saknar


Fan vad man saknar detta gänget när man tänker efter vi hade så sjukt kul där! Vill typ tillbaka?


Då Johan fick ta slasket på ölspelet! haha sjukt kul.

Saknar!


Movies

Filmer man bara vill se på bio!

New Moon

2012

Upp

Paranormal Activity

Disneys en julsaga

Den nya filmen "flickan som lekte med elden" 3 vad den nu heter..

Har precis sett New Moon superrrrr!!!! Nu har jag bara fem filmer kvar ! yes.


Helgen

Hej alla! Som sagt så har det ju varit helg nu, en ganska fullbokad helg. Men jag har haft en riktigt bra helg i alla fall. I fredags så tävlade jag i trollhättan med Lord, det gick jätte bra, har ju inte tävlat på ett par månader, så det kändes skönt att han är tillbaka i form! Sen lördag tävlade jag också, 130, gick sjukt bra för att vara min första på länge, så jag är nöjd, sen på kvällen var det förfest hos Mikael och sen var det Hotellet för våran del, bilder kommer. Och idag... slappdag? Vaknade åkte in till stan med tjejerna och fikade på gårds, sen såg tomteparaden åkte till Andreas och sen hem och red med Erika.. Och just nu Paradise Hotell och självkart Entourage.


Sjukt notfresch bild... Men vafan vem bryr sig ^^


SHOPPING

Shopping tips! :)


 
Första väskan: från Lindex 149 kr
Andra väskan: Lindex 149 kr
Tredje väskan: Lindex 199 kr
Fjärde väskan från Mouche 4 199 kr



Från Fanny Michel.                                                                  

Även denna supersöta sovmasken 199 kr Fanny Michel


Från Lindex.

Lindex.
från topshop.


saknar!!

Gud vad jag saknar mitt långa hår :( Nu hår jag kort och fult hår igen, men vi ska la allt ordna att det blir långt igen!




böööl!! Men saknar även minnerna sjukt mycket! puss

höst deprimerad

Hej snyggingar.

Det var inte precis igår jag skrev i den här bloggen. Jag har varit hemma från skolan idag, as skönt, vaknade i morse med värlends huvudvärk! Så jag stannade hemma, kan det vara med svinis sprutan att göra? Min arm gör också ont.. ajajaj. Men dock var det inte så farlingt att ta sprutan som jag trodde, men tack madde och Nicklas för att ni fick mig ta den haha! Men jag ska snart åka in till stan och fika och fixa lite saker!

Och på tal om thailand så är det bara två månader och tio dagar kvar! Å kan inte tiden bara gå lite snabbare´?? Fast jag har ju en del gosaker att göra innan thailand, ex på jullovet wi!

Påtal om roliga saker så har jag även haft en underbar långhelg! Både rolig och mysig! Var på stället bredvid åkanten på torsdagen och firade Johan han fyllde 20. Sen på fredagen var jag och Erika där igen. Sen på lördagen var vi på hotellet med joel och alla dom, mycket mysigt! Och nästa helg blir det tävling för min del, tillbaka till verkligheten.

Vad händer här näst?

Jo jag ska shpoppa med mamma denna vecka, jag har mycket att göra i skolan, (som att jag gör något?) haha ja nu måste jag faktiskt. Sen måste jag beställa bekinis till Thai, har hittar asmånga sjukt snygga!! puss på det.


thailand

På tal om det, Thailand!

Jag har typ pratat med Alice i en timma nu, först på skype sen i telefon, fan vad jag saknar dig btw! Vi satt och planerade lite för Thailand, typ kollade på bikinis på nätet sen snackade om vilket ställe vi skulle till, vet fortfarande bara att vi ska till Bangkok, någon som vet ett bra ställe där det är mycket ungdomar, vill inte precis till värsta morfar stället, vi funderar på Phi Phi, har redan varit där med det är så sjukt mysigt! Och det kryllar av ungdomar och mycket nattliv också! Men om någon vet något bättre så tell me. Sen har vi även pratat om att vi ska vandra i skogen haha

Amanda- mamma får man vandra själv i skogen på Phi Phi island?

Mamma- eeh jag amanda det får man?

Amanda- YES!!!

Mamma- Varför ska du vandra i skolen?

Amanda- Men hallå as ballt ju att gå i en skog i thailand!

Ringer..

Amanda- Shit Alice vi måste gå i skolen i thailand, typ bli uppätna av thailändska varelser!

Alice- ja! Så kan vi ta på oss gympadojor

Amanda-    -.-   .. ne vanliga skor, kommer ju se ut som turister haha

Alice- shit vad jag blev taggad på att gå i skogen i thailand nu!

Amanda- Det är ju ett måste!

Haha ja ni ser ju hur normala vi är! Men i alla fall så ska jag ock alice beställa bikini från Victoria Secret nu, as snygga!!! Mohaha. Det är helt sjukt vad jag längtar nu asså!



love


Söndag.

Hej alleone! 

Ja som sagt så har jag inte uppdaterat mig på ett tag, har typ inte orkat gå in på datorn, sen har jag bott i det andra huset hela veckan, mycket skönare att bo själv, eller bo själv och bo själv haha, har ju haft kompisar som har sovit hos mig hela veckan, tror jag sov själv en natt på hela veckan, ganska skönt och idag då, men när man är där så hittar man på så mycket så man orkar inte gå in på datorn, sen har jag inte orkat gå in i det andra huset och hämta min andra data heller plus att den har virus tror jag, men min andra data har Julia i sin påse så ingen data för mig. Men i helgen har jag inte gjort något speciellt heller, så jag har inget att uppdatera om.. det enda jag har gjort är att i fredags så var v i hos sjödin och planerade resa för tjejerna i sommar, sen åkte jag och Mikaela och kollade film och rökte vattenpipa hemma hos mig. Sen lördags, var med Erika och Andreas, gick och la mig halv sju i morse.. och idag kollat film med Henke. Moha! Men dock har jag lite annat och skriva om! Smarrigheter som händer i framtiden.

Jullovet

Ska i alla fall träffa Alice antagligen och då jävlar!

Nyår

Ska antagligen vara med Alice då igen och kanske åka till Malmö eller Helsingborg

Den 5 februari

Jag och Alice och ev Erika drar till thailand!

Sen lite tid emellan där säkert massa kul kommer att hända.

Den 28 juni

Drar till Alanya med 23 tjejer!!! Bato!

Den 15 Juli

Falsterbooo!

Love!


Torsdag..

Självklart hade jag sovmorgon idag, så jag vaknade upp med Erika och Julia eller Erika vetefasen men i alla fall så åkte Amy tidigare för hon skulle gå på sitt indív.. val men jag har ju inget, och Julia skippa sitt, så vi åkte till skolan och ja tro det eller ej jag skötte skolan! Jag jobbade också, fast egentligen så började jag inte tio i tio utan typ halv tolv tydligen, kul! Sen kvart i tolv skulle jag gå med Mikkan till frisören och bestämma hur håret och allt ska se ut på modeshowen och hur hennes kläder ser ut och hur Mikkan ville att jag skulle ha mitt hår osv, ne men det blir säkert kul. Sen efter jag hade slutat så hämtade Julia Frisk oss vid skolan, hon har precis tagit körkort så grattis till henne!!! sen åkte jag och Julia och Maja och fikade, träffade även Ida och Jenifer.
När jag kom hem.. så vare träning, det gick nått åt in i helvete bra, (ursäkta) men det gick AS bra, Armani var jätte fin och jag fick mycket fina komentarer om kära han, vilket jag blev jätte glad över! Och Kungen gick också jätte bra! Bra dag. Men nu kom jag nyss in i alla fall, har precis kollat film och pluggat lite med Henke. Men nu ska jag sova tror jag, det börjar bli lite tort i ögonen.. puss på er!

onsdag

var en riktig myskväll! Det var jag Julia Amy och Erika, vi myste i det lilla huset med öppen brasa grillad kyckling potatissallad ett glas vin, natcho ´chips cola, vattenpipa och film även med Erka Oscar och Hagge också, jätte mysig kväll tycker jag i alla fall sen sov alla tjejer hos mig, underbart! puss


myskväll med Mickan

Hej snyggingar!

Just nu sitter jag med Thim i det lilla huset, vi har lagt ansiktsmask och rökt vattenpipa och sitter och kollar på tv. Fast just nu städar mickan, hon är störd, men det är alltid bra att ha en pedantisk människa runt sig ;) ne vi ska la fortsätta våran myskväll nu! Och jag lovar att vi har det mysigare än dig ;) puss


Btw, min dag, skola självklart, men skippade sista lektionen shame on me! Jag gick i alla fall och åt suschi med Linn och Vickan, det var gatt! Sen fikade jag med Linnea och Johana, och dem glada stammisarna var ju självkart där fast jag ska inte säga att dom är mer stammis än jag haha dags att byta café? haha nej det är mysigt och skönt att man känner personalen! Sen åkte jag hem och red min lilla abbe, har var skit pigg för han klipptes idag, shit! Dags för tävling snart? tre veckor kanske, var ett jävla tags sen nu! Ska faktiskt bli skönt att komma igång igen, vad ska man säga kroppen sätts i alla fall igång efter en sjukt lång vilotid för fröken bergman, tre hästar nu, och en sjukt trög unghäst, magmusklerna faller typ sönder så gratis träning ska man inte tacka nej till, men sen har vi ju problemet, jag är sjukt lat och att ligga inne framför tv'n och sen ta på sig ridkläder och gå ut till ett jävla stall är inte så gött, men som tur är så har jag ridhus annars hade jag nog inte ridit! Jaja nu ska jag fortsätta min kväll med Mikaela! btw så plockar hon in disk maskinen nu, ..VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ HENNE???...
-Mikaela du behöver inte städa..
-Nej jag vet ..   .. ??




hihi var bara tvungen för att du är så söt!!


cooking food

¨Hey snyggingar


Jag och Erika har precis kommit in från stallet, vi har ridit Kungen och Armani, det gick riktigt bra, jag hoppade lågt på Abbe och han var fin och Erika körde ett genomkörarpass på Kungen, stel som en pinne är han efter att han har varit skadad, Nu sitter vi i vårat lilla hus och har precis lagat mat, misslyckades men äggen blev bra i alla fall haha, så nu sitter vi även och röker vasdffpipa och kollar tv. Mutche mys! Hörs sen ;)


På espressohouse

Hej!

Nu har jag slutat i skolan och sitter på espressohouse med Johan Amy Mikaela och Julia, mys! Ska hem om ett tag och rida min nya häst, och ikväll ska erika sova hos mig igen det ska bli kul! Jaja puss




Mikaelas näsa btw ;)


vi smider planer för framtiden!

Moha, som jag sa i förra inlägget så planerar jag och miss preeky att flytta in i stugan eller stuga och stugan ett förminskat hus typ, vi har ju övervåning, kök, toalet, vardagsrum, hall och till och med öppen brasa, fast huset är mordernt annars hade det inte varit så fresch! Men vi har i alla fall planerat att vi ska flytta ihop två 120 sängar och köpa en sängram, sen köpa 140 madras, sen ska vi ha en riktigt mysig säng med massa kuddar och fluffiga täcken. Sen ska vi köpa en en hörnsoffa som redan står här men den kommer min syster ta med sig till sin lägenhet såklart, sen ska nästan allt självklart vara rosa! Sen får vi nog köpa en större spegel och vi kommer antagligen dela ekonomi när det gäller kläder och smink haha som tur för mig att erikas mamma jobbar med mary key haha skämta´, ne men seriöst jag är taggad! Sen ska vi sätta min tv på murpelaren som står på övervåningen framför sängen då har vi två tvaparater en innan sängen och en till sängen, Sen ska vi självkart ha en HDMI kapel så jag kan ladda hem alla serier sen ska vi knarka serier på kvällarna! OMG vill bara flytta in nu! Sen har vi ju pool och betchvolleyboll plan på somrarna! gasch.. ne nu blir det sängen erika ligger redan, fast först ska jag kolla klart ett herrans liv med filip och fredrik och mata fiskar, jaja puss och godnatt!! 


Typ våran säng omg fast större och kanske inte så lyxigt haha!


myskväll ´med erika

Nu sitter ´vi i vårat andra hus, det´är ergentligen min systers och hennes pojkvänns hus ´men í och med att dem är i thailand nu så är vi ´här. Jag och erika har funderingar på att flytta in här om tre veckor då min syster flyttar till göteborg. Men vi får se :) Just nu i alla fall så gör jag prämiär på min nya data, den är ju grym, liten och bra! Erika har precis laddat vattenpipan btw så nu har vi det gatt!! Och vi kollar på Och så kom polly, nyss kollade vi på parlamentet´, super söndag! Och just det ja´! Min svarta skönhet kom igår, red han för första gången idag, as go häst måste jag säga! Min Armani ;) puss

trött

Hej snyggingar, precis vaknat eller? Inte jag, jag vaknade kl halv nio i morse ich släppte ut hästar, as skönt verkligen speciellt när man gick och la sig halv 6 på morgonen också, så inatt eller i morse kanske man ska säga så har jag fått många timmars sömn. ursch. Ialla fall så har jag varit vaken sedan dess, jag har legat och kollat på tru blode, bra serie förövrigt, det var Erika och Andreas som tipsade om den. Fast jag måste ju säga att dom härmar ju twiligt lite lite...
Btw, så kommer min nya häst i eftermiddag, det ska bli sjukt spännande!!!! Oj vad jag vill se hur hästen ser ut, har ju trots allt inte sett den live än, inpulsköp? Jaja, så det ska i alla fall bli roligt. Och sen ikväll så ska jag och Erika kolla film i stugan, om ni vill komma på besök så får ni la det, jag ska i alla fall hyra en rad filmer! MYS. Jaja nu ska jag leta efter min andra lilla data som är så liten att den försvinner! fan :P jaja puss

duschen

har precis färgat håret, sen ställde jag mig klart i duschen och tvättade ur färgen, det blev jätte bra hoppas jag :) ser mörkt ut i alla fall, sen testade jag att lägga i mitt nya serum, så nu är mitt hår helt nytt och fresch! puss

ibland önskar man

att man kunde få styra världen själv, min mamma åkte in på sjukhuset idag igen, känns så jobbigt när hon gör det, och jag blir så orolig för man vet inte vad som kommer att hända i och med att hon helt plötsligt inte kan andas. Och jag hoppas att dom tar bra hand om henne där borta nu.

Btw om min födelsedag igår så fick jag ju en mini data, fick en röd igår men dom fick in en rosa hp till pappas affär idag, så nu ska jag få den istället! Mycket roligt! Och jag fick en till nyhet idag, att Erika kanske ska följa med till Thailand i alla fall. Sjukt roligt, när jag fick veta det blev jag JÄTTE glad :)

Och min dag förövrigt efter skolan åt jag lunch med Johan Mikaela och Amy, jätte mysigt, vi åt på åkanten, och för min del blev det en stor smarrig sallad och för dem andra blev det taccos. Sen shoppade jag också..
Det blev:
Hår färg , orkar aldrig gå till frisören..
Serum från Sachajuan Stockholm, finns på Kicks, jätte bra! ca 150 eller något.
Läppenna från Maybelline. röd.
Lösögonfransar bara för att..
Ögonskugga från Isadora.



födelsedagen idag.

Jag firade som sagt var min födelsedag idag, det var mys. Vi åt jätte god mat och och jag fick några fina presenter. Fick bla en data, en liten mini data eller som alla kallar det "blogg data" men jag ska ha den i skolan osv, bra att ha typ, sen fick jag smink, bruna linser i ett halvår framöver, pengar osv, underbart! Inte så mycket presenter men helt okej, med tanke på att jag firar min födelsedag en gång i månaden när det gäller saker, så nu är jag nöjd ;) inte långt kvar till jul, vad ska man önska sig nästa gång? puss

wii

  • Hej alla!                                                               

    Idag har jag haft en bra dag, tro det eller ej? Skolan var kanske sådär, men jag har skött mig, gick på alla lektioner och slutade fyra, och stannade till och med kvar till fyra! Bra mandii. Efter skolan skulle jag fika med Anton, Mikael, Johan och Aria, det var mys och jag var hel flumm! Som vanligt. Det var massa på fiket idag, Carro och Zara och Becca var också där, och Linn, Vickan och Linus, och 91 tjejorna och massa mer så det var massa unga :) där åt jag i villket fall och gott vare! Sen åkte jag hem för jag skulle rida. Men det blev bara ett halft ridpass för jag kastade mig av hästen för att spy, fresch jag vet! Men jag var tvungen, kunde inte andas så vad gör man? Så ett halft rid pass för mig. Nu sitter jag vid tv'n i köket och kollar på när pappa gör fondy eller hur det stavas, as gott, försenad födelsedagsmiddag, och sen ska jag få presenter! Wii, tror dock inte jag får så mycket för jag har inte önskat mig något, hihi men jag blir glad vad jag en får! Ne nu ska jag kolla lite tv, uppdaterar senare om mitt söta födelsedagsfirande igår med Carro och Zara. Mys! Puss. och ja det kanske är mycket stav fel i denna texten skrev fruktansvärt fort haha enjoy och rätta mig!

svintrött

hej snyggingar!
som sagt så åkte jag till båstad i fredags och kom hem igår. Det var fruktansvärt kul där och så sjukt underbart att träffa alla igen pluss massa mer. vi festade från förmiddagen till ett dagen efter, tog en powernap sen var man igång igen. så man kan säga att man var upp i ca 24 timmar. och dagen efter så var det haloween fest, vilket jag pallade med så jag åkte hem. Och när jag kom hem så somnade jag typ direkt sen sov jag till halv 5 idag.  så jag sov bort hela dagen. vaknade med att någon ringde jag hörde inte vem det var som pratade så jag la på igen, jag trodde att jag precis hade somnat för det var mörkt ute. Så jag tänkte somna om, men så kollade jag på klockan och då var den 16.37 ! ballt. och btw puss på en helt underbar reunion/födeksedagsfest helt sjukt kul!! love you all!