopa! Det var inte igår om man säger så..

Jag har haft mycket att göra, eller inte egentligen jag har helt enkelt prioriterat andra saker före bloggen såklart.. haha ex. fikat en jäkla massa! Ca 3 gånger om dagen, även fast det bara blir en kopp te eller en chai så räknar jag det som fika i alla fall. Men jag ska inte klaga det är sjukt mysigt! Idag har jag i princip inte gjort något speciellt, jag har gått i skolan, vilket var SJUKT roligt! Sen fick jag skjuts in till stan som är SÅ långt, ne men jag hade bestämt att fika med Anton så han kom och hämtade mig på vägen, himla praktiskt, så slipper jag gå i mina höga klackar in till stan! I alla fall så fikade jag med Anton först, det blev en välldans många diskussioner om att jag har varit med i AT väldigt mycket (wao vilken merit -.- ) ne men en då, sedan fikade jag med min baby Amy! Mycket mysigt! Och sen gick jag på stan en sväng små shoppade lite, sen träffade jag Carro och hennes vän och Benna. Mys!

Träning med 3åringen hade jag också idag, vi tränade för Sandra idag, jag kände för att ta min 3åriga lilla bäbis på träningen, han var super duktig hoppade små hinder på 5 cm jätte bra och lilla killen har precis lärt sig hoppa, och han stannade inte en enda gång, jag blir så stolt över min lilla plutte! Haha det var himla kul att hoppa han faktiskt, första gången!

Och snart är det helg på tal om inget men denna helgen ska bli super, och på tal om helg, så helgen efter det så ska jag till Båstad och ha superparty/reunion med Falsterbo killarna och tjejerna! ASABALLT! :D Två dunderhelger! Puss på allt haj.


..

Då när livet käns som en stenklump i
magen och då man
bara går vidare..


Helgen!

Helgen har varit toppen! Först i fredags så var vi hos Bella och åt middag och festade lite, sjukt mysigt och kul! Sen i lördas igår.. så förfestade vi hos Amy, sen åkte vi till Elin, det var ganska kul det med, kände inte så många där, men sedan kom det allt mer och mer som kan kände! Så idag så vaknade jag upp hos Amy med Mikaela också, vi gick in till stan och fikade och åt pizza, tjockisdagen? oja! Men det får man lov att ha dagen efter det roliga ;) puss på en super helg.


hos bella :)


söta och dragna tjejer! ;)

Lördag:


i kiosken med Amybaby!


hos Amy!
'

hallåhallå!

hajhaj


Ensamhemmamyskväll!

Chacha bloggen!

Nu sitter jag i min säng med älsklingarna Erika och Mikkan! Vi är ensama hemma ikväll! Vi ska mysa lite och sen får vi se vad vi hittar på ... ! En så länge har vi dunkat as hög musik och dansat omkring ! Får se vad kvällen bjuder på här näst ;) puss







najs!


Espressohouse


Fika

Hej everyone! Nu sitter jag på espressohouse med mina kära vänner amy och mikaela! Jätte mysigt! Snart kommer julia in till stan och då ska vi hem till mig och mysa med film! Pusspådet

..


Skola

Hej snyggingar! Nu sitter jag på min matte lektion.. Det suger men man måste ju, fast jag har ingen bok som vanligt.. I alla fall så är detta sista lektionen, så jag slutar 10 i 12. Efter skolan ska jag kolla skor och lite smink, sen ska jag och julia hem till mig och kolla massa filmer! Så mysigt. Sen ska hon sova hos mig, + att vi börjar halv ett imon! Puss på det

Va dig själv

Anna Anka, låt mig säga en person som älskar sig själv hon lever ett lyx liv och hon lever verkligen upp till det. Hon utmärker sig att hon har pengar. Låter det bra, kanske inte enligt mångas öron och ögon, men jag tycker att det är så j*vla grymt! Vist hon kanske är lite kaxig av sig, men so what? Jag tycker hon är rolig i alla fall, hon står för det hon är också och bryr sig inte om vad andra tycker, det tycker jag är sjukt bra! Jag stör mig på människor som tar åt sig för mycket, eller inte vågar vara det dem verkligen vill vara för att dem inte vågar, dem är rädda för vad andra skulle tycka om dem. Men det är svårt att bara säga, jag har också varit sån, men på något sätt så tycker jag en då att jag står för den jag är, jag vet att det är många där ute som inte gillar mig. Eller som har någon åsikt om mig, men vem bryr sig? Man har sina vänner och sin familj som man blir älskad av. Om det är andra personer som inte ser vem man egentligen är utan bara ser skalet på en så vet dem ingenting. Exempel jag gillar inte att bara ha fördomar om folk, för det kan man inte gå på, jag har många vänner som andra vänner har fördomar om, eller exempel ”hur kan du umgås med henne hon är ju konstig” – men ursäkta hur f*n vet du det? Du har typ pratat med personen när du va full eller på någon fest någonstans, du har ingen aning! Man DÖMMER INTE FOLK EFTER SKALET ELLER HUR DEM SER UT! MAN DÖMMER FOLK EFTER INSIDAN. Så snälla bryr er inte om andra, va vem fan du vill så länge du inte blir elak och kaxig. Typ som Anna Anka. Jag kände att jag halkade av spåret lite, ,men det jag vill säga är att jag gillar verkligen Anna Anka, hon kanske är lite, lite korkad men hon vet vad hon gör i alla fall.


23:11

Hey!

Kom precis hem från Henke, vi kollade på den nya Harry Potter filmen som sagt, jag blev faktiskt lite besviken, vist den var bra och det hände mycket men hallå lite mer action tack! Nu var det typ bara spännande vilket också kan vara bra, men dem senaste Harry Potter filmerna har varit mycket action och spänning samtidigt så nej besviken blev jag!



söndagar..

Söndag brukar vara den tråkigaste dagen i veckan, men denna söndagen har ju då varit jäkligt mysig! Nu sitter jag hos min granne Henke btw, vi ska kolla den nya harry potter filme, den har jag sett fram emot att se! wii, kan det bli bättre? Nej..

HAHA dock känner jag mig fruktansvärt sleten, har mjukis stor stor tröja en tun skarf uppknuten i håret och halsduk, yes min vardags klädsel! ;) ne nu ska vi kolla! PUSSSS




Halv bra helg..

Helgen har varit sådär, fast i fredags var det mycket mysigt! Badade badtunna hemma hos Louise, det var mycket mysigt! Sen igår då så var det ju fotboll, det sög att Sverige förlora! Men, men, sen så åkte vi hem till Lovisa och chillade lite, drack lite och så. Mys.

Jag vaknade upp hos Linn idag, hon hade åkt till Stockholm och hennes päron var hos Rasmus så jag hade Linns lägenhet för mig själv, kollade på film och slappade lite. Sen gick jag och fikade med Acky. Tog en chai och pratade lite gran, Perfekt söndag förövrigt! Först vakna sent, sen kolla film, fika, hyra film, kolla på dem, gå över till grannen, käka chips och kolla mer film! Perfekt! puss


in till stan

Nu ska jag åka in till stan och fika med Anton? tror jag :) Sen blir det fosseboll!




pusssss


trött

Hey everyone!

Jag vaknade precis upp hos Andreas. Är sjukt trött men men, ska snart till skolan börjar 20 över 10 :)
Och just nu gör Andreas toast till mig. smarrigt! puss

mys

Igår så kom ju andreas och räddade mig från min ensamhet :P Vi tog pappas bil in och lämnade in en film, sen mötte vi upp Amy och Mikaela och vi gick och fikade på gårds.. mycket mysigt! Sen tillbaka till mig igen och kolla en till film.. fast det var en skräckis som jag och andreas redan har sett.. tråkigt men det var lite roligt att höra deras funderingar om slutet. Sen åkte andreas och då gick vi och la oss, vi bäddade ut bäddsoffan så det blev stort.


Vi vaknade för en stund sen och vi startade dagen med att kolla på en film, det var mysigt! Och nu har jag precis kommit ut från duschen, vi ska fixa i ordning oss lite sen ska vi in till stan. puss


långtråkigt.

Jag har som sagt suttit hemma ett tag sen 12 typ, ganska tråkigt, har kållat på en film, några serier osv.. sen käkat en jäkla massa sallad! Haha sjukt gott, jag fattar inte att jag helt plötsligt började älska sallad, att jag inte kom på det tidigare!

Just det ja, fick precis höra att min käre pojkvänn har snaggat sig... han vet vad jag tyckte om det men jaja får se om dom skämtar med mig eller om det faktiskt är så, kan ju vara fint, ingen aning. Jag tycker också att han får komma och underhålla mig nu.

puss


15:27




Nyttig diet.

Hej igen. Tänkte bara skriva lite snabbt om dieter och allt som många kör med. Det är många som går på dieten ex bara ett glas vatten den dagen, en lunch andra dagen.. Men nej det är ingen diet. Jag stör mig så fruktansvärt mycket på att dessa personer springer runt och ” åå nu ska jag vara nyttig jag har börjat med blablabla dieten” Men håll er till den då! En diet är när man håller sig till en sak hela tiden, ex – Sallads diet, Lax diet, Knäckebröds diet osv. Inte när man lägger upp ett matschema över massa olika saker. Som jag till exempel ska börja med sallads diet, och nej det innehåller inte bara sallad, men mycket utav maten är sallad, det kan ex vara kyckling och kött och fisk till också för det är jätte nyttigt! Och jag ska inte gå på någon diet för att bli smal, utan för att det är jätte nyttigt och man får i sig det man behöver och som dem flesta vet så är jag en sallad lover! Men skippa godis, söt dricka, bullar, choklad osv, det behöver man inte någonstans, och ät mat istället!

Sen tänkte jag på det också hur snabbt det går att tillverka en sallad till lunch ex. Bara ett salladshuvud, tomat, gurka, oliver, fetaost, rödlök, torkade tomater och dressing så blir det perfekt! puss


puss

Hello everyone! Jag kom precis hem från skolan.. gick hem tidigare för att jag inte mådde så bra. Skulle egentligen fikat efter skolan, men shit jag slutar lix fyra idag, vem orkar gå kvar? Speciellt inte när man har någon som slår en konstant i huvudet.”AJ”. I alla fall nu ska jag bara slappa, får se ifall jag orkar dra mig in till stan sen. Jag har i alla fall hyrt en film som heter Role Models, får se om det får ett bra betyg! Jaja nu ska jag kolla. puss


.


love

                  


   

Mascara från Helena Rubinstein



Rouge från Guerlain (tarracotta)

 


Idag

Hej everyone!

På tal om det inlägget igår.. så nej lyckan i mitt liv är inte pengar, men som dem flesta utav mina kompisar vet så klarar jag mig inte utan pengar och jag är beroende av pengar, men det är inte det som betyder allt självklart inte. Jag hade inte velat sitta hemma för mig själv i ett "slott" och ha en jävla massa pengar och inte ha några vänner eller familj, för det betyder mest helt klar, trodde ni fattade det? Men, men, så nej lyckan i mitt liv är absolut inte pengar, men det är helt klart en stor fördel!

Lite om min dag.

Min dag började självklart i skolan.. lika kul som alltid! Men dagen gick fort, så jag mikaela och amy gick till Eksteds (heter det så?) jaja, sen kom alla tjejer nästan, vi skulle fira Linneas födelsedag. Så vi köpte en liten prinsess tårta med ett ljus i och hade det mysigt där. Sen gick jag vidare till gårds, där satt Carro, Sara, Benna, Line mfl! Var där en liten stund innan min kära far kom och hämtade mig och körde mig hem för jag skulle hämta tränings kläder till fotbollen, yes tro det eller ej jag har börjat spela fotboll. Eller man kan säga att vi är ett korplag och nu tränar vi för att det är så jävla kul, haha ne men våra träningar är störda och plus att vi behöver röra på fläsket allihopa! I alla fall, efter träningen tog vi alla tåget till stan, och så gick vi och satte oss på gårds och myste lite sisådär på kvällskvisten. Åt gratinerad panini och en sallad, haha jag kör verkligen inte på bantningsdieten... Och nu sitter jag här. Har hyrt en film som jag ska kolla på. MYS!

Och imorgon kommer en liten överraskning! Längtar så! puss

 


Jag lever livet.

Jag ska inte klaga på mitt liv längre, för när man tänker på hur jävla bra liv man har egentligen. Jag klagar typ varige dag på mitt liv och jag förstår att många blir irriterade, för det kan vara tjatigt att höra på och speciellt när jag inte har insett själv att jag har det jävligt bra? Sjukt läskigt. Att jag först nu inser lix. Vart ska man börja typ? Min pappa äger Eliganten mamma har något annat toppen jobb, jag har en stor jävla hästgård där jag har alla förutsättningar, jag har en syster som är pilot vilket kan vara en fördel i framtiden. Jag har kompisar över hela Sverige och i den staden jag bor i. Jag kan festa och kan även gå ut nät någon är på. Jag fikar varige dag efterskolan med alla underbara människor. Jag shoppar typ hela tiden? Jag har en sport som jag är hyfsat duktig på. Jag har bra hästar. Jag har underbara föräldrar och en underbar syster, jag har även en underbar pojkvän så vad fan har jag att klaga på? Jag var bara tvungen att säga detta för jag blir så sur på mig själv. Fast jag har en spärr i mitt liv också, det är skolan men det är bara en liten del utav mitt liv en så länge! Ne nu ska jag fortsätta att leva mitt liv, som faktiskt kan ha nackdelar ibland men bara ibland. Så puss på er och nu ska jag börja tänka på att sluta klaga! shit. puss


Trött som ett as!

Nu är det söndag som sagt var och då får man lov att vara skit trött! Helgen har varit jätte bra! I fredags så slutade vi tolv efter det fikade jag typ hela dagen fram till kvällen och sen åkte jag Linn, Anka, Erika och Helena och för festade hemma hos Aria, det var trevligt! Sen åkte vi alla till hotellet, och någon fick i sig lite mycket.. men det var kul en då! Efterfest hos Aria sen, men jag somnade, kul? Lördagen började med frukost på gårds cafét med Linn Anka och Preek, ingen mådde sisådär jätte bra! Men vi orkade upp i alla fall, eller jag och Anka drog upp dom! Sen hem och kolla idol med Andreas, eller nej det blev aldrig idol.. det blev svenska Hollywood fruar! NAJS. Senare sen träffade vi Gaisarn. In till stan igen träffade Linn och Helena trog till "Bamse"? kvällen slutade typ med att vi krockade med en bil och blev nästan stannade av en servil polis.. yes! Dock var jag sjukt trött och somnade hos Andreas så det var så kvällen slutade ;) Söndag! fy, sämsta dagen på veckan, mådde inte alls bra i morse, hade ont i revbenen pga krocken .. fikade även med Linn Andreas och Martin å Elin. Kvällen slutade hos Henke vi kollade på Smala Sussie (love) och Astin Power hahah! puss på en bra helg.


på förfesten. Yes jag gillar att dricka vin!

Och gulliga töser där!


På hotellet med Carro barro! puss


Påväg till efterfest i taxin med en typ ÖÖ full taxichafis?